Şimdi Ara

bookshelf..HECO, POLK, DALI, MAGNAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 15-20 m2 oda için denon 1610 avr de kullanılacak hem 5.1 sistem için front hemde stereo için raf tipi kolonlara ihtiyacım var. müzik genelde jazz, new age, longe tarzı olacak. alternatifler belli. bunları dinleyen arkadaşlar varsa önerilerine ihtiyacım var.

HECO CELAN XT301 (30-52000hz 160watt 14kg)
    HECO ALEVA 200 (36-42000hz 140watt 6kg)
    MAGNAT QUANTUM 653 (30-50000hz 180watt 7kg)
    DALI CONCEPT 2 (43-25000hz 120watt 6.3kg)
    POLKAUDIO RTI A3 (40-27000hz 125watt 7.5kg)

heco celan xt301 diğerlerinin çok üstünde. mukayese etmek haksızlık ancak dinleyen arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum. harika bir yapısı var. şimdiden teşekkürler.

• Dali concept2 ve magnatı eleyebilirