Şimdi Ara

Bonusun Genel Kampanyaları (SSS) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
138
Favori
78.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartalizma23

Garanti bankasında vadesiz hesap açmayı düşünüyorum. Paracard banka kartından veya vadesiz hesaptan kesilen bir ücret var mı arkadaşlar? Hesap işletim ücreti kaldırıldı deniyor ama bunlara pek güvenemiyor insan.
    ben açtırdım aktif olarak kullanıyorum ücret kesilmedi daha 1 senedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Bonus'un N11'de 75 TL'ye varan kampanyasına katılmayı unuttum ve katılmadan harcama yaptım. Harcamayı yapar yapmaz Bonus Flaş'tan kampanyaya katıldım. O gün Bonus Flaş'a baktığımda kampanya kapsamında harcamam olmadığı yazıyordu. Ancak bugün kampanya takibinden baktığımda "Tebrikler. 50 TL kazandınız." yazıyor. Sizce puan yüklenir mi arkadaşlar?
    yüklenir hocam aynı durum benim başımada geldi :) provizyondan alıyor ya ondan sanırım bakalım bende bekliyorum yüklenir inş
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Uygulamada kazandığınızı gösterir sayfanın ekran görüntüsünü alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti kredi kartında sürekli yapıyor.100 tl kesiyor 30-40 bonus veriyor şaka gibi

• mit1905 M kullanıcısına yanıt
    Bana da dün yüklendi 10tl d&r bonus nerden geldi anlamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Acaba paracardın çeşidi nedir? paracard bonus mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

Acaba paracardın çeşidi nedir? paracard bonus mu?
    evt hocam hesap kartı sadece tek çesiti var ama işte havale vs eft de ucret alıyorlar garantiden garantiye bile alıyor
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    tek çeşit değil, bonus genç, garantione, troy, trink vb alt kategorileri çok da ondan sordum kimseyi yanlış yönlendirmeyelim diye.
    düz paracard bonus karta başvuru yaparken verdikleri yeşil kitapçıkta hesap işletim ücreti 85 tl yazıyordu bi yerlerinde. Acaba bundan sonra alabilmek için bunu imzalatıyorlar da ücret mi kesecekler?
    itiraz edersek mahkemede aleyhimize delil olarak kullanmasınlar :)
    Bu arada garantione ile eft-havaleyi ücretsiz yapabilenler var, yeni alacaklar şartlar tutarsa değerlendirebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

tek çeşit değil, bonus genç, garantione, troy, trink vb alt kategorileri çok da ondan sordum kimseyi yanlış yönlendirmeyelim diye.
    düz paracard bonus karta başvuru yaparken verdikleri yeşil kitapçıkta hesap işletim ücreti 85 tl yazıyordu bi yerlerinde. Acaba bundan sonra alabilmek için bunu imzalatıyorlar da ücret mi kesecekler?
    itiraz edersek mahkemede aleyhimize delil olarak kullanmasınlar :)
    Bu arada garantione ile eft-havaleyi ücretsiz yapabilenler var, yeni alacaklar şartlar tutarsa değerlendirebilir
    evt 25 yaştı sanırım garantione ben yaş büyüktür diye söylemiştim :D

Evet öyle yazıyor sitesindede yazıyor ama daha bende kesinti olmadı bende araştırmıştım danıştay kaldırdı diolardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 28 Ekim 2018; 15:11:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Bonus'un N11'de 75 TL'ye varan kampanyasına katılmayı unuttum ve katılmadan harcama yaptım. Harcamayı yapar yapmaz Bonus Flaş'tan kampanyaya katıldım. O gün Bonus Flaş'a baktığımda kampanya kapsamında harcamam olmadığı yazıyordu. Ancak bugün kampanya takibinden baktığımda "Tebrikler. 50 TL kazandınız." yazıyor. Sizce puan yüklenir mi arkadaşlar?
    Puan yüklendi arkadaşlar.
  • www.bonus.com.tr
    Bonus’la her alışverişte 1000 TL bonus kazanma şansı!
    https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonus-diger-firsat-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 1 Aralık 2019; 1:47:43 >

• Arkadaşlar kart aidatını iptal ettirmede son durum nedir. 165 TL aidat keseceğiz diye not düşmüşler ekstreye.

• Diğer bonus konusunda da sürekli aidat konusu dönüyor yeter artık, o kadar aidat istemiyorsanız gidin bonus flexi kullanın ya. Banka sanki aidat geleceğini sözleşmeyi imzalatırken söylemiyor da 'aidat geldi nasıl iptal ederiz... ' bla bla bla yeter yani!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum okudum, n11 bonus nasıl yüklenir ya daha süresi vardı diye düşünüyorum, meğer "geçen yıl" mesajlarıymış.
  • Dijital oyun ve müzik platformlarında %20den 40 tlye varan bonus kampanyası varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 3 Nisan 2020; 11:48:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisiye ozel bir kampanyadan kazandigim 25 tl bonus bugun yuklenecekti hatta yuklendigine dair sms bile geldi, ama kontrol ettigimde herhangi bir bonus yuklemesi olmadigini gordum,

Sebebi ne olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Kisiye ozel bir kampanyadan kazandigim 25 tl bonus bugun yuklenecekti hatta yuklendigine dair sms bile geldi, ama kontrol ettigimde herhangi bir bonus yuklemesi olmadigini gordum,

Sebebi ne olabilir ?
    Baska kartlarina yuklenms olable

• quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Baska kartlarina yuklenms olable

Alıntıları Göster
    Baska bir kartim yok.

• quote:

Baska bir kartim yok.

Alıntıları Göster
    Mh bi arayn hocam ozaman

• quote:

Kisiye ozel bir kampanyadan kazandigim 25 tl bonus bugun yuklenecekti hatta yuklendigine dair sms bile geldi, ama kontrol ettigimde herhangi bir bonus yuklemesi olmadigini gordum,

Sebebi ne olabilir ?
    Kişiye özel 5 nisanda yüklenecek Bonuslar var onumu kastediyorsunuz. Bende 785e 35di. Bugün yüklenen Bonuslar mobil temassıza %5 ilave Bonuslar.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.