Şimdi Ara

Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
13
Favori
27.922
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ares19051978

şekerbonus hariç diğer tüm bonuslar da üye işyeri şartı yok...şekerbank üye işyeri şartı koyabilir mi? mh aradım sistem güncellemesi varmış..görüşen arkadaş var mı?

Konunun takipçisi olalım. Yok öyle kendi kafasına göre kural koymak.
    madem siz mh bağlantıya geçtiniz, bir daha ki konuşmanızdawww.bonus.com.tr yi baz aldığınızı söylersiniz.

Hakkımızı yiyemezler fakat işte yine de mide bulandırıyor!
  • Arkadaşlar şekerbonus kullanıyorum.Üye işyerleri meselesini soran var mı?hepsini akaryakıt alabiliyor muyuz?opet online yakıt kesin oluyor mu?
  • TEB Bonus'la Multinet harcaması yapan oldu mu? Restoran kategorisinde geçiyor mu?
  • Mtv ödemeleri geçerli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caparzo_43

Arkadaşlar şekerbonus kullanıyorum.Üye işyerleri meselesini soran var mı?hepsini akaryakıt alabiliyor muyuz?opet online yakıt kesin oluyor mu?

bugün aradım şekerbonusu..üye işyeri şartı var diyince açtım ağzımı yumdum gözümü..ben bir şekerbonus kullanıcısı olarak bonus kampanyalarından garanti sayfasından haberdar oluyor mesaj atıyorum..bekle ki şekerbonus sisteme yansıtsın..ayrıca bonus ibareli olup üye işyeri şartı koyan tek banka şekerbonus...kartı kapatmayi ciddi ciddi düşünüyorum...başbakan devlet bankalarına geçmesini istiyor ta milletin...bu kafayla daha çok müşteri kaybederler..çapulcuların kredi kartına başvuracam.

• Arkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum.
    Opetten kazanılan indirim (45 tl) 75 tl şeklinde alınsa ramazan kampanyasına dahil olurmu?
    Opetin kampanyalarına daha önce katılan varmı, ekstreye nasıl yansıyor acaba? önce harcama olarak yansıyıp sonra indirim mi oluyor yoksa direk indirimli olarak mı yansıyor?

Opetin günü 1-2 güne bitiyor, araba almayacak, alacak olsa ayrı ayrı alır geçerim.

• Az önce şekerbonus mh ile görüştüm opet online yakıt hakkında bilgimiz yok dediler,opet mh ile görüştüğümde ise online satışlar kampanyaya dahil değil, istasyondaki postan geçirmemi söylediler.
  • Sekerbonusla bende tartistim 3 tane alisveris bosa gitti. Sağlığa bonus kampanyasi olmasa kapaticam

• şeker bonusla bonus posundan alışveriş yaptığım halde mesaj gelmiyor ve internet şubesinden hesabımda da görünmüyor.
    sonra bi arıza çıkmasın
  • Şekerbonus taki üye işyeri şartı Bonus POS ( genelde garanti bankası ) şeklinde mi yoksa gerçekten de Şekerbankın POS cihazı mı olmak zorunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolkepçe

Şekerbonus taki üye işyeri şartı Bonus POS ( genelde garanti bankası ) şeklinde mi yoksa gerçekten de Şekerbankın POS cihazı mı olmak zorunda ?

Garanti posu olması gerekiyor.
  • yurt genelindeki tüm opetler şekerbonus üye işyeri diye biliyorum.
  • bana kalırsa Şekerbonusun sayfasında yazan genel kuralı bağlamayacak, yani Kampanya Bonus un , puanı da Bonus yatıracağından kendi kurallarına göre değerlendirip ona göre puanları yatıracaktır, Farklı Pos dan alışveriş yapmış şekerbonus kart sahipleride puan kazanacaktır diye düşünüyorum.

Yani programı düzenleyen , değerlendiren ve yatıran Bonus un ta kendisi.

Şekerbonus MH ları sadece kuralları okuyup anladıklarını size iletmekten başka birşey yapmıyorlar, elbette onlarda sadece üye işyeri diyerek kendilerini garantiye alıcaktır.

Yazdıklarıma göre değerlendirmeyi yapıcak ve riski alıcak yine de kart sahibidir :-))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolkepçe -- 1 Ağustos 2013; 10:35:43 >
  • Teb ve denizbank ile kampanyayı tamamladık ama msg falan gelmedi.5 alışveriş değil de 4 ü sayılırsa yanarız zaten.Müşteri temsilcileri söylüyor mu katılım başarılı veya başarısız diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

multinet deneyen oldu mu arkadaşlar ?

multineti deneyen var mı arkadaşlar?
  • Müşteri hizmetlerine teyit amaçlı aradım.Burada yazılmasına rağmen Bim,Opet on.,total yakıt geçerli.
  • Ben 5 alışverişi de Opet online dan yaptım.50 TL bonus kazandınız mesajı geldi.(Garanti Bonus)
  • az önce online-OPET'ten 75 lira yakıt aldım, 5 lira bonus mesajı geldi.

çok karlı oldu bu kampanya 4,39 olan EcoForce 3,72'ye gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

az önce online-OPET'ten 75 lira yakıt aldım, 5 lira bonus mesajı geldi.

çok karlı oldu bu kampanya 4,39 olan EcoForce 3,72'ye gelecek

hangi bonusla aldınız?
  • bulunduğum ilde mazot 4,39 (katkısız-ecoforce)

5x75=375 bunun yanında 5 lira da katılım ücreti var toplam 380 lira ödeyeceğim.

opet online %5 veriyor 18,75 lira eder. 50 lira bonusu opet verecek. 443,75 lira yakıt alabileceğim. tabi opet kartı geçirirsem %1 de orada birikecek, eder 448,1875 lira.

380 lira harcayıp 448,1875 liralık yakıt alınca yakıtın bir litresi 4,39*380/448,1875 = 3,72 lira. hesaplamayı merak eden arkadaşlar için.

eğer kartım bonus genç olmasa idi 5 lira katılım ücreti de ödemeyecektim ve 3,67 liraya gelecekti mazotun litresi.

NOT : bana bu hesapları yaptıranlar utansın..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.