Bildirim
Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (15. sayfa)
GÖNBELER 1 Kg - Dana Eti Sucuk Afyonkarahisar - %100 Dana Eti : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
Migros 50 tl devam ediyormu?quote:
Orijinalden alıntı: kayigit
bana hiç sms gelmedi.. ing kartla katılıp alışverişlerden sonra sms bilgilendirmesi gelen var mı? bir de garanti pos ve üye işyeri şartı yok diye anlıyorum, doğru mudur?
Alıntıları Göster -
Opette paro kart olmadan net üzerinden yeni kart oluşturarak yakıt yükleme yapabilirmiyim yoksa kart almammı gerekiyor ?quote:
Orijinalden alıntı: Diricans_RM
Migros 50 tl devam ediyormu?
Alıntıları Göster -
5 alışveriş yaptım. 4. Alışverişte bir alışveriş daha yapın 30 tl bonus kazanın gibisinden mesaj geldi. Yaptım. Yine aynı mesaj geldi. 6. Yı yapacak limitim yok -
Kampanyaya igaranti de dahil olmuş arkadaşlar.
11 Ağustos 2013'a kadar farklı günlerde ve tek seferde market, akaryakıt ve restoran sektörlerinde yapılacak ilk 75 TL'lik harcamaya 5 TL, ikinci 75 TL'lik harcamaya 5 TL, üçüncü 75 TL'lik harcamaya 5 TL, dördüncü 75 TL'lik harcamaya 5 TL, beşinci 75 TL harcamaya 30 TL, toplam 50 TL bonus hediye edilecektir.
Fırsata iGaranti Kredi kartı dahildir. Kampanyaya sadece market, akaryakıt ve restoran sektörlerinde yapılacak harcamalar dahil edilecektir.
Aynı gün yapılan işlemlerden ilki kampanyaya dahil edilecektir. Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler dahildir.
Kampanya dahilinde bir müşteri en fazla 50 TL bonus kazanabilir. Kazanılan bonus, 14 - 31 Ağustos 2013 tarihleri arasında kullanılabilir. Kullanılmayan bonus geri alınacaktır.
Fırsata katılım için; iGaranti mobil uygulaması veya iGaranti Facebook uygulamasında yer alan Akıllı Fırsatlar adımındaki Bonus ramazan fırsat detayından "Fırsatı Kap" seçeneğini seçerek katılabilirsiniz.
Fırsat son kullanma tarihi sona ermemiş ve fırsatı henüz kullanmamışsanız, iGaranti mobil uygulaması veya iGaranti Facebook uygulamasında yer alan Akıllı Fırsatlar adımından Bonus ramazan fırsat detayından "Fırsattan Vazgeç" seçeneğiyle fırsattan vazgeçebilirsiniz. Eğer bu fırsata ücret ödediyseniz, katılım ücretiniz kartınıza iade edilecektir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Fırsatın geçerli olduğu Garanti Bankası kartlarını görmek ve fırsata katılım detayları için bonus.com.tr'yi ziyaret edebilrsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruf -- 15 Temmuz 2013; 21:55:09 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Multe
quote:
Orijinalden alıntı: blank42
Arkadaşlar bu sorunu yaşayan var mı ? 5 TL bonus kazandınız diyor ama sonraki mesaj değişmedi yine 2 alışverişe 5 3cüye 30 vereceğim diyor.Her mesaj sonrası o sayı düşüyordu ama bu alışverişlerde düşmedi nedense
valla hocam aynı durum bendede oldu 2 alışveriş yapmıştım dünde 1 alışveriş yaptım bundan sonraki ilk 2 harcamaya 5, 3. harcamaya 30 tl bonus diyor anlamadım bu işi ben bakalım bugün akşam 75 tl lik akaryakıt alıcam eğer ondada düzelme olmazsa bankayı aramak gerekecek sanırsam sizin görüşme şansınız oldumu banka ile?
Bende de öyle olmuştu 4. den sonra düzeldi.
