Şimdi Ara

Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
13
Favori
27.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MUTAF

BİM marketlerde 25tllik kartlar var
    3 tane alınıp 75 tl ediyor. bu kartlarda istendiği zaman parca parca harcanıyor.

Kampanyaya entegre oluyordur heralde.

2 alışverişimi o şekilde yaptım sorun olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

teble 5 tane alışverişi de yaptım ama mesaj gelmedi.

Tebden bana bugüne kadar hiç msg gelmedi zaten.Ancak puanlar yatınca msg attıkları oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

quote:

Tebden bana bugüne kadar hiç msg gelmedi zaten.Ancak puanlar yatınca msg attıkları oluyor.

saolun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dryusuf3403

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Opet kampanyası ile birleştiren varmı? Opetten mesaj geldi fakat ramazan kampanyasından mesaj gelmedi.

mesaj gelmesede kabul oluyor..ben tecrübe ettim...

Teşekkür ederim. İnşallah sorun çıkmaz. Söz konusu garanti bankası olunca insan şüpheleniyor.
  • ŞEKER Bonusun resmi sitesine baktım az önce Üye işyeri şartı var :( 3 alışveriş yapmıştım oysaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElectroTech

Migros SanalMarketten 85'tl lik alışveriş yaptım. Mesaj gelmedi.
    Sanalmarket market sayılmıyor mu

sanalmarketten şimdi 130 tl lik alışveriş yaptım bana da gelmedi. acaba marketten saymıyor mu sanal ı. ben online ödedim. acaba kapıda ödeyince oluyor mu ki. sizde mi online ödediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: m45maco

ŞEKER Bonusun resmi sitesine baktım az önce Üye işyeri şartı var :( 3 alışveriş yapmıştım oysaki

Hadi ya ben de 3 alışveriş yapmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk harcamanızda mesaj geldiyse, sonraki alışverişlerde mesaj gelmeyebiliyor. Müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettirdim. Aynı durumu yaşayanlar, No Panic!!! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

quote:

Bende daha2 alışveriş yaptım gelen mesaj felan yok. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

A101'den klima aldım. Mesaj gelmedi. Dönem içi işlemlerde harcamam market değilde "elektronik" olarak görünüyor. Sanırım kabul olmayacak bu harcamam. Varmı tecrübesi olan

• teşekkürler arkadaşlar paylaşım çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 22 Temmuz 2013; 11:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: until

quote:

ŞEKER Bonusun resmi sitesine baktım az önce Üye işyeri şartı var :( 3 alışveriş yapmıştım oysaki

Arkadaslar happycard ve şekerbonusum var. kampanya başladığında şartlara bakıp şekerbonusta üye işyeri şartı olmadığını görünce şekerbonusu tercih edip kampanyaya katılmıştım. Zira happycard ta üye isyeri şartı baştan beri vardı. 3 harcama yaptım. Az önce sizin açıklamalarınızı görünce şok oldum. Ben de 3 harcama yapmıştım oysa. Şartların sonuna üye işyerini de ilave etmişler!!! Oyun oynanırken kuralı değiştiren şekerbonustan soğudum. Happycard dürüsttü hiç olmassa...

• slm arkadaşlar bir sorum olacak tatile çıkacagım yaklasık sadece gidiş 1000 km yol yapacağım önüme gelen bonus iş yeri üyesi olmayan herhangibir istasyondan lpg alsam bende yararlanabilir miyim? bu kampanyadan acaba bu arada denizbonus kullanıcısıyım saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

quote:

quote:

Arkadaslar happycard ve şekerbonusum var. kampanya başladığında şartlara bakıp şekerbonusta üye işyeri şartı olmadığını görünce şekerbonusu tercih edip kampanyaya katılmıştım. Zira happycard ta üye isyeri şartı baştan beri vardı. 3 harcama yaptım. Az önce sizin açıklamalarınızı görünce şok oldum. Ben de 3 harcama yapmıştım oysa. Şartların sonuna üye işyerini de ilave etmişler!!! Oyun oynanırken kuralı değiştiren şekerbonustan soğudum. Happycard dürüsttü hiç olmassa...

Yedirmeyiz merak etme!
    Kampanyanın ana kaynağı "bonuscard.com.tr" dir. Orada duyuru yapılırken şekerbank bonus için de telefon numarasını bildirdiği için bağlayıcı sebeptir. Çamura yatamazlar 5'i tamamlayalım.

• Bana hiç mesaj gelmedi bekleyelim bakalım puanlar yatıcakmı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yedirmeyiz merak etme!
    Kampanyanın ana kaynağı "bonuscard.com.tr" dir. Orada duyuru yapılırken şekerbank bonus için de telefon numarasını bildirdiği için bağlayıcı sebeptir. Çamura yatamazlar 5'i tamamlayalım.

Evet çok haklı bir noktayı yakalamışsın. 5e tamamlayıp yatmadığında, itiraz edeceğiz o halde. İtirazımızda olumlu sonuç çıkar mı dersiniz? Çıkar herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Opet kampanyası ile birleştiren varmı? Opetten mesaj geldi fakat ramazan kampanyasından mesaj gelmedi.

Arkadaşlar 2 adet OPET, 2 adet de MİGROS alışverişi taahüdünü tamamladım etti mi 4 , ikisinden de bonuslar cepte mesajı geldi . (Ramazanla ilgili mesaj gelmedi). 5 kez sıradan bir markette alışveriş yaptım 75 tl ve üzeri olarak. Hemen mesaj geldi Tam 50 tl bonus daha kazandınız diye. Yani Hem opet,hem de Migrostan gelen bonuslarla birleşti,ayrı olarak tek bir 75 yapmama rağmen 50 tl bonus kazanmış olduk.

Edit : Benimki GARANTİ GS BONUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 22 Temmuz 2013; 17:21:20 >
  • Bana da bugün 50TL kazandınız mesajı geldi. toplamda ise 1 kez " 5 tl kazandınız " SMS bilgisi gelmişti.....

Kampanya da hata / hatalar var gibime geliyor.... Ancak herkesin kazanması dileğiyle.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yedirmeyiz merak etme!

Evet çok haklı bir noktayı yakalamışsın. 5e tamamlayıp yatmadığında, itiraz edeceğiz o halde. İtirazımızda olumlu sonuç çıkar mı dersiniz? Çıkar herhalde.

İtiraz edeceğiz, klasik şikayet formu düzenleyecek mh sonrasında büyük bir ihtimalle olumlu olacaktır sonuç.
    aksi halde kartı kapatırız kozumuz devreye girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: ElectroTech

Migros SanalMarketten 85'tl lik alışveriş yaptım. Mesaj gelmedi.
    Sanalmarket market sayılmıyor mu

sanalmarketten şimdi 130 tl lik alışveriş yaptım bana da gelmedi. acaba marketten saymıyor mu sanal ı. ben online ödedim. acaba kapıda ödeyince oluyor mu ki. sizde mi online ödediniz

iki gün sonra geldi mesaj. sanaldan online yapınca galiba hemen geçmiyor kredi kartına ondan olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.