Anladım hocam. Kayıt açtım bende beklicez artık önceki ay bi kampayanda sıkıntı oldu benim paracardda kayit açmıştım manuel olarak yuklediler puani yukarda arkadaşın dediği gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1207. sayfa)

-
-
Bonus için hangi kredi kartını önerirsiniz?Dün sms gelmiş 30 nisana kadar şubeden başvur 2000 harcamana 2000 bonus diye.
Bonusta da troy kartın avantajları var mı?
Bir de başlıkta çok gördüm,bazı forumdaşlara 1500/1500 gibi 2-3 ayda bir kişiye özel veriyordu.O kampanya gelen forumdaşlar hangi kredi kartını kullanıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 10 Nisan 2025; 7:53:24 > -
N11 üzerinden hepsini saydı bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartınız hangisi hocam? İşlemi sanal kartla mi yaptınız? Garantipayle mi ödediniz? Detayli yazabilir misiniz size zahmet
normal ana kart garantipay
-
Benim flexi hocam sanal kartla garantipay ile ödedim. Flex kartta sıkıntı var o zaman
4,050,00 TL ALIŞVERİŞE 175 TL BONUS KAMPANYASINI NASIL HALLEDEBİLİRİZ NERESİ SAYAR
-
sanal kart bilgilerine girince, masterpass işlemleri çıkmıyor mu? ben oradan yaptım. zaten ana kart visa, sanal mc bende.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ikisini de alın hem troy hem MasterCard. MasterCard ara sıra masterpass ile ödeme kampanyası geliyor 300/75- 750/150 ekstra da nakit iade gibi. Aidat kısmına takılmayın iki kart aynı limiti kullanır tek aidat kesilir. Bazı arkadaşlar gibi MH ne blöf yaparak aidatı geri de alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 10 Nisan 2025; 12:37:30 >
2 farklı karta 2 aidat almıyorlar mı?Kesin mi? Ben de zaten 3 bonus 3 adet bonus troy banka kartı var.anne-babanın maaşları 3 sene önce buraya taşımıştım.
Kampanya anlamında troy mu mastercard mı daha avantajlı?
-
Bana kart aidatı yansıyor sonra bir kısmı yarısı diyelim iade oluyor. Sonra diğer karta da aynı şekilde yansıyor yarısı iade oluyor. Bunun için de bankayı aramadım, belki diğer arkadaşlar gibi arasam ve blöf yapsam tüm aidatta iade edilir. En azından tek aidat extreye yansıyor diyebilirim. Troyun extra bir kampanyası artık olmuyor, ilk çıktığında troy karta Özel kampanya gelirdi, oranlarda iyidi artık gelmiyor. Troy kartta diğer bonus kartlar gibi, sadece bonus kampanyalarından fayda sağlıyor. MasterCard + olarak masterpass nakit iade kampanyası yapıyor. Sanırım ağırlık olarak troy kullanıldığı için insanlar MasterCard kullansın diye yapılıyor. Visa card pek bir kampanya yapmıyor diye biliyorum. Sonuçta tek aidat ödeyeceksiniz + olarak kesinlikle flexi aidatsız kartta alın ve bu kartta MasterCard olsun. Flexi ye de çok kullanılmadığı için, en azından ben çok kullanmıyorum, masterpass nakit iade kampanyası geliyor.
Şöyle, ben önce kartı Bonus Flaş'tan eklemeye çalışıyorum. Ama o ekleme aşamasında hata veriyor. Sürekli aynı hatayı veriyor. Asıl kartı da riske edip eklemek istemedim açıkçası.
Alışveriş ödeme adımında Masterpass'e ekleme bölümü oluyor dediğiniz gibi ama o zamanda daha önceden eklenmediğinden kampanyaya saymaz falan diye düşündüm ve yapmadım onu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok, alışveriş anında değil. akbank mobil'deyken, kartı seçince, ortalarda bir yerde masterpass işlemleri gibi bir şey çıkıyor. basınca ekle diyor.
Heh işte onu Garanti Bankası'nda yapmaya çalıştığımda hata alıyorum sürekli. Sanal Kartı eklemiyor bir türlü. Ara ara deneyeceğim bakalım.
ben yaptım, anında oldu. uygulama güncel mi?
Eveet şimdi denedim ve oldu. Belki de işlem yapmaya çalıştığım saatler ile alakalıydı. Genelde gece deniyordum.
Ama ilgili kampanya sadece asıl kart altında görüntülenebiliyor; sanal kart altında yok. Böyle olunca da saymaz mı acaba diye düşünüyorum. Garanti de böyle bir acayiplik de vardı yani.
sanal kartlar dahildir diyor. zaten asıl kart numarasını oraya buraya kaydeden kalmış mıdır dünyada?
-
-
Arkadşlar geçen ay 2 farklı QR ödeme kampanyasına katıldım, alışveriş yaptım, 200 TL bonus yatmadı.
Kayıt oluşturdum, demişler ki alışverişleri QR veya mobil temassız yapmanız gerekiyordu, yapmamışsınız
Bunca yıldır NFC ile ödüyorum, ilk defa böyle bir saçma bahane duydum.
-
Hocam bu kredi kartı mı paracard mı? Veya kişiye özel mi?
Benim kredi kartında e-ticarete 3500’e 75 var
Hbc sayması çok iyi olmuş ben 2-3 ay önce denemiştim saymamıştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X