< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1198. sayfa)

-
-
Al hocam zarari ne. Ayni limitle kullaniyorsunuz zaten, baktiniz troy'a taksit var, ordan alin :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
banka kartında bonus görünüyor mu? bir süre sonra debit karta yüklenecektir belki. bankayla görüşün bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni müşteriyim davet kodu girmiştim 28 şubatta 500 bonus yüklenmiş dün farkettim, bugün harcayayım dedim dün geri alınmış sadece geri alım yazıyor bu kadar kısa sürede geri alınması normal mi? Arayıp talep bıraktım.
-
ne kadarlık harcamaya 400 tl verdiler
-
Aynı şekilde bana da 28 Şubat'ta yüklenmiş dün fark ettim. Bugün girdiğimde dün geri alınmış ardından tekrar yüklenmiş gözüküyor, anlam veremedim.
-
Benim geri gelmemiş, aradığımda temsilci de şaşırdı, kampanya detaylarında da böyle bişey yok. Bakalım nasıl dönüş yapacaklar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ekstre sonrası çekin hocam yoksa diğer türlü bir avantajı kalmıyor,benim ekstre 1inde kesildi 2sinde çektim %3den.
-
puanharca uygulamasına tanıtın kartı,orada komisyonuyla e-gift kart satışları var sitelerin,tertemiz kullanıp çıkın işin içinden.
-
Bonus dijital platform kampanyalarını iyice kıstı sanırım. Her ay evdeki herkesin kartına bütün kampanyalar gelirdi, 2 aydır kimseye bir şey gelmiyor artık...
-
geçtiğimiz ay garanti müşterisi oldum çeşitli kodlar veriyodu bunlardan hepsiburada,pasaj,boyner kodlarını bugün kullanmayı denedim ama geçersiz kod hatası aldım müşteri temsilcisiyle görüştüm pek bi bilgisi yoktu kayıt falan aldı aynı durumu yaşayan var mı acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Puanharcada bonus puan gozukmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kredi kartı için gecerliymiş banka kartı olduğu için öyle bir şey yok. Mhyle görüşüyorum başka sitelerde dene diyor.
geçen ay amazondan 350 tl bonus kazanmıştım. ekstre kesildikten sonra yani bonus hesaba yattıktan sonra sipariş iade edildi. ürünün parası iade oldu fakat hesaba yatan 350 tl bonus geri alınmadı. böyle bir durum başına gelen var mı? nasıl bir yol izlenmelidir? bonusu kullansam garanti ekstreye yansıtır mı?
-
nasıl gözükmüyor hocam 2 kişinin banka kartından her ay puan aktarıyorum oraya hocam sorunsuz,kart internet alışverişine açıkmı ?
-
100k ve üzeri limitli kredi kartlarına yıllık kart ücretine iade konusunda daha katı tutum aldılar, ilk başta iade etmediler sonra %75'i puan olarak yükleyebiliriz dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 5 Mart 2025; 23:29:35 > -
alakası yok. bonusta kartı aktif kullanıp yüksek harcamalar yaparsan iade ederler yüksek ihtimalle. ayda yıl bir kullanırsan, iade vermeleri zor ihtimal.
-
alakasız bir tarihte geri alabilir de hiç almayabilir de
-
Knk bonusu kullanmadan alışveriş yapinca yapıyor sıkıntı yok ama 1 kuruşu bile bonusla odemeye kalktigimda kabul etmiyor. İslem banka tarafindan onaylanmadi diyor mh yle görüştüm bazisi başka siteleri deneyin diyor bazisi da kartinizi aktif ettik alışveriş yapabilirsiniz diyor deniyorum gene olmuyor. Siz nasıl aktarım yapıyorsunuz??
kartlarım kısmında bu şekilde çıkmıyormu hocam ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X