Şimdi Ara

Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
13
Favori
27.922
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her seferinde opet online yakıtla 75 TL lik alsak oluyormu deneyen arkadaşlar varmı
  • evet arkadaşlar tamamını opet online yakıtla alabiliyorsunuz ve 50 TL kazanabiliyorsunuz
  • Acaba kart başı 50 TL kazanabiliyor muyuz?
    Hem bonus genç var. Hemde klasik bonus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • opet online yakıtı istasyondanmı alacağız arkadaşlar, adı üstünde online yazıyor ama şüpheye düştüm :) opetin sitesindenmi alıyoruz,yoksa istasyondanmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESTEEM

opet online yakıtı istasyondanmı alacağız arkadaşlar, adı üstünde online yazıyor ama şüpheye düştüm :) opetin sitesindenmi alıyoruz,yoksa istasyondanmı.

Sitesinden alıyorsunuz.Önce opet bayisinden opet kart alıp o kart numarasına kredi kartı ile online yükleme yapıyorsunuz ve opet kartla ödemeyi yapıyorsunuz bayiden yakıt aldıktan sonra...
  • teşekkür ediyorum,olay anlaşılmıştır.hayırlı ramazanlar.
  • Arkadaşlar, opet online yakıt alımınızda gerçek bonus kart numaranızı mı kullandınız, yoksa sanal kartla mı aldınız? Sanal pos geçerli diye yazmış, ancak sanal kart belirtilmemiş. Gerçek numarayı internette kullanmak biraz riskli, sanal kart ile oluyorsa alacağım.
  • Bu kampanya da üye işyeri şartı yok mu yani ? Bonus Pos cihazı zorunluluğu olmaması biraz ilginç. Bonus pek böyle iş yapmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolkepçe -- 26 Temmuz 2013; 9:28:50 >
  • Bolkepçe B kullanıcısına yanıt
    Bonus üye işyeri şartı yok şimdiye kadar 3 alışveriş yaptım hiçbiri bonus üye işyeri değildi hepsinde harcamadan hemen sonra 5 tl bonus kazandınız mesajı geldi
  • şekerbonus hariç diğer tüm bonuslar da üye işyeri şartı yok...şekerbank üye işyeri şartı koyabilir mi? mh aradım sistem güncellemesi varmış..görüşen arkadaş var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teb den mesaj alan var mi?

• Ben ing bonusla farklı günlerde 5*75 yaptım hiç msj gelmedi.
  • Teb mesaj AtmaZ hicbirzaman

• Bende ing den 5x75 tamamladım msj yokk

• bonus ile sosyal tesislerde harcama yaptım garanti kabul etmiyor.

sosyal tesis restoran değilmiş sosyal tesis insanlar çimlerde otlayarak mı beslenir
  • Dün shell den yakıt aldım 75 liralık.. mesaj falan gelmedi.. iç etmesinler bizim 20 lirayı
  • Arkadaşlar son alışverişten sonra 50 TL kazandınız mesajı bana hala gelmedi, sırasıyla 1.2.3. ve 5. alışverişime 5er TL mesajı gelirken 19 Temmuzda Opet Onlinedan yaptığım 75'e hiç bir mesaj gelmedi. Şu tabloya bakınca sanki sistem benimkini 4 gibi görüyor. 6. alışverişi mi yapmam gerekecek, farklı günler de yapmama rağmen neden böyle oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: world67

Arkadaşlar son alışverişten sonra 50 TL kazandınız mesajı bana hala gelmedi, sırasıyla 1.2.3. ve 5. alışverişime 5er TL mesajı gelirken 19 Temmuzda Opet Onlinedan yaptığım 75'e hiç bir mesaj gelmedi. Şu tabloya bakınca sanki sistem benimkini 4 gibi görüyor. 6. alışverişi mi yapmam gerekecek, farklı günler de yapmama rağmen neden böyle oldu?

Dayanamayıp müşteri hizmetlerini aradım, mesajlar gelmese bile sistemde gözüküyomuş, problem yokmuş, mesaj gelmeyen arkadaşlara duyurulur, NO PANİK!
  • bende de 5 alışveriş yapmama rağmen 5.ide yine 5 tl bonus kazandınız mesajı geldi müşteri hizmetlerini aradım form oluşturdular dönecekler sözde 1 haftayı geçti.
  • 5*75 Opet Sunpet kampanyasından kazanılan 45 tl lik indirim için alınacak yakıt 75 tl olarak alınsa ramazan kampanyasına dahil olurmu arkadaşlar sizce?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.