Şimdi Ara

Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
13
Favori
27.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MoNstRuM

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

bugün 5. 75tl lik alışverişimi de yaptım fakat buna da 5tl bonus kazandınız mesajı geldi, halbuki 30tl gelmesi lazımdı
    alışverişten sonra gelen bu mesajları dikkate almalı mıyız? mh i arasam mı?

ben 3. alışverişimi yaptım, gelen mesaja göre 5i tamamlamak için hala 3 kere 75 harcamam gerektiği yazıyor. 3+3=6 ediyor, bir yanlışlık var ben de mi arasam diye düşünüyordum müşteri hizmetlerini

Dün genel bir sorun vardı sanırım, banada aynısını yaptı. Ben her ihtimale karşı 1tane daha alışveriş yapacagım

hocam ben müşteri hizmetlerini arayıp konuyla ilgili bilgi almak istiyorum yine de. fazladan 75 lira alışveriş yapmak hiç istemiyorum. galiba mh'ye direk olarak kampanya dahilindeki alışveriş sayısını sorabiliyorduk.

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    O kadarda olsun :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoNstRuM

quote:

quote:

bugün 5. 75tl lik alışverişimi de yaptım fakat buna da 5tl bonus kazandınız mesajı geldi, halbuki 30tl gelmesi lazımdı
    alışverişten sonra gelen bu mesajları dikkate almalı mıyız? mh i arasam mı?

ben 3. alışverişimi yaptım, gelen mesaja göre 5i tamamlamak için hala 3 kere 75 harcamam gerektiği yazıyor. 3+3=6 ediyor, bir yanlışlık var ben de mi arasam diye düşünüyordum müşteri hizmetlerini

Dün genel bir sorun vardı sanırım, banada aynısını yaptı. Ben her ihtimale karşı 1tane daha alışveriş yapacagım

hocam ben müşteri hizmetlerini arayıp konuyla ilgili bilgi almak istiyorum yine de. fazladan 75 lira alışveriş yapmak hiç istemiyorum. galiba mh'ye direk olarak kampanya dahilindeki alışveriş sayısını sorabiliyorduk.

Bana gecen hafta cumadan itibaren yaptigim alisverisler icin bir eksik sayi olarak mesaj geliyodu arefe gunu 5inci alisverisimi yaptigimda hemen mesaj gelmedi yarim saat sonra 50tl bonus kazandiniz diye iki kere mesaj geldi bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yarın öğlen deneyeceğim, sonucu yazarım buraya
  • bugün beşinci alışverişi yaptım ve siztem bunu 4. gibi görüyor. bir sonraki 75lik alışverişinize 30 lira hediye diye mesaj atmış. müşteri hizmetleriin arayıp düzeltilmesini isteyeceğim
  • o sorun bonusun bir başka kampanyasında bana da olmuştu ve sonrasında düzelmişti. Bazı durumlarda sisteme alışveriş sayısı eksik düşebiliyor. arayıp durumu sorgulatın. halloluyor. kafanıza takmayın ;)
  • benim dfe şu anda 5 olmuş. ama 4 üncü alışverişten sonra 5 bonus kazandınız bir sonrak, 75 lik alışverişinize 30 tl toplamda 50 kazanın demişti. dün 75 lik daha yaptık yine 5 tl kazandınız sonraki 75 lik alışverinizie 30 tl toplamda 50 tl diyor. napsam bi 75 daha yapsam mı nolur nolmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 10 Ağustos 2013; 12:03:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

benim dfe şu anda 5 olmuş. ama 4 den sonra bir sonrakini 30 tl toplamda 50 kazanın demişti. dün 75 lik daha yaptık yine 5 tl kazandınız sonraki 75 lik alışverinizie 30 tl toplamda 50 tl diyor. napsam bi 75 daha yapsam mı nolur nolmaz

aynısı bende de oldu

garantiye güvenemediğimden 1 tane daha yaptım ama mesaj gelmedi sonrasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

quote:

benim dfe şu anda 5 olmuş. ama 4 den sonra bir sonrakini 30 tl toplamda 50 kazanın demişti. dün 75 lik daha yaptık yine 5 tl kazandınız sonraki 75 lik alışverinizie 30 tl toplamda 50 tl diyor. napsam bi 75 daha yapsam mı nolur nolmaz

aynısı bende de oldu

garantiye güvenemediğimden 1 tane daha yaptım ama mesaj gelmedi sonrasında.

