< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Nisan 2025; 23:41:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1214. sayfa)

-
-
Bu MasterCard kampanyalarını birbirine karıştırıyor Garanti. Kimisi takipte hiç çıkmıyor, kimisi de çıkması gereken yerde çıkmıyor. Mesela birkaç ay önce flexi bonusta çıkıp, platinde çıkmamıştı. Kayıt açıp almıştım.
Şu anda 750/150(2 kere geçerli) var, bir de 750/250. 750/250 nin takibi hiç yok. Tamamen kaos.
750/150 nin takibi flexi ve platin asıl kartlarda var. Sanal kartlarda ve paracardda yok. Halbuki kampanya sanal kartlarda ve paracardda geçerli.
uğraşmamak için hiç denemedim paracardda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankomat kart dediğiniz vakıf banka kartı. Bonusun masterpas kampanyası ile ilişkisini anlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paracard olacak yanlış yazmışım düzelttim.
kendi flexi kartımı 9 ay kapatmama sözüne 2 ay önce 600 tl almıştım,geçen hafta annemede flexi kart çıkardım biraz önce arayıp kapatma fakei attım ve aynı 9 ay kapatmama sözüne 750tl teklif etti kabul ettim.
-
Amazon kampanası, Hediye kart alımında geçerli oluyor mu acaba?
-
Amazon 350 sarıda veriyor mu
Provizyon sonrası sayaç işledi mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçerli 350+100 veriyorquote:
Orijinalden alıntı: jedi_masterAmazon kampanası, Hediye kart alımında geçerli oluyor mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzminRahTs?z! -- 29 Nisan 2025; 21:32:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdi baktım işlememiş
-
Ben de aynı şekilde çek almak istiyorum. Geçmişte çek aldığımda da puan yükleniyordu. Fakat emin olamadım bu sefer.
-
Ben de anlamadım yükleniyordu normalde bu sefer askıda kaldı niyeyse. Bir üstteki arkadaşta geçerli olduğunu yazmış ama 350 olan işlemedi
-
-
Sadece flexi kartınız mı var hocam düz bonus yokmu sadece bu kartınız olduğu için veriyor olabilirler bende bonus platinum 2 tane 1 tanede flexi var platinum olanlara veriyorlar kapatmama sözüne Bonus flexi olana ilk zaman vermişlerdi artık vermiyorlar.
evet hocam sadece flexi kredi kartım var banka kartı yok ne bende ne de annemde, flexiler için ilk kapatmama almam hocam,1 sene içinde 1 kere alınabiliyor diye biliyorum,iş bankasında sene sonunda almıştım birde yıl dönünce ocakta aldım sonra kapatmıştım düz maximum kartımı şubatta aidat kesicek diye.
iş bankasının mhside şaşırdı normalde 15 gün önce almışsınız ama yıl döndüğü için yine verebiliyoruz karşılıksız dedi,dedim canıma minnet
-
Arkadaşlar boyner mobil/İnternet sitesinden yapılan alışverişler masterpass kampanyasına sayılıyor mu?
Masterpass ile ödeniyor ise sayar
+ hem masterpass + hemde garanti sanal postan işlem tamamlanmalı.
-
Masterpass kampanyası değil mi nakit iade?
Baktım da Boyner bonus program ortakları arasında kampanya vs de yapıyor. Yani senin dediğin gibi garanti posu olup olmadığını müşteri göremez. Sanal da adam ne bilsin hangi postan çekiyor. Müşteri masterpass ödeme yöntemi ile 3d şifreyi girer ödemeyi tamamlar. Sistem sorunlu olsa bile müşteri haklıdır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 1 Mayıs 2025; 23:13:36 >
500/150 masterpass bonusu yüklemediler.Sebep olarak kampanyaya katılmamışsınız diyor.iyide kredikartı bölümünde katıl çıkmıyor paracard kısmında çıkıyor şartlardada kredi kartı yazıyor.Tekrar kayıt açtırayım ozaman burada yazanlara göre yalnız değilmişim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 1 Mayıs 2025; 23:10:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X