Şimdi Ara

Booking rezervasyon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ayın 31 inde Kos a gidebilmek için vize randevum var, gerekli evraklarda otel rezervasyonunu da göstermek gerektiği için bookingden rezervasyon yaptırdım çıktı alabileceğim bir sayfaya yönlendirdi ama orada benim ve arkadaşımın adı yazmıyor sadece konaklama yeri ile ilgili bilgiler var ve rezervasyon onay numarası var, ilk defa Booking.com den rezervasyon yaptırdığım için bilmiyorum normal bir durum mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Booking Rezervasyonu ile İlgili Bilgiler

Booking.com'da rezervasyon oluştururken misafirlerinizi eklemek veya rezervasyonda isim değişikliği yapmak mümkündür.

Konuk İsmi Ekleme:

• Mevcut bir rezervasyon için konuk ismi eklemek isterseniz, rezervasyon yönetim panelinize gidin.
    • "Konuklar" sekmesine tıklayın ve "Misafir ekle" düğmesine basın.
    • Konuğun adını ve soyadını girin ve "Kaydet"e tıklayın.

Rezervasyona Kişi Ekleme:

• Mevcut bir rezervasyona kişi eklemek için de benzer adımları izleyin.
    • "Konuklar" sekmesine gidin ve "Kişi ekle" düğmesine tıklayın.
    • Kişinin adını, soyadını ve e-posta adresini girin ve "Kaydet"e tıklayın.

2 Kişilik Rezervasyon:

• İki kişilik bir rezervasyon oluşturmak için arama sayfasına gidin.
    • "Misafir" açılır menüsünden "2" seçeneğini belirleyin.
    • İstenen tarihleri ve konumu girin ve "Ara" düğmesine tıklayın.

Rezervasyona İsim Ekleme:

• Rezervasyon sırasında adınızı ve soyadınızı girmeyi unuttuysanız, rezervasyon onay e-postasındaki "Rezervasyonumu Yönet" bağlantısını tıklayın.
    • "Misafir bilgileri" sekmesine gidin ve adınızı ve soyadınızı girin.

Farklı Bir İsimle Rezervasyon:

• Rezervasyonu başka bir kişinin adına yaptıysanız, rezervasyon yönetim panelinize gidin.
    • "Misafir bilgilerini düzenle" düğmesine tıklayın ve konuğun adını ve soyadını girin.

Booking.com rezervasyonlarını yönetmekle ilgili ek yardıma ihtiyacınız varsa, müşteri destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • özelden yaz bana
  • En azından birinizin adı yazması gerekiyor normal şartlarda. kişi sayısı belirtince sorun olmuyor ama ben genel de konuk adı kısmına iki kişinin de adını yazıyorum .
  • Merhabalar
    Müşteri hizmetleri ile irtibata geçip rezrvasyon numaranız ile konuk isimlerini yazdırabilirsiniz ve hotele onaylatabilirsiniz..
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar Booking.com ile iletişime geçip hallettim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.