Şimdi Ara

Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
13
Favori
27.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ininal karta migrosdan yükleme yapıldığında mtv vergisi gib.gov.tr den ödeme yapılabiliyor mu ?

Ödeme yapan arkadaşlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Orijinalden alıntı: m45maco

quote:

Orijinalden alıntı: Multe

quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

quote:

Orijinalden alıntı: Multe

quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

Bimden hediye karti alimlarinda kampanya gecerli oluyor mu?

valla hocam aynı durumu bende düşünüyorum sonuçta ordan yapılan bir alışveriş gözüküyor olabilir galiba bilgi alabilirseniz paylaşırsanız memnun olurum

Bilgiyi ben de bekliyorum. Ayrı bir kanaldan alırsam paylaşırım elbette. Gidip almak gerekiyor herhalde denemenin tek yolu olarak..

250 tl civarı almayı düşünüyorum ben alım yaptığımda gelen bilgiyi palaşırım ilk aşamada 3 tane alıp deneyeyim daha sağlıklı olacaktır

MAntıken sıkıntı olmaması gerekiyor. Ama netleştirmek lazım. Deneyipte bizleri buradan bilgilendiren olursa seviniriz

10 dakika kadar önce 75 tl lik bim hediye çeki aldim. Mesaj geldi 5tl kazandiniz diye. Bilginize.

çok teşekkürler iyi oldu bu

• Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Market için üye işyeri zorunluluğu var mı?Herhangi bir marketten alışveriş yapmamız yeterli olur mu.?
  • Bu kampanya sanırım OPET ONLINE yakıt alımıyla birleşmiyor.
    LPG alımında ise zaten işe yaramaz :-S
  • Opetten online 75 TL aldım 5 TL bonus geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Opetten online 75 TL aldım 5 TL bonus geldi.

Aaa öylemi? Buna çok sevindim işte :)
    Bununla benzin yada dizel alınıyor da LPG amanın bir yolu varmı acaba arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

Market için üye işyeri zorunluluğu var mı?Herhangi bir marketten alışveriş yapmamız yeterli olur mu.?

Kendi soruma cevap veriyorum.Telefon ile görüştüm.Üye işyeri zorunluluğu yok.Herhangi bir marketten alışveriş yapılabilir.
  • arkadaşlar zaten garanti posu diye belirtiyorlar aksi durumda kampanya koşullarında herhangi bir belirtme yok isteğiniz yerden alışveriş yapabilirsiniz boşa harcama yapmaktansa gerek opetten online akaryakıt gerek ise bim gibi marketlerden hediye kartı alarak şuan olmasa bile ilerleyen günlerde ihtiyaç duyacağınız şekilde alışveriş yapıp 50 TL bonusu alabilrsiniz...
  • Dostlar bir sorum olacak opet online dan alısveris yapsak hem 5*75 opet hem 5*75 ramazan kampanyası faydalanılabilirmi yoksa opet kampanyası icin mutlaka benzin istasyonundan mı gecmek lazım kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

dün opetten 75tl mazot aldım slipte 1 kere daha alın 45tl kazanın yazıyordu, bugün aynı istasyondan gene aldım gene 1 kere daha alın yazdı. Halbuki ben hep aynı istasyondan 5 kere alım yaptım nasıl oluyorsa bu saçmalık

Muhtemelen iki alisverisiniz arasinda 24 saat gecmemis, bende de ayni durum oldu musteri hizmetleriyle görüştüm talep aldilar sonra duzelttiler siz de görüşün musteri hizmetleriyle. Ayni sey ramazan kampanyasinda da basima geldi, yine itiraz ettim duzeltecekler. Bosu bosuna ugrasiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: metindiyadin

Dostlar bir sorum olacak opet online dan alısveris yapsak hem 5*75 opet hem 5*75 ramazan kampanyası faydalanılabilirmi yoksa opet kampanyası icin mutlaka benzin istasyonundan mı gecmek lazım kartı

5*75 opet kampanyasına alım bitti dmi?

• Arkadaşlar ilk defa bir kampanyaya katılıyorum da. Bonus flexi kullanıyorum.

"EVET RAMAZAN' yazıp mesaj attım.

Bana gelen mesaj "BASVURUNUZ ALINMISTIR.BONUS FLEXI VE BONUS GENC ILE EK TAKSIT YA DA OTELEME YAPMAK ICIN TAKSIT YADA OTELE BOSLUK ADEDINI 3340'A GONDERIN.BILGI BONUS.COM.TR" (valla tüm mesajı yazdım :))

Ben şimdi alışverişe başlasam mı bilemedim, kampanyaya katılımım başladı mı acaba.

Size gelen mesaj'da ne yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

dün opetten 75tl mazot aldım slipte 1 kere daha alın 45tl kazanın yazıyordu, bugün aynı istasyondan gene aldım gene 1 kere daha alın yazdı. Halbuki ben hep aynı istasyondan 5 kere alım yaptım nasıl oluyorsa bu saçmalık

Muhtemelen iki alisverisiniz arasinda 24 saat gecmemis, bende de ayni durum oldu musteri hizmetleriyle görüştüm talep aldilar sonra duzelttiler siz de görüşün musteri hizmetleriyle. Ayni sey ramazan kampanyasinda da basima geldi, yine itiraz ettim duzeltecekler. Bosu bosuna ugrasiyoruz

hocam 24 saat geçicek diye bir kural yokki, farklı günlerde diye kural var. Biri ayın 8i biri 9unda yapıldı

edit: görüştüm düzelttiler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

hocam 24 saat geçicek diye bir kural yokki, farklı günlerde diye kural var. Biri ayın 8i biri 9unda yapıldı

edit: görüştüm düzelttiler

Biliyorum hocam farkli gunlerde oldugunu, gorusunce duzeltiyorlar zaten. Sadece sistemleri 24saate gore ayarli muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGH BASS

Arkadaşlar ilk defa bir kampanyaya katılıyorum da. Bonus flexi kullanıyorum.

"EVET RAMAZAN' yazıp mesaj attım.

Bana gelen mesaj "BASVURUNUZ ALINMISTIR.BONUS FLEXI VE BONUS GENC ILE EK TAKSIT YA DA OTELEME YAPMAK ICIN TAKSIT YADA OTELE BOSLUK ADEDINI 3340'A GONDERIN.BILGI BONUS.COM.TR" (valla tüm mesajı yazdım :))

Ben şimdi alışverişe başlasam mı bilemedim, kampanyaya katılımım başladı mı acaba.

Size gelen mesaj'da ne yazıyor?

Evet katılmışsınız.
    Alışveriş yapabilirsiniz.

• Arkadaşlar bu opencarda yüklediğimiz parayı istediğimiz zaman ve tutarda kullanbiliyor muyuz ?
    Birde karta şuan 75 tl yükledim.Kullanabilmem için içeriye mi verip kullandırtmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Opetten online 75 TL aldım 5 TL bonus geldi.

hocam opet online'dan alınan benzini, istasyondan almak için süresi nedir? kısıtlımıdır yoksa sınırsızmıdır acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.