Şimdi Ara

Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
13
Favori
27.922
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

multinet deneyen oldu mu arkadaşlar ?

multineti deneyen var mı arkadaşlar?

Multinet TEB Bonus'ta gecmiyormus, MH oyle soyledi. Gerci Multinet restoran posu baska bankalarda, diger bankalar icin sorsaniz daha iyi. Multinet restoran degilse ne olarak geciyor cok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

multinet deneyen oldu mu arkadaşlar ?

multineti deneyen var mı arkadaşlar?

Garanti Bonus ile 3 kez multinet yükledim, daha önceden de iki kez Migros alış-verişim olmuştu (Migros 4X100=50 TL Bonus için); 50 TL bonus kazandınız diye sms geldi. Sanırım bir sorun olmayacak. Migros 50 TL bonusum da yattı.
  • Şekerbonusla opet online dan akaryakıt alan var mı?kabul oldu mu?
  • eee denizbonusların 45 liralık opet indirimleri hala yansımadı kartlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

eee denizbonusların 45 liralık opet indirimleri hala yansımadı kartlara.

BONUS ların yüklenme gününden sonraki ilk hesap ekstresi kesim gününde indirim olarak yansır. Benim hesap kesimi normalde 8 temmuz, büyük ihtimal 8 temmzuda ekstreye yansıyacak. Şu an için bir indirim görünmüyor. daha öncede böyle olmuştu ve ekstre günü gözükmüştü.
  • opet onlıne'a parolu opet kart ıle uye oldum. 75 tl aldım 5 lıra kazandınız mesajı geldı. Sımdı parolu kartımde 78.5-TL oldu pekii bu parayı nasıl harcıyoruz. Tek kalemde cekmek mı gerekıyor yoksa ben ıcınden ıstedıgım gıbı kullanabılecek mıyım?
  • ravunos kullanıcısına yanıt
    istediğin şekilde kullanabilirsin
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler... Bu arada hazır kartlar elime geçmişken kontrol edeyim dedim. Konu ile alakasız bile olsa Cardfinans 65-TL Worldcard - 60-TL olarak kart ücreti yansıtmış. İadesini istemeyi unutmayın. Kampanyalar boşa gitmesin...
  • bugün 5. 75tl lik alışverişimi de yaptım fakat buna da 5tl bonus kazandınız mesajı geldi, halbuki 30tl gelmesi lazımdı
    alışverişten sonra gelen bu mesajları dikkate almalı mıyız? mh i arasam mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

bugün 5. 75tl lik alışverişimi de yaptım fakat buna da 5tl bonus kazandınız mesajı geldi, halbuki 30tl gelmesi lazımdı

ben 3. alışverişimi yaptım, gelen mesaja göre 5i tamamlamak için hala 3 kere 75 harcamam gerektiği yazıyor. 3+3=6 ediyor, bir yanlışlık var ben de mi arasam diye düşünüyordum müşteri hizmetlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Teb ve denizbank ile kampanyayı tamamladık ama msg falan gelmedi.5 alışveriş değil de 4 ü sayılırsa yanarız zaten.Müşteri temsilcileri söylüyor mu katılım başarılı veya başarısız diye ?

Garantide daha önceki kampanyada son alışverişte mesaj gelmemişti aradım mh ni evet hak ettiğiniz görüyorum diye doğrulattım sonra olmadı vermiyoruz dediklerinde konuşma kayıtlarında olsun dedim.
  • Bu denizbankta mesaj geliyormu alışveriş yapınca.

Ben 2 tane alışveriş yaptım mesaj falan gelmedi.?
  • Garanti Bonus ilk yil icin kart ucreti 5 tl yaziyor sitesinde.Ekstra ucret cikar mi basvursam,hesap acacaksiniz hesap isletim ucreti vs gibi.Diger bankalarda kampanyalar icin birlesme yok cunku,galiba Garanti Bonus en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Garanti Bonus ilk yil icin kart ucreti 5 tl yaziyor sitesinde.Ekstra ucret cikar mi basvursam,hesap acacaksiniz hesap isletim ucreti vs gibi.Diger bankalarda kampanyalar icin birlesme yok cunku,galiba Garanti Bonus en iyisi.

Paraf kartta kart kullanım ücreti yok alışverişte daha çok puan veriyor bonusa 59 TL kart ücreti vermeye değmez.
  • 11 ağustos dahil mi acaba?

• quote:

Garanti Bonus ilk yil icin kart ucreti 5 tl yaziyor sitesinde.Ekstra ucret cikar mi basvursam,hesap acacaksiniz hesap isletim ucreti vs gibi.Diger bankalarda kampanyalar icin birlesme yok cunku,galiba Garanti Bonus en iyisi.

garanti flexi al arkadasim.kart aidati yok.hemde bonus kartin neredeyse butun puan kampanyalarindan yararlaniyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 8 Ağustos 2013; 7:58:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

quote:

garanti flexi al arkadasim.kart aidati yok.hemde bonus kartin neredeyse butun puan kampanyalarindan yararlaniyorsun.

yararlanıyorsun ama bu tür kampanyalara katılım ücreti alıyorlar. örneğin bu kampanya için katılım ücreti 5 tl idi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

bugün 5. 75tl lik alışverişimi de yaptım fakat buna da 5tl bonus kazandınız mesajı geldi, halbuki 30tl gelmesi lazımdı

ben 3. alışverişimi yaptım, gelen mesaja göre 5i tamamlamak için hala 3 kere 75 harcamam gerektiği yazıyor. 3+3=6 ediyor, bir yanlışlık var ben de mi arasam diye düşünüyordum müşteri hizmetlerini

Dün genel bir sorun vardı sanırım, banada aynısını yaptı. Ben her ihtimale karşı 1tane daha alışveriş yapacagım

• quote:

Orijinalden alıntı: datox

Bu denizbankta mesaj geliyormu alışveriş yapınca.

Ben 2 tane alışveriş yaptım mesaj falan gelmedi.?

ıng de hıc mesaj gelmıyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.