arkadaşlar booking den maillerimde 2 rezervasyon gözüküyo ikisinide iptal etmişim...bi de şimdi kredi kartımda bi otel 65 lira kesmiş :( rezervasyon yaparken belki o otele de yaptırdım ama dikkat etmiştim iptal seçeneklerine falan da :( ayrıca yapsam rezervasyonu ve ya satın alsam mail de gelirdi nerden çıktı bu otel anlamadım mailimde de yok..böyle bişey olabilir mi müşteri hizmetlerine de mail attım ama bakalım
Otele mail at yada ara konus. Bende gecende rezervasyon yaptim oteli 2 gun kalaya kadar iptal edebiliyordum ama otel provizyon cekmis karttan. Kart bilgileri yanlisti yoksa gitmisti benimde 300€
quote:
Orijinalden alıntı: aghahowa
arkadaşlar booking den maillerimde 2 rezervasyon gözüküyo ikisinide iptal etmişim...bi de şimdi kredi kartımda bi otel 65 lira kesmiş :( rezervasyon yaparken belki o otele de yaptırdım ama dikkat etmiştim iptal seçeneklerine falan da :( ayrıca yapsam rezervasyonu ve ya satın alsam mail de gelirdi nerden çıktı bu otel anlamadım mailimde de yok..böyle bişey olabilir mi müşteri hizmetlerine de mail attım ama bakalım
Bildiğim kadarıyla otellerin şartnamesinde oluyor bu, iptal ederseniz bir gecelik ücret veya belirli bir cezayı kartınızdan çekiyor
booking.com la konustum...kartta yazılan otel ismini hiç duymamıştım benim rezervasyon yapıp iptal ettirdiğim otelin değişik bi adıymış...ben de acaba öyle bi otele yaptırdım da unuttum mu iptali diye şüphelenmiştim...yanlışlık olmuş otelle konustuk paranızı geri yatıracaklar dedi 3-5 kart bilgimi falan aldılar..bakalım bekliyorum...ilgililer saygı duydum booking.com a :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme