Şimdi Ara

Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
13
Favori
27.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AC@DC

migrosta son 100lük alışverişi yaptım ama 5tl gelmedi

Aynen mesaj gelmedi otomatik gelmesi gerekliydi, muhtemelen sistem izin vermiyor önce migroa kampanyasını işletiyor.

Ha arayıp hakkınızı arayın, şikayet bırakın, geçirmek zorunda kalacaklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Teble katılıp da deneyen var mı arkadaşlar?

TEB ok. Katılım talebi alınmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer1

Şimdi opetten online yakıt aldım.
    5tl puan yüklendi mesajı da geldi.
    Sömürebilirsiniz

Ana mesajı da güncelleyelim tekrar tekrar sorulmasın...

hocam opet online yakıtın opet world karta göre avantajı varmı
  • ek kartlarda gecerlımı acaba?
  • Arkadaşlar yapılan harcama Garanti Pos Cihazından çekilmek gibi bi zorunluluk varmı ?
    Diğer post makinalarından da çeksek olu rmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozcaliskan

14:07:30 Parolu kartınıza Opet istasyonlarında harcayabileceğiniz online puan yüklemesi yapılmıştır.
    14:07:37 5TL BONUS KAZANDINIZ. MARKET,AKARYAKIT,RESTORANDA SONRAKI 75TL'LIK ILK 3 HARCAMAYA 5'ER TL, 4.'YE 30TL, TOPLAM 50TL BONUS! SON GUN:11 AGUSTOS.BILGI:BONUS.COM.TR

Online yakıt işi süper oldu..

Opet onlinedan garanti sanal bonusla 75 tl yakıt aldım ama 5 tl kazandınız mesajı gelmedi. Nasıl ve kaç liralık yükledimiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Goday

quote:

Orijinalden alıntı: yozcaliskan

14:07:30 Parolu kartınıza Opet istasyonlarında harcayabileceğiniz online puan yüklemesi yapılmıştır.
    14:07:37 5TL BONUS KAZANDINIZ. MARKET,AKARYAKIT,RESTORANDA SONRAKI 75TL'LIK ILK 3 HARCAMAYA 5'ER TL, 4.'YE 30TL, TOPLAM 50TL BONUS! SON GUN:11 AGUSTOS.BILGI:BONUS.COM.TR

Online yakıt işi süper oldu..

Opet onlinedan garanti sanal bonusla 75 tl yakıt aldım ama 5 tl kazandınız mesajı gelmedi. Nasıl ve kaç liralık yükledimiz?

Sanal kartla yapılan işlemlere kampanya puanları vermiyorlar diye biliyorum..
  • Şimdi müşteri hizmetlerini aradım. Üye işyeri şartı yokmuş, sektör şartı varmış. Bunun için de belli sektör kodları olan pos cihazlarından geçmesi gerekliymiş. Kodları sorduğumda bunu öğrenemeyeceğimizi ama şüphe edersek alışveriş yaptıktan sonra (!) müş.hiz. arayıp sorarsak kampanyaya dahil olup olmadığını öğrenebileceğimizi söyledi.
    Aynı günde yapılan ilk işlem (farklı işyeri olsa bile) kampanyaya dahilmiş. Yani önce marketten 75 sonra da akaryakıttan 75 yapsak sistem önceki market için 5 verecek sadece. Önceden böyle birşey yoktu., sadece aynı günde aynı işyeri için olmaz kuralı vardı.
    Bonus American Express sorduğumda kampanya bilgilerinde böyle birşey geçmediği için kesin bilgi almak amacıyla talep oluşturdu. Pazartesi gibi tekrar ararsam bilgi alabilecekmişim. Önceki kampanyalarda Bonus plus ve Bonus amex ile bir ondan bir ondan yaptığım alışverişlerin hepsini dahil etmişlerdi.

Hem bonus hem Flexi kartı olan müşterinin durumunu sorduğumda kampanya bilgilerinde ikinci 50 verilecek olarak anlaşıldığını söyledi ama kesin bilgi için önceki oluşturduğu talebe onu da ekledi.

• Sanal kartlar dahil degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Şimdi müşteri hizmetlerini aradım. Üye işyeri şartı yokmuş, sektör şartı varmış. Bunun için de belli sektör kodları olan pos cihazlarından geçmesi gerekliymiş. Kodları sorduğumda bunu öğrenemeyeceğimizi ama şüphe edersek alışveriş yaptıktan sonra (!) müş.hiz. arayıp sorarsak kampanyaya dahil olup olmadığını öğrenebileceğimizi söyledi.
    Aynı günde yapılan ilk işlem (farklı işyeri olsa bile) kampanyaya dahilmiş. Yani önce marketten 75 sonra da akaryakıttan 75 yapsak sistem önceki market için 5 verecek sadece. Önceden böyle birşey yoktu., sadece aynı günde aynı işyeri için olmaz kuralı vardı.
    Bonus American Express sorduğumda kampanya bilgilerinde böyle birşey geçmediği için kesin bilgi almak amacıyla talep oluşturdu. Pazartesi gibi tekrar ararsam bilgi alabilecekmişim. Önceki kampanyalarda Bonus plus ve Bonus amex ile bir ondan bir ondan yaptığım alışverişlerin hepsini dahil etmişlerdi.