o zaman sizde 6 ıncıyı yapmış oldunuz galiba o yüzden 6 yı dikkate almamış oldu galiba. bende yapsam o zaman sanırım aynı şy olacak. galiba 5 inci mesajlar hatalı gitti görünüşe göre

• Bonus'cu arkadaşlar konu ile alakası yok ama 1000 tl nakit avans alınca 12 taksitle geri ödemeye ne kadar fark alıyor bakabilir misiniz rica etsem?
  • quote:

benim dfe şu anda 5 olmuş. ama 4 üncü alışverişten sonra 5 bonus kazandınız bir sonrak, 75 lik alışverişinize 30 tl toplamda 50 kazanın demişti. dün 75 lik daha yaptık yine 5 tl kazandınız sonraki 75 lik alışverinizie 30 tl toplamda 50 tl diyor. napsam bi 75 daha yapsam mı nolur nolmaz

Daha önceki kampanyasından birinde de bana mesaj gelmemişti müşteri hizmetlerini arayarak ödülü hak ettiğimi doğrulattım zaten konuşma kayıt altına alındığı için yüklenmeme diye bir sorun olmaz.Fazla alışveriş yapmak yerine müşteri hizmetlerini arayarak doğrulatın.
  • arkadaşlar kampanya yarin mi bitiyor 75 i yarin yapsak oluyor deilmi yoksa bugünöü son?

• Benim de 5x75 oldu ama gelen mesajda birdahi alışverişe 30 tl çıktı,yarında opet online den 75 daha alalım ne olur ne olmaz.
  • ya bu bonus harbi çakal çıktı mh ile görüştüm dedim ki 5 tane alışveriş yaptım ve 5. sinde 30tl kazandınız diyeceğine 5tl kazandınız mesajı geldi dedim, baktı evet 5 tane yapmışsınız ama aynı gün içinde 75tl yakıt almışsınız ve bimden 75tllik alışveriş yapmışsınız bunun biri geçerli aynı gün içinde olduğu için diyor, ama farklı yerlerde yapmışım diyorum olsun diyor laf da anlamıyo bi acayip biri çıktı müşteri temsilcisi demeye bin şahit lazım
    yarın bi 75tl daha gözüktü bize, yarın da yapabiliyormuşuz bari...

• quote:

ya bu bonus harbi çakal çıktı mh ile görüştüm dedim ki 5 tane alışveriş yaptım ve 5. sinde 30tl kazandınız diyeceğine 5tl kazandınız mesajı geldi dedim, baktı evet 5 tane yapmışsınız ama aynı gün içinde 75tl yakıt almışsınız ve bimden 75tllik alışveriş yapmışsınız bunun biri geçerli aynı gün içinde olduğu için diyor, ama farklı yerlerde yapmışım diyorum olsun diyor laf da anlamıyo bi acayip biri çıktı müşteri temsilcisi demeye bin şahit lazım
    yarın bi 75tl daha gözüktü bize, yarın da yapabiliyormuşuz bari...

http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=2053&b=

Kampanya bilgilerinde farklı günlerde olduğu yazılmıştı bende farklı günlerde alışveriş yaptım mesajların hepsi doğru şekilde geldi en sonunda 50 Tl bonus kazandınız sms i gönderildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sguler16

Benim de 5x75 oldu ama gelen mesajda birdahi alışverişe 30 tl çıktı,yarında opet online den 75 daha alalım ne olur ne olmaz.

bir çok kişide aynı şey olmuş. bana da öyle oldu. üstte bir arkadaşa da olmuş o da 6 ıncıyı yaspmış bu sefer hiç mesaj gelmemiş
  • TEB bonus ile 5 defa yaptım bana hiç mesaj gelmedi

• quote:

Benim de 5x75 oldu ama gelen mesajda birdahi alışverişe 30 tl çıktı,yarında opet online den 75 daha alalım ne olur ne olmaz.

6. aldım bugün 50 tl kazandınız mesajı geldi.(opet online )

Bugün de dahil kapmanyaya...
  • quote:

quote:

6. aldım bugün 50 tl kazandınız mesajı geldi.(opet online )

Bugün de dahil kapmanyaya...

garanti 6. alışverişi yaptırmak için oyun oynuyor sanıyorum. inatla 6. alışverişi yapmayacağım ve sorun çıkarsa ilk iş kartımı iptal etmek olacak.
  • 5 defa yaptim 50 tl kaZandin mesaji geldi. Hatta 1 tanesini money visa ile yapmistim kart limitleri ortak oldugu icin harcamalar kampanyalarda ortak sayiliyor. Ozet 4 migros 1 multinet ile 50 tl geldi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.