Şimdi Ara

Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
13
Favori
27.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vodafone un salak bi tarifesine gectim taahutlu... fatura asimina engelli oldugu icin ING 2205 e gonderemiyorum. bu ING nin 2205 numarasinin acik hali var mi arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr37tr

yaw arkadslar ıyı guzelde bu kampanyalar yuzunden harcamalar tavan yapıyor.3-5 bonus,chippara alıcaz derken israfa düsücez valla.aklıma su söz geliyor ster istemez ,deveyi yardan atlatan.bi tutam ottur.ne dersiniz

hocam doğru söylüyorsun bu kartlarla başımız belada ama ben 1 ayda her türlü 500tl lik gıda+akaryakıt alıyorum bu kampanya iyi oldu.

• Bimden hediye karti alimlarinda kampanya gecerli oluyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu kampanyada mesela 5 defa sadece yakıt alabiliyor muyuz, yoksa illa 3 sektörden de alışveriş yapmamız mı gerekiyor?
  • Kampanyalara geçsek ne fayda benzine zam geldi. Ama bu geceden mi geçerli yoksa dün gece mi geldi anlamadım.
  • makronun 29 haziranda yayınladığı insert.
    şartların en sonunda başka kampanyalarla birleşmez diyor.
     Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları*
  • bu ingbank in numarasinin acik halini bilen yok mu arkadaslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06alp06

makronun 29 haziranda yayınladığı insert.
    şartların en sonunda başka kampanyalarla birleşmez diyor.
     Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları*

Makro kendi içindeki kampanyaları kastediyor olabilir.

• dün ŞOK ve kipadan alışveriş yaptım kipadan yapınca sms gelmedi aynı günde 2 farklı işyerinde olmuyor galiba

5 Temmuz – 11 Ağustos 2013 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde market, akaryakıt ve restoran sektörlerinde yapılacak ilk 75 TL'lik harcamaya 5 TL, ikinci 75 TL'lik harcamaya 5 TL, üçüncü 75 TL'lik harcamaya 5 TL, dördüncü 75 TL'lik harcamaya 5 TL, beşinci 75 TL harcamaya 30 TL, toplam 50 TL bonus hediye edilecektir. Aynı gün yapılan işlemlerden ilki kampanyaya dahil edilecektir
  • şekerbonus ve türkiyefinans happybonus kullanmaktayım. Daha önce ikisinde de katıldığım kampanyalar oldu. Şekerbonusta kampanyada birleştirmiştim. Şimdi Happycard sitesinde bonuspos şartı koymuş ve diğer kampanyalarla birleşmez denmiş. Ben de şekerbonusa baktım.
    bonus pos kısıtlaması, diğer kampanyayla birleşmez yazmamış. Mhni opet online yakıt için aradım. Olmaz diyor, bonuspostan geçmesi lazımmış. Bilgisizler. Açıkçası inanmadım. Ama tereddütte bırakıyorlar insanı. Mh nin dediği mi yoksa sitedeki şartlarmı geçerli? Birde, online işlemler dahildir-değildir diye şartlarda hiçbir ibare yoksa ne anlam çıkar? Edit: Bir de opet.com.tr akaryakıt sektöründe görünür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 9 Temmuz 2013; 15:25:03 >
  • dün opetten 75tl mazot aldım slipte 1 kere daha alın 45tl kazanın yazıyordu, bugün aynı istasyondan gene aldım gene 1 kere daha alın yazdı. Halbuki ben hep aynı istasyondan 5 kere alım yaptım nasıl oluyorsa bu saçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

Bimden hediye karti alimlarinda kampanya gecerli oluyor mu?

valla hocam aynı durumu bende düşünüyorum sonuçta ordan yapılan bir alışveriş gözüküyor olabilir galiba bilgi alabilirseniz paylaşırsanız memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multe

quote:

valla hocam aynı durumu bende düşünüyorum sonuçta ordan yapılan bir alışveriş gözüküyor olabilir galiba bilgi alabilirseniz paylaşırsanız memnun olurum

Bilgiyi ben de bekliyorum. Ayrı bir kanaldan alırsam paylaşırım elbette. Gidip almak gerekiyor herhalde denemenin tek yolu olarak..
  • quote:

quote:

quote:

Bilgiyi ben de bekliyorum. Ayrı bir kanaldan alırsam paylaşırım elbette. Gidip almak gerekiyor herhalde denemenin tek yolu olarak..

250 tl civarı almayı düşünüyorum ben alım yaptığımda gelen bilgiyi palaşırım ilk aşamada 3 tane alıp deneyeyim daha sağlıklı olacaktır

• quote:

quote:

quote:

quote:

250 tl civarı almayı düşünüyorum ben alım yaptığımda gelen bilgiyi palaşırım ilk aşamada 3 tane alıp deneyeyim daha sağlıklı olacaktır

MAntıken sıkıntı olmaması gerekiyor. Ama netleştirmek lazım. Deneyipte bizleri buradan bilgilendiren olursa seviniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: m45maco

quote:

quote:

quote:

quote:

MAntıken sıkıntı olmaması gerekiyor. Ama netleştirmek lazım. Deneyipte bizleri buradan bilgilendiren olursa seviniriz

10 dakika kadar önce 75 tl lik bim hediye çeki aldim. Mesaj geldi 5tl kazandiniz diye. Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi benim anladıgım su;opet5x75 kampayası için satınalma istasyondan bonus posundan olmalı(yoksa akside gecerlimi).peki istasyondan opet karta yükleme yapılabiliyor mu.eger bu olursa ıkı kampanya sıkıntısızı bırlesmıs olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Orijinalden alıntı: m45maco

quote:

quote:

quote:

quote:

10 dakika kadar önce 75 tl lik bim hediye çeki aldim. Mesaj geldi 5tl kazandiniz diye. Bilginize.

Tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem migros hem ramazan kampanyasından 50 şer tl geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Hem migros hem ramazan kampanyasından 50 şer tl geldi.

Sadece migros alışverişi ile mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.