Şimdi Ara

Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
13
Favori
27.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

beyler teble yapınca alışverişten sonra mesaj geliyor mu bana gelmedi?

Teb genelde öesaj göndermiyor.Banada gelmedi.

Bende 5 temmuz gunduz mesaj attim, aksqmdq 75 tllik akaryqkit qldim ama mesaj falan gelmedi, ama kampanya katiliminiz ulasmitir diye mesaj hemen gelmisti gunduz attigim;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

Orijinalden alıntı: erenun

quote:

Orijinalden alıntı: jandarma

daha önceden butün kampanyalarla 3 tane hatta 4 tane kampanyı birleştirdiğim olmuştu umarım bunlarda birleşir bonus zamanında yatırmıştı bonusları sessizce.

MH ile görüşmüş müydünüz daha önceden birleştirdiğiniz kampanyalarla ilgili?

Arkadaşlar garantiyi arayıp ,
    1.Kampanyalar birleşiyor mu diye sormayın .
    2.Aksi bir durum yazmıyorsa puanlar yüklenir ,
    3.Eğer puan yüklenmezse o zaman bankayı (444 0 338) arayın puan yüklenmedi deyin .

O zaman yükleniyor zaten

katılıyorum. kamp. şartlarına birleşmez ibaresi konur o zaman hiç şansımız kalmaz.

• üye işyeri şartıyla ilgili hiç bir bilgi yok. gıda akaryakıt ve restoran diyor bu ne iş anlamadım. detaylı açıklama yok. üye iş yeri haricinde alış veriş yapan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

quote:

Teble katılıp da deneyen var mı arkadaşlar?

TEB ok. Katılım talebi alınmıştır.

teb bonus var teb total bonus var umarım 2 side geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

beyler teble yapınca alışverişten sonra mesaj geliyor mu bana gelmedi?

Teb genelde öesaj göndermiyor.Banada gelmedi.

Bende 5 temmuz gunduz mesaj attim, aksqmdq 75 tllik akaryqkit qldim ama mesaj falan gelmedi, ama kampanya katiliminiz ulasmitir diye mesaj hemen gelmisti gunduz attigim;)

Diğer bonuslu arkadaşlara gelip bana gelmeyince kampanya şartını sağlayamadık mı diye düşündüm.Madem öyle alışverişe devam

• opet esenyurttan 5X 75 ceitircem bugunden itibaren petrolle konustum alacak fisi yazaxaklar istedgm zaman alicam, ramazan ile birlesmez ise bakin siz catirtiyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pingu81 kullanıcısına yanıt
    Üye iş yeri olmasına gerek yok. dün 80 tl restaurant ödemesi yaptım. yapıkredi pos cihazıydı. 5 tl bonus kazanma msjı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arunsal

Dün migrostan son 100 TL'lik alışverişi yapınca 50 TL bonus kazandınız diye mesaj geldi, ramazan kampanyası için 5 TL kazandınız diye mesaj gelmedi.
    Bugün 75 TL'lik benzin aldım.
    "5TL BONUS KAZANDINIZ.SONRAKI 75TL'LIK ILK 2 HARCAMAYA 5'ER TL,3.'YE 30TL,TOPLAM 50TL BONUS!" diye mesaj geldi. Demekki dünkü migros ilk 75'e sayılmış.

aynısı bendede oldu. Bence birleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbulent2910

Üye iş yeri olmasına gerek yok. dün 80 tl restaurant ödemesi yaptım. yapıkredi pos cihazıydı. 5 tl bonus kazanma msjı geldi.

tamam teşekkürler. deniycem bende
  • arkadaşlar bende deniz bonus var, kampanya için ille bonus posu mu gerekli yoksa başka poslarda oluyor mu... bir de market içerisindeki kuyumcu oluyor mu...
  • 06alp06 0 kullanıcısına yanıt
    ustam şu opet kampanyası ve bonusla birleşme hakkında bilgi verebilir misiniz...
  • Tecrübe ile sabit.Opet ve Ramazan birleşir.Aramayın boşuna MH falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyo -- 7 Temmuz 2013; 19:48:21 >
  • ing bonus la opet online yakıt aldım ama mesaj gelmedi?

illaki gelmesi gerkiyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

Tecrübe ile sabit.Opet ve Ramazan birleşir.Aramayın boşuna MH falan.

Ramazan migros birleşir mi peki şu an birleşiyo gibi değil pek

• Opet online da kullanılıyor.
    Biraz önce denedim,mesaj geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

Orijinalden alıntı: erenun

quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

Arkadaslar kesin bilgidir, müşteri hizmetleriyle 2 kez görüştüm. Opet kampanyasına önce katıldıysanız ve sonradan ramazan kampanyasına katıldıysanız önce ilk katıldığınız opet kampanyasının şartlarını yerine getiriyorsunuz, daha sonra ramazan kampanyasına geçebiliyorsunuz. İki kampanya birleşmiyor. Ben bugün opet şartını yerine getirdim ve ramazan kampanyasına geçtim.

Ben dün opet kampanyasını tamamlamadan online opet alışverişimden 5 tl ramazan kampanyası bonusu kazandım. Bugün de opet kampanyasına istinaden alışverişimden mesaj geldi.

Benim başıma gelen ve müşteri hizmetlerinin söylediği bilgi bu. Bugün opetten benzin aldım 5 lira kazandınız mesajı gelmedi ama 45 lira bonus kazanma şartını tamamladım. Demek ki şans işi

Ben önce ramazan yazdım yolladım onu yapacaktım, aklıma migros da yattı market yazdım yolladım ve migrosa gittim.

Yani önce sizin dediğinizin aksine ramazana kayıt oldum, lakin 3 gündür 100lük migros yapmama rağmen 5TL bonus kazandınız mesajı hiç gelmedi.

Ne olacak arkadaşlar, birleşecek mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: polyo

Tecrübe ile sabit.Opet ve Ramazan birleşir.Aramayın boşuna MH falan.

tskrler

• Daha önce 4x100 tl harcamaya 50 tl bonus kampanyasına katılmıştım (Migros, 5M, Tansaş ve Macrocenter) Ama buralardan 100 tl alışverişim olmamıştı.
    6 Temmuz da Migros dan 120 tl lik alışveriş yaptım. 3 kez daha 100 TL harcayın 50 tl kazanın dedi.
    Şimdi 5+5+5+5+30 kazanmak için önce diğer kampanyayı mı doldurmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

ing bonus la opet online yakıt aldım ama mesaj gelmedi?

illaki gelmesi gerkiyormu acaba?

ING bonus katilim alindi mesaji disinda mesaj atmiyor,donem sonu yukleme yapiyor.

• Teb. Total bonus kullanan arkadaslar.totalden 75 tl alisverid yapinca kampanyaya dahil olurmuyuz.%5 kendi indirimi sebebiyle bir sorun olur mu?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.