-
TEB ve İNG için "katılımınız alınmıştır" mesajı dışında ne harcamalardan sonra ne de harcamaları tamamladıktan sonra mesaj gelmedi.quote:
Orijinalden alıntı: MMistanbulquote:
quote:
Orijinalden alıntı: blank42
Arkadaşlar bu sorunu yaşayan var mı ? 5 TL bonus kazandınız diyor ama sonraki mesaj değişmedi yine 2 alışverişe 5 3cüye 30 vereceğim diyor.Her mesaj sonrası o sayı düşüyordu ama bu alışverişlerde düşmedi nedense
valla hocam aynı durum bendede oldu 2 alışveriş yapmıştım dünde 1 alışveriş yaptım bundan sonraki ilk 2 harcamaya 5, 3. harcamaya 30 tl bonus diyor anlamadım bu işi ben bakalım bugün akşam 75 tl lik akaryakıt alıcam eğer ondada düzelme olmazsa bankayı aramak gerekecek sanırsam sizin görüşme şansınız oldumu banka ile?
Bende de öyle olmuştu 4. den sonra düzeldi.
Alıntıları Göster
Herkes için böyle mi?
-
quote:
bana hiç sms gelmedi.. ing kartla katılıp alışverişlerden sonra sms bilgilendirmesi gelen var mı? bir de garanti pos ve üye işyeri şartı yok diye anlıyorum, doğru mudur?
Son sorunun cevabını ben de merak ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ekdellal
quote:
Son sorunun cevabını ben de merak ediyorum
Opet kampanyasında bonus posu şartı vardı ama Ramazan kampanyasında öyle bi şart yok diye biliyorum.. -
Bu kampanyaya 2 ayrı bankanın bonus kartıyla katılabiliyor muyuz? Daha önce bir keresinde garantiden kayıt oldugum bir kampanyaya ING için 2205 e mesaj göndermiştim. Ancak bu kampanyaya daha once kayıt oldunuz seklınde hata mesajı gelmıstı. 2 ayrı bankadan katılan var mı?quote:
Orijinalden alıntı: intorquote:
quote:
Son sorunun cevabını ben de merak ediyorum
Opet kampanyasında bonus posu şartı vardı ama Ramazan kampanyasında öyle bi şart yok diye biliyorum..
Alıntıları Göster
-
Benim opet için yaptığım son iki alışveriş ramazan kampanyasına denk gelmişti.quote:
Orijinalden alıntı: gbriel
Bu kampanyaya 2 ayrı bankanın bonus kartıyla katılabiliyor muyuz? Daha önce bir keresinde garantiden kayıt oldugum bir kampanyaya ING için 2205 e mesaj göndermiştim. Ancak bu kampanyaya daha once kayıt oldunuz seklınde hata mesajı gelmıstı. 2 ayrı bankadan katılan var mı?
Alıntıları Göster
Opeti bitirdikten sonra iki alışveriş daha yaptım. 75 tl daha harcayın 30 tl bonus daha kazanın diye mesaj geldi.
Bu gün bir 75 tl daha harcadım. 5 tl bonus kazandınız diye mesaj geldi.
Ramazan kampanyası içerisinde toplam 5 tane 75 lik hatcama yapmış oldum. (2 si opet kampanyasına dahil)
Kampanyada başka kampanyalarla birleşmez diye de yazmıyor.
Müşteri hizmetlerini de arayıp uyandırmak istemiyorum.
Ne yapayım ben şimdi harcamaya devam etsem mi? yoksa bu şartlarda bonusu yüklerler mi?
-
Bugün itibariyle 50 TL hedefine ulaştım, Darısı geride kalanlaraquote:
Orijinalden alıntı: hakan_80
Benim opet için yaptığım son iki alışveriş ramazan kampanyasına denk gelmişti.
Opeti bitirdikten sonra iki alışveriş daha yaptım. 75 tl daha harcayın 30 tl bonus daha kazanın diye mesaj geldi.
Ramazan kampanyası içerisinde toplam 5 tane 75 lik hatcama yapmış oldum. (2 si opet kampanyasına dahil)
Ne yapayım ben şimdi harcamaya devam etsem mi? yoksa bu şartlarda bonusu yüklerler mi?
