Şimdi Ara

Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
13
Favori
27.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hepsiburada'dan 90 tl lik alışveriş yaptım mesaj gelmedi ama 2 gün önce gıda maddesi aldım onda geldi acaba internetten alışverişlerde geçerli değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keb@nlı23

arkadaşlar hepsiburada'dan 90 tl lik alışveriş yaptım mesaj gelmedi ama 2 gün önce gıda maddesi aldım onda geldi acaba internetten alışverişlerde geçerli değil mi?

HB; Market, restoran veya akaryakıt istasyonu şartını sağlıyor mu sence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar hepsiburada'dan 90 tl lik alışveriş yaptım mesaj gelmedi ama 2 gün önce gıda maddesi aldım onda geldi acaba internetten alışverişlerde geçerli değil mi?

• kazanilan bonuslar, 14 agustostan sonra kullanibiliyor., kullanmazsaniz iptal oluyor. Cok sacma, ayni kampanya axessde var, bonusu direkt yukluyor. bonus kullanmak icin tarih araligini kacirmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

HB; Market, restoran veya akaryakıt istasyonu şartını sağlıyor mu sence?

gözden kaçırmışım!
  • Merhaba,

"TEB Kredi Kartinizla 15 Temmuz-15 Agustos arasi toplam 2.300TL alisverisinize 50TL; 2.900TL alisverisinize hediye 75TL puan kazanin!Kullanim 19-27 Agustos" diye msj geldi. Hangi yol ile bu puanı kazanabilirim, tabi en az zarar ile:)

Forumdan bir arkadaş şans oyunları falan demişti sanırım, bir yol önerebilecek var mı?

Tabi hangi kampanyalar ile birleştirebilirim :)
  • kazanılan bonuslar 14 – 31 Ağustos 2013 tarihleri arasında kullanılabilir. deniyor arkadaşlar peki 14 ü ve 31 inde de kullanabiliyormuyuz
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    muhtemelen evet.
  • ARKADAŞLAR HERHANGİ BİR MARKETE GİRİP 75 TL'LİK SİGARA ALSAM BONUS KARTIMLA VE GARANTİ POSTUNDAN DA GEÇMESE YİNE DE GEÇERLİ OLUR BU ALIŞVERİŞ DİMİ KAMPANYA DAHİLİNDE.. YANLIŞSAM DÜZELTİNİZ LÜTFEN
  • Benimde bugün 5. Alışveriş gerçekleşti ve 50 tl bonus kazandınız diye msj aldım darısı tamamlamayı bekleyen arkadaşlara

• Migros SanalMarketten 85'tl lik alışveriş yaptım. Mesaj gelmedi.
    Sanalmarket market sayılmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElectroTech

Migros SanalMarketten 85'tl lik alışveriş yaptım. Mesaj gelmedi.
    Sanalmarket market sayılmıyor mu

hocam banada son2 mesaj gelmedi fakat 5 kere yaptıktan sonra. 50 lira kazandınız diye mesaj geliyor. ende şüphelenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben_gibi

ARKADAŞLAR HERHANGİ BİR MARKETE GİRİP 75 TL'LİK SİGARA ALSAM BONUS KARTIMLA VE GARANTİ POSTUNDAN DA GEÇMESE YİNE DE GEÇERLİ OLUR BU ALIŞVERİŞ DİMİ KAMPANYA DAHİLİNDE.. YANLIŞSAM DÜZELTİNİZ LÜTFEN

ya şunun içinde 10 dakka müşteri hizmetlerini aramasam arkadaşlar yok mu buna bir cevap.. lütfen
  • quote:

quote:

ARKADAŞLAR HERHANGİ BİR MARKETE GİRİP 75 TL'LİK SİGARA ALSAM BONUS KARTIMLA VE GARANTİ POSTUNDAN DA GEÇMESE YİNE DE GEÇERLİ OLUR BU ALIŞVERİŞ DİMİ KAMPANYA DAHİLİNDE.. YANLIŞSAM DÜZELTİNİZ LÜTFEN

ya şunun içinde 10 dakka müşteri hizmetlerini aramasam arkadaşlar yok mu buna bir cevap.. lütfen

hocam garanti posundan geçmesine gerek yok.
  • Benimle aynı durumda olan var mı? Dün 4. bugün de 5. alışverişlerimde 5*75'i yapmama rağmen, dün mesaj gelmedi bugün de 50 tl'ye ulaşmam gerekirken yine 5 tl mesajı geldi. Dün de bugün de aynı yerden alışveriş yaptım, ikisi de online opet, dünkü 4. alışverişi neden görmez ki? Dün alışveriş yapıp mesaj aldınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: world67

Benimle aynı durumda olan var mı? Dün 4. bugün de 5. alışverişlerimde 5*75'i yapmama rağmen, dün mesaj gelmedi bugün de 50 tl'ye ulaşmam gerekirken yine 5 tl mesajı geldi. Dün de bugün de aynı yerden alışveriş yaptım, ikisi de online opet, dünkü 4. alışverişi neden görmez ki? Dün alışveriş yapıp mesaj aldınız mı?

Hocam bazı alışverişler açık provizyonda kaldığı için olabilir yani bir kaç gün sürebiliyor banada 3. Alışverişte böyle olmuştu ama 5. Alışverişte 50 tl kazandınız mesajı aldım

• BİM marketlerde 25tllik kartlar var
    3 tane alınıp 75 tl ediyor. bu kartlarda istendiği zaman parca parca harcanıyor.

Kampanyaya entegre oluyordur heralde.
  • Opet kampanyası ile birleştiren varmı? Opetten mesaj geldi fakat ramazan kampanyasından mesaj gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Opet kampanyası ile birleştiren varmı? Opetten mesaj geldi fakat ramazan kampanyasından mesaj gelmedi.

mesaj gelmesede kabul oluyor..ben tecrübe ettim...

• teble 5 tane alışverişi de yaptım ama mesaj gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.