Şimdi Ara

Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
13
Favori
27.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rasmus61

Teb. Total bonus kullanan arkadaslar.totalden 75 tl alisverid yapinca kampanyaya dahil olurmuyuz.%5 kendi indirimi sebebiyle bir sorun olur mu?

dahil oluyor sıkıntı yok
    % 5 sonradan düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

Orijinalden alıntı: erenun

quote:

Arkadaslar kesin bilgidir, müşteri hizmetleriyle 2 kez görüştüm. Opet kampanyasına önce katıldıysanız ve sonradan ramazan kampanyasına katıldıysanız önce ilk katıldığınız opet kampanyasının şartlarını yerine getiriyorsunuz, daha sonra ramazan kampanyasına geçebiliyorsunuz. İki kampanya birleşmiyor. Ben bugün opet şartını yerine getirdim ve ramazan kampanyasına geçtim.

Ben dün opet kampanyasını tamamlamadan online opet alışverişimden 5 tl ramazan kampanyası bonusu kazandım. Bugün de opet kampanyasına istinaden alışverişimden mesaj geldi.

Benim başıma gelen ve müşteri hizmetlerinin söylediği bilgi bu. Bugün opetten benzin aldım 5 lira kazandınız mesajı gelmedi ama 45 lira bonus kazanma şartını tamamladım. Demek ki şans işi

Ben önce ramazan yazdım yolladım onu yapacaktım, aklıma migros da yattı market yazdım yolladım ve migrosa gittim.

Yani önce sizin dediğinizin aksine ramazana kayıt oldum, lakin 3 gündür 100lük migros yapmama rağmen 5TL bonus kazandınız mesajı hiç gelmedi.

Ne olacak arkadaşlar, birleşecek mi sizce?

migros'tan yaptığım alışverişten sonra bana da mesaj gelmedi.
    sadece ramazan yazıp göndermiştim.
    ancak önceki kampanyalarda da mesaj gelmemesine rağmen puan yüklenmişti.

• online yakit yüklerken hangi kampanyayı seçmek avantajlı %5 ve %1 diye iki seçenek çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumland

online yakit yüklerken hangi kampanyayı seçmek avantajlı %5 ve %1 diye iki seçenek çıkıyor.

Sence?
  • Biraz önce Migros alışverişi yaptım (hediye kartına 100 tl yüklettim) ,puan kazanmak için migrostan bir adet daha alışveriş yapmam gerektiği mesajı geldi telefona. 1 tane daha migros, 2 tane de opet şartım var. etti mi 4. bi tane de normal 75 yapinca,bakalim 50 tl bonus kazandınız diye sms gelecekmi ramazan kampanyası için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 8 Temmuz 2013; 16:00:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Teb. Total bonus kullanan arkadaslar.totalden 75 tl alisverid yapinca kampanyaya dahil olurmuyuz.%5 kendi indirimi sebebiyle bir sorun olur mu?

dahil oluyor sıkıntı yok
    % 5 sonradan düşüyor

İnsallah boyledir , ben depoyu mecbur dolduracaktim 70 lt mazot zaten 300 asiyor :) 75x5 375 , zaten 1 aya kadar 75 daha mazot alirim ;)

Yuklenmezse de yapacak birsey yok sikayet ederiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3340 şeklinde mesaj gönderirsek ücretlendirme 4,99 TL mi
    05327523340 şeklinde gönderirsek normal sms ücretlendirilmesi mi .?
    Flexi kartlar için 4,99 nerden kesiyor bonus
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

3340 şeklinde mesaj gönderirsek ücretlendirme 4,99 TL mi
    05327523340 şeklinde gönderirsek normal sms ücretlendirilmesi mi .?
    Flexi kartlar için 4,99 nerden kesiyor bonus

SMS ücretinden hariç, kredi kartından 4,99 kesiyor. Mesajı yolladıktan sonra dönem içi işlemlerinde görürsün.
  • tşk ederim.
    ilk defa bonus kampanyasına dahil olacağım.
    10 tl kafadan gitti o zaman.
  • ING aradı tüm poslar dahil diye teyit etti :) Opet online, ING için de dahil yani ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemre81

ING aradı tüm poslar dahil diye teyit etti :) Opet online, ING için de dahil yani ;)

Çok iyi haber :) alisveristen sonra mesaj geliyor mu denediniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ING aradı tüm poslar dahil diye teyit etti :) Opet online, ING için de dahil yani ;)

ING'nin bu tür mesaj alışkanlığı yok. Bana şimdiye kadar hiç alışveriş sonrası mesaj gelmedi (yapılan peşin alışverişi taksitlendirme reklamı hariç), ama bonuslar sorunsuz yüklendi her seferinde...
  • alperen.md kullanıcısına yanıt
    evet bugun RAMAZAN yazıp 4616 ya sms attım katılımınız alındı diye sms geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

beyler teble yapınca alışverişten sonra mesaj geliyor mu bana gelmedi?

banada gelmedi
  • alperen.md kullanıcısına yanıt
    yaw arkadslar ıyı guzelde bu kampanyalar yuzunden harcamalar tavan yapıyor.3-5 bonus,chippara alıcaz derken israfa düsücez valla.aklıma su söz geliyor ster istemez ,deveyi yardan atlatan.bi tutam ottur.ne dersiniz
  • BiM'den 75 TL alışveriş yaptım.
    Mesaj gelmedi ama üye işyeri olma şartı yoktu değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr37tr

yaw arkadslar ıyı guzelde bu kampanyalar yuzunden harcamalar tavan yapıyor.3-5 bonus,chippara alıcaz derken israfa düsücez valla.aklıma su söz geliyor ster istemez ,deveyi yardan atlatan.bi tutam ottur.ne dersiniz

Opet online saolsun,boşa gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruf

quote:

Opet online saolsun,boşa gitmiyor.

bende opet kart yok almalı bitane bari bu kampanyalarda işe yarar

• quote:

Ben de buna dikkat etmek için Migros ve Opet kartta kullanıyorum kampanyaları.

ING ve Denizbank ile Migros, Oper, Onur market gibi bonus poslu işlemler ve Opet online'da harcama yaptım, hiçbirinde mesaj gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos

quote:

quote:

ING'nin bu tür mesaj alışkanlığı yok. Bana şimdiye kadar hiç alışveriş sonrası mesaj gelmedi (yapılan peşin alışverişi taksitlendirme reklamı hariç), ama bonuslar sorunsuz yüklendi her seferinde...

Tamamdır tesekkurler opete devam o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.