< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1201. sayfa)

-
-
Bugün kendiliğinden yatmış. 8 Mart’tan itibaren kullanabileceğim yazıyordu ama 8 Mart’ta yüklenir ve 9 Mart’ta kullanılabilir sistemiyle yüklenmiş. Enpara gibi iğrenç davranmadılar en azından. Kampanya görselini atmıştım ama işlem geçersiz diyerek ödül vermemişlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 2014 yılından beri garanti bankasının kredi kartlarını kullanıyorum ve altif bir müşterisiyim. Garantione ve igaranti müşterileriydim zamanında eft ücretlerinden ücret alınmıyordu. Acaba eski garantione ücretlerinden bu eft ücretleri alınmaması gerekmez miydi? Aranızda garantione müşterisi olup eft muafiyeti koruyabilen var mı
Bonus yeni bonus kart başvurusuna 1500 harcamaya 1500 bonus veriyor .
Ayrıca bonus kart başvurusuna faizsiz masrafsız 25000 tl taksitli nakit avans .
Bunları pas geçince 2.29 dan tüketici kredisi vermeyi teklif etti .
Acaba gelecek hafta daha iyi teklifler gelir mi sizce
Çağrı merkezinden sunulan tekliflermi acaba, nasıl pas geçtiniz?
-
Sözlerinde duymadılar igaranti kapatırken ücretsiz eft hakkınız devam edecek demişlerdi etmiyor.
bununla ilgili bir şikayet kaydı açtım hocam , 3 iş gününde sonuçlanması bekleniyor. Bakalım ne olacak göreceğiz , 2014 yılından beri Garanti Bankası müşterisiyim, detaylı bir şekilde müşteri hizmetlerini arayarak şikayet talebinde bulundum. Sizlere bilgi veririm ben , en kötü ben unutursam dahi bana yazar mısınız
-
Telefonla arıyorlar ilk önce ısrar ediyorlar kart almam için ben direk rededince önce bildirim sonra sms atıyorlar sonra o linklere tıklamazsam tekrar bu teklifler için arıyorlar yok deyince ise daha da fazla artırıyorlar teklifleri bonus kart vermek için sonuna kadar zorluyorlar ama aidatsız kart vermiyorlar bu tekliflerin hiçbirine o yüzden bende kabul etmiyorum
-
1500/1500 sms olarak bana da geldi. Ama shopandfly kartım var zaten,müşteri hizmetlerini aradım yeni kart alana diyor. O zaman sms niye geldi dedim? Siz yine de bir bonus karta başvurup deneyin dedi. Başvurdum ama bu kampanya görünmüyor.
-
naptın hocam ?
-
Pazarama 750 TL harcamaya 200 TL bonus kampanyasını yapan varmı ? kampanya detaylarında hiçbir yerinde cüzdan yüklemeyi saymıyoruz veya cüzdan yüklemeleri dahil değildir diye birşey yok,bende buna güvenip 750TL cüzdana yükledim sayaç ilerlemedi,mhyi aradım provizyondan çıksın talep açarız cüzdan harcamaları ile ilgili olumsuz birşey yazmıyor detaylarda dedi,neler bekliyor bizi ?
-
Bu hangi kampanya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X