Hem bonus hem Flexi kartı olan müşterinin durumunu sorduğumda kampanya bilgilerinde ikinci 50 verilecek olarak anlaşıldığını söyledi ama kesin bilgi için önceki oluşturduğu talebe onu da ekledi.

hocam bilgiler için teşekkürler, ama keşke opet 5X75TL ile birleşiyor mu onu da sorsaydınız

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

Şimdi müşteri hizmetlerini aradım. Üye işyeri şartı yokmuş, sektör şartı varmış. Bunun için de belli sektör kodları olan pos cihazlarından geçmesi gerekliymiş. Kodları sorduğumda bunu öğrenemeyeceğimizi ama şüphe edersek alışveriş yaptıktan sonra (!) müş.hiz. arayıp sorarsak kampanyaya dahil olup olmadığını öğrenebileceğimizi söyledi.

hocam bilgiler için teşekkürler, ama keşke opet 5X75TL ile birleşiyor mu onu da sorsaydınız

Bu Opet 5x75'e katılım bitti dmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

Bu Opet 5x75'e katılım bitti dmi?

hayır 15 temmuzda bitiyor

• Biraz önce teb müşteri hiz. aradım kampanya için bonus üye işyeri olması lazım dedi bu bir bonus kampanyası dedi saçmaladı galiba
  • opet ve ramazan kampanyasını aynı anda kabul etmiyor büyük olasılık. Online opet alışverişine 5tl mesajı geldi. Bugün de istasyondan alışverişe opet kampanya mesajı geldi. Ama diğer kampanyalarla birleşmez yazmıyor ikisinde de. Bu konuyu MH ile görüşen var mı?
  • genelde birleşir ikisine aynı anda mesaj gelmiyor birisi için gönderiyor sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

opet ve ramazan kampanyasını aynı anda kabul etmiyor büyük olasılık. Online opet alışverişine 5tl mesajı geldi. Bugün de istasyondan alışverişe opet kampanya mesajı geldi. Ama diğer kampanyalarla birleşmez yazmıyor ikisinde de. Bu konuyu MH ile görüşen var mı?

gecen aydan kalan opet 5X75 pos tan gecer mi?birlesir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: erenun

opet ve ramazan kampanyasını aynı anda kabul etmiyor büyük olasılık. Online opet alışverişine 5tl mesajı geldi. Bugün de istasyondan alışverişe opet kampanya mesajı geldi. Ama diğer kampanyalarla birleşmez yazmıyor ikisinde de. Bu konuyu MH ile görüşen var mı?

gecen aydan kalan opet 5X75 pos tan gecer mi?birlesir mi?

Dediğim gibi birleşmez yazmıyor ama bugünkü opet alışverişinde opet kampanyası için mesaj geldi ama ramazn kampanyası için 5TL bonus kazandınız mesajı gelmedi. MH ile görüşmek lazım.
  • ben de akaryakıt aldım tebbonusla bana hiç bir mesaj gelmedi??
  • Arkadaslar kesin bilgidir, müşteri hizmetleriyle 2 kez görüştüm. Opet kampanyasına önce katıldıysanız ve sonradan ramazan kampanyasına katıldıysanız önce ilk katıldığınız opet kampanyasının şartlarını yerine getiriyorsunuz, daha sonra ramazan kampanyasına geçebiliyorsunuz. İki kampanya birleşmiyor. Ben bugün opet şartını yerine getirdim ve ramazan kampanyasına geçtim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

Arkadaslar kesin bilgidir, müşteri hizmetleriyle 2 kez görüştüm. Opet kampanyasına önce katıldıysanız ve sonradan ramazan kampanyasına katıldıysanız önce ilk katıldığınız opet kampanyasının şartlarını yerine getiriyorsunuz, daha sonra ramazan kampanyasına geçebiliyorsunuz. İki kampanya birleşmiyor. Ben bugün opet şartını yerine getirdim ve ramazan kampanyasına geçtim.

Ben dün opet kampanyasını tamamlamadan online opet alışverişimden 5 tl ramazan kampanyası bonusu kazandım. Bugün de opet kampanyasına istinaden alışverişimden mesaj geldi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.