Alıntıları Göster
-
quote:
Benim de opetin son 3 alışverişi , ramazan kampanyasının ilk 3 kampanyası ile ortak olacak şekilde toplam 7 alışveriş yaptım . Bana da sadece 5 TL kazandınız Sms i geldi . Ben şu anda hiç bir şekilde aramayı düşünmüyorum . Puan eksik yatarsa o zaman direk haklı müşteri hattını arayacağım. Şu an aramak çok yanlış olur ...
-
arkadaşlar bazı alışverişler açık provizyon olarak birkaç gün kalabiliyor bundan kaynaklı olabilir msj sorunları. Pazar günü yapmış olduğum dün dönem içi işlemlerde göründü yapılan alışveriş adedi 5 taneyi bulduğu anda sorun olsada bankayı arayıp çözülebileceği düşüncesindeyim benimde son 1 alışverişim kaldı inşallah bugün yarın onuda halledip beklemeye geçicem :Dquote:
Orijinalden alıntı: mat34quote:
Benim de opetin son 3 alışverişi , ramazan kampanyasının ilk 3 kampanyası ile ortak olacak şekilde toplam 7 alışveriş yaptım . Bana da sadece 5 TL kazandınız Sms i geldi . Ben şu anda hiç bir şekilde aramayı düşünmüyorum . Puan eksik yatarsa o zaman direk haklı müşteri hattını arayacağım. Şu an aramak çok yanlış olur ...
Alıntıları Göster
-
şimdi ramazan için 5 ini de opet online alsak olur mnu. yoska araya bi market sıkıştırmamız gerekiyor muquote:
arkadaşlar bazı alışverişler açık provizyon olarak birkaç gün kalabiliyor bundan kaynaklı olabilir msj sorunları. Pazar günü yapmış olduğum dün dönem içi işlemlerde göründü yapılan alışveriş adedi 5 taneyi bulduğu anda sorun olsada bankayı arayıp çözülebileceği düşüncesindeyim benimde son 1 alışverişim kaldı inşallah bugün yarın onuda halledip beklemeye geçicem :D
Alıntıları Göster
-
Akaryakıt aldığı için, Puan kazanıyorum diye çok sevinen üyeler...quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
şimdi ramazan için 5 ini de opet online alsak olur mnu. yoska araya bi market sıkıştırmamız gerekiyor mu
Alıntıları Göster
Sizler dünyanın en pahalı ve en yüksek ve verginin de vergisine ödeyerek akaryakıt alıyorsunuz; boykot etmek kimsenin aklına gelmiyor. Bu halinize üzüleceğinize veya boykot edeceğinize, litrelerce akaryakıt alıyorsunuz. Kazanılan puanlarla kendinizi avutmayın.
Ondan sonra bu vergiler , bu fiyatlar neden artıyor diye sitem ediyorsunuz, artıyor çünkü talep var, boykot yok !
Hele bi boykot edin, bir de böyle deneyin, bakın bakalım neler oluyor fiyatlarda...
-
quote:
Orijinalden alıntı: dekareme
Akaryakıt aldığı için, Puan kazanıyorum diye çok sevinen üyeler...
Sizler dünyanın en pahalı ve en yüksek ve verginin de vergisine ödeyerek akaryakıt alıyorsunuz; boykot etmek kimsenin aklına gelmiyor. Bu halinize üzüleceğinize veya boykot edeceğinize, litrelerce akaryakıt alıyorsunuz. Kazanılan puanlarla kendinizi avutmayın.
Ondan sonra bu vergiler , bu fiyatlar neden artıyor diye sitem ediyorsunuz, artıyor çünkü talep var, boykot yok !
Hele bi boykot edin, bir de böyle deneyin, bakın bakalım neler oluyor fiyatlarda...
konu dışına alalım seni -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dekareme
Akaryakıt aldığı için, Puan kazanıyorum diye çok sevinen üyeler...
konu dışına alalım seni
bencede
-
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
şimdi ramazan için 5 ini de opet online alsak olur mnu. yoska araya bi market sıkıştırmamız gerekiyor mu
Olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X