Şimdi Ara

Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
13
Favori
27.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ramazan kampanyası ile migrostan (supermarket) 4 defa 100 kampanyası birleşiyor sanırım.
    çünkü 2 defa 75 tl bp den- 2 defa 100 tl migros tan harcama yaptıktan sonra 1 defa daha 75 tl yapın 30 tl kazanın diye msj geldi.
    bu arada 4 defa 100 üde tamamladım ondada 50 tl kazandınız diye msj geldi.
    aynı durumda olan arkadaşlar var mı?
  • Birlesiyor. Ben aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Opetten online 75 TL aldım 5 TL bonus geldi.

hocam opet online'dan alınan benzini, istasyondan almak için süresi nedir? kısıtlımıdır yoksa sınırsızmıdır acaba ?

2050 yazıyordu %5 kampanyası ile.
  • Arkadaşlar Garanti Bankasının Ramazan ve opet kampanyasını kombo yapabilir iken ;

İng Bank ramazan kampanyasının koşullarını daha yeni belirledi ;

http://www.ingbonus.com/bonus_kampanyalar/ramazan_2013.asp
    Ramazan kampanyası diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Lütfen dikkat edin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Arkadaşlar Garanti Bankasının Ramazan ve opet kampanyasını kombo yapabilir iken ;

İng Bank ramazan kampanyasının koşullarını daha yeni belirledi ;

http://www.ingbonus.com/bonus_kampanyalar/ramazan_2013.asp
    Ramazan kampanyası diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Lütfen dikkat edin ...

75 tl'lik alışveriş yaptığımda opet'in kampanyasıyla ilgili msj geliyor ama Ramazan kampanyasından herhangi bir msj gelmiyor. Katılımınız alındı msjı gelmişti oysa

• Kampanyalar birleşiyor arkadaşlar. Dün 45 TL kazandım Bugün online yakıt aldım 45 TL için aldığım alışverişleri de saymış. Bundan sonraki ilk 75 TL alışverişte 30 TL bonus diye mesaj geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06alp06

Ramazan'da 50 TL bonus! Market, restoran ve akaryakıt istasyonlarında her harcama kazandırıyor.

5 Temmuz – 11 Ağustos 2013 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde market, akaryakıt ve restoran sektörlerinde yapılacak ilk 75 TL'lik harcamaya 5 TL, ikinci 75 TL'lik harcamaya 5 TL, üçüncü 75 TL'lik harcamaya 5 TL, dördüncü 75 TL'lik harcamaya 5 TL, beşinci 75 TL harcamaya 30 TL, toplam 50 TL bonus hediye edilecektir.
    Kampanyaya katılmak için müşterilerin harcama yapmadan önce RAMAZAN yazıp 3340'a kısa mesaj göndermesi gerekmektedir.
    Kampanyaya tüm Garanti Bonus'lar, Money ve Flexi dahildir. Kampanyaya sadece market, akaryakıt ve restoran sektörlerinde yapılacak harcamalar dahil edilecektir.
    Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için harcamadan önce "EVET RAMAZAN' yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndermeleri gerekmektedir.
    Aynı gün yapılan işlemlerden ilki kampanyaya dahil edilecektir. Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler dahildir.
    Kampanya dahilinde bir müşteri en fazla 50 TL bonus kazanabilir. Kazanılan bonus, 14 – 31 Ağustos 2013 tarihleri arasında kullanılabilir. Kullanılmayan bonus geri alınacaktır.
    Kampanyaya ticari kartlar dahil değildir. Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kayıt iptalleri 'IPTAL RAMAZAN' yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndererek yapılabilir. Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 4,99 TL'dir.
    Kampanyaya sanal pos, MoTo (Mail order, Telephone order), Paypass işlemleri de dahildir.Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya katılım kısa mesajları, KDV ve ÖİV dahil, Avea aboneleri için 0,50 TL, Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Vodafone aboneleri için 0,40 TL olarak ücretlendirilir.
    Kampanyaya Garanti Bonus, diğer Bonus kartlar ve Money Visa ile katılan müşteriler, Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç ile de ayrıca kampanyaya katılarak, en fazla 50 TL olmak üzere ikinci defa bonus kazanabilirler.
    Kampanyaya Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy, Burgan Bonus, ABank Bonus, Tekstilbank Bonus ve PTT Bonus dahildir.
    Kampanyaya katılım için harcamadan önce "RAMAZAN" yazıp Deniz Bonus sahipleri 3280'e, TEB Bonus sahipleri 4616’ya, Şeker Bonus sahipleri 7353'e, ING Bonus sahipleri 2205'e, Türkiye Finans Happy sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Burgan Bonus sahipleri 8222’ye, Tekstilbank Bonus sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 05327524404’e SMS göndermelidir. ABank ve PTT Bonus sahipleri için SMS ile katılım gerekmemektedir.

http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=2053

*** OPET ONLİNE YAKIT İLE BİRLEŞİYOR ***

"BAŞKA KAMPANYALARLA BİRLEŞMEZ" NOTUNUN KAYNAĞI MAKROMARKETİN İNSERTİNDEKİ REKLAMDI.
    ŞARTLARDA BİRLEŞMEYECEĞİNE DAİR BİR YAZI YOK. MİGROS VE OPET İLE BİRLEŞİR.

normal opet 5X75 =45 tl ile birlesirmi acil bugun baslarsam 15 temmuz son gun

• Bana bugun 4. 5 tl geldi. fakat mesaj'dan birsey anlamadim.
    normalde bundan sonraki 75 tl alisveris 30tl yazmasi gerekirken, bu sekilde mesaj geldi.

''5TL BONUS KAZANDINIZ. MARKET,AKARYAKIT,RESTORANDA SONRAKI 75TL'LIK ILK HARCAMAYA 5 TL,2.'YE 30TL,TOPLAM 50TL BONUS! SON GUN:11 AGUSTOS.

• OPET yazdim 3340 a RAMAZAN yazdim 3340 a gonderdim msj geldi ikisinden de katiliminiz alinmistir die. az once opete gittim 75 lik benzin aldim 4 kez daha 75 tl lik yapin msji geldi ama ramazan kamp. msji gelmedi sizce neden arkadaslar

• Ben 3 kere market 1 kere akaryakit alis verisi yaptim.bu durumda 5. alis verisi restraunt da mi yapmam gerekiyor? bilen biri cevap verirse sevinirim.

• kafana göre takıl kardeş, şart yok...

• Migros ta hediyem karta 4 tane 100, 1 tane de 75 yükledim. 2 kampanya için de 50 şer tl kazandınız mesajı geldi.
  • tsk.ler yarin opet yakit alayim bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

kafana göre takıl kardeş, şart yok...

caylaq , birde bana yardimci olsan , yukarda fikir beyan ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

kafana göre takıl kardeş, şart yok...

caylaq , birde bana yardimci olsan , yukarda fikir beyan ettim

benim mantıgıma ve tecrübelerime göre bu iki kampanya (opet 5*75 ve ramazan 5*75) birleşir. senin bu alımından solayı sadece 1 sms gelir, bir harcamadan dolayı 2 sms gelmez, bu güne kadar gelmedi. Ama iki kampanya için de bu harcamanan sayılmıştır, merak etme, puanlarından kampanya sonunda yüklenecektir.

(Bunlar kişisel görüşümdür, sorumluluk kabul etmem)

• adamsin

• bu kampanyadan once opet kampayasına katılıp 5*75 yakıt almıstım daha sonrasında bu kampanyaya kayıt oldum.. ıkı defa opetten 75 liralık yakıt aldım ama ne mesaj geldi ne bonus yuklendı..denız bonus kullanıyorum acaba belli bır tarihten sonra mı yuklenecek bonuslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: intor

bu kampanyadan once opet kampayasına katılıp 5*75 yakıt almıstım daha sonrasında bu kampanyaya kayıt oldum.. ıkı defa opetten 75 liralık yakıt aldım ama ne mesaj geldi ne bonus yuklendı..denız bonus kullanıyorum acaba belli bır tarihten sonra mı yuklenecek bonuslar?

Ben opet kampanyasina devam ederken ramazan kampanyaaina mesaj gonderdim. Opetten 2 alisveris daha yaptim. Opetten 45 tl bonus kazandiniz mesaji geldi ama ramazan kampanyasi ile ilgili bir mesaj gelmedi.
    Sonra bir 75 lik daha harcama yaptim. 5tl bonus kazandiniz sonraki harcamaniza 5 tl 2. Harcamaniza 30 tl diye mesaj geldi.
    Kisaca yapilan harcamalar heriki kampanyayada geciyor.
    Ben opete once basladigim icin son iki alisveriste birlestirebildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

bu kampanyadan once opet kampayasına katılıp 5*75 yakıt almıstım daha sonrasında bu kampanyaya kayıt oldum.. ıkı defa opetten 75 liralık yakıt aldım ama ne mesaj geldi ne bonus yuklendı..denız bonus kullanıyorum acaba belli bır tarihten sonra mı yuklenecek bonuslar?

Ben opet kampanyasina devam ederken ramazan kampanyaaina mesaj gonderdim. Opetten 2 alisveris daha yaptim. Opetten 45 tl bonus kazandiniz mesaji geldi ama ramazan kampanyasi ile ilgili bir mesaj gelmedi.
    Sonra bir 75 lik daha harcama yaptim. 5tl bonus kazandiniz sonraki harcamaniza 5 tl 2. Harcamaniza 30 tl diye mesaj geldi.

işte bana hiç bir mesaj gelmedi ne 45 tl bonus kazandın ne de 5 tl kazandın diye.. sadece kampanyaya talebiniz alınmıstır mesajı geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

ben 5 alisverisi de birlestircem 95 tl gelsin diye:) ilkini dun yaptim 15i son

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.