Şimdi Ara

Bonusun Genel Kampanyaları (SSS) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
138
Favori
78.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • duty free alışverişlerinize (en az 200 tl harcama) 20 tl bonus. ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

GS Bonus almak istiyorum. Denizbank - Garanti arasında bariz farklar var mıdır? Hangisini tercih etmek gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercilless

quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Akaryakıt puanlarını o şekilde görüntüleyemezsiniz. puanlar yalnızca üye işyeri poslarında görünür. puan yatmıştır kullanabilirsiniz.

Puanlar bazen poslarda ilk anda görünmeyebiliyor. bunun için bp ye gitmeden kredi kartı ile başka bir yerde ufak bir işlem yapın öyle gidin garanti olsun.

Bilgilendirmeniz icin tsk ederim. Dediginiz gbi puanlar bp pos unda gorunuyor. Internet bankaciliginda gorunmuyor.

Selamlar,
    Firma bonusları BonusFlaş uygulamasından görünüyor. Uygulamayı açıp üst taraftaki Kart Bilgileri kısmına tıklayın, internet bankacılığı şifrenizle giriş yapın. Puan durumunu görmek istediğiniz kartı seçip Güncel Bilgiler sayfasında altlarda Kullanılabilir Firma Bonusu bölümüne gidip Firma Bonuslarınızı görebilirsiniz.
    Bende şunlar çıktı:
    BP Bonus
    PETROL OFİSİ Bonus
    OPET Bonus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• garantione restoran indirimi yatan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

garantione restoran indirimi yatan var mı ?
    Benim yatmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    Arayıp iade istedin diye dava açmazlar ara iade iste. Kart aidatını almak için tüketici hakem heyetine başvuranlara karşı dava açıldığını bende duydum o farklı.

• capricorn79 C kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgi. Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Şikayetvar.com da garantiden kart aidatını iade isteyen-alanların daha sonra garanti tarafından dava edildiğini okumuştum var mı böyle bişe?ona göre arayıp iade isteyeceğim
    Temmuz ayında telefonla aidatın iadesini rica ettim. Sözlü olarak 6 Ay (bir yılda olabilir) kapatmayacağım taahhütüne karşılık, aidatın tamamı iade edildi. Emekli maaş müşterisiyim onuda belirteyim.
  • www.bonus.com.tr
    Dolapta yok, markette yok yok, market harcamana 15 TL bonus!
    https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonusgenc-market-bonus-kampanyalari
    kampanyasını bonus flaşta bulamadım, görebilen var mı acaba.

• bonus ve money bonus kartıma 10ar TL d&r bonus yüklenmiş durup dururken aynı durumu yaşayan var mı?

• Garanti bankasında vadesiz hesap açmayı düşünüyorum. Paracard banka kartından veya vadesiz hesaptan kesilen bir ücret var mı arkadaşlar? Hesap işletim ücreti kaldırıldı deniyor ama bunlara pek güvenemiyor insan.

• ndrys N kullanıcısına yanıt
    bende vardı. Bugün kullandım, geldi 15 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndrys

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonusgenc-market-bonus-kampanyalari kampanyasını bonus flaşta bulamadım, görebilen var mı acaba.
    bonus genç'e özeldi yaptım ben yüklenecek 15 puan 3 kasımda keşke 2020 de yükleseler 3 kasım erken olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 14 Ekim 2018; 16:18:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9-22 Ekim 2018 tarihleri arasında Garanti Cep veya Garanti İnternet’ten para transferi gerçekleştirin, Marks & Spencer online alışverişlerinde geçerli 200 TL ve üzeri sezon alışverişlerinde 50 TL indirim kazanın!

Arkadaslar elinde olan var mı?

• @byakrep Hocam hala ihtiyacın varsa pm at göndereyim.

Arkadaşlar bonus flaş ta BP'ye 125*4 e 30 tl bonus bir de 125*4 akaryakıt (istasyon kısıtlaması yok) alımına 20 tl ekstra bonus diyor. Şartlarda birleşmeyeceğine dair herhangi bir açıklama yok ama emin olmak için kullan arkadaşlar varsa yazabilirler mi? Birleşiyor mu birleşmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wurunkatte -- 16 Ekim 2018; 1:13:55 >
  • Wurunkatte kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel akaryakıt kampanyası gelmiş birleşir sorun olmaz

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonus'un N11'de 75 TL'ye varan kampanyasına katılmayı unuttum ve katılmadan harcama yaptım. Harcamayı yapar yapmaz Bonus Flaş'tan kampanyaya katıldım. O gün Bonus Flaş'a baktığımda kampanya kapsamında harcamam olmadığı yazıyordu. Ancak bugün kampanya takibinden baktığımda "Tebrikler. 50 TL kazandınız." yazıyor. Sizce puan yüklenir mi arkadaşlar?
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Emin degilim fakat işleminiz provizyonda iken katildiginiz icin kazandiniz da dediğine göre bonusunuzun yuklenecegini düşünüyorum.

• Yıllık kart aidatı kesmişler. Birde utanmadan 25tl verelim diyorlar. 102 lira kesip 25 tl iade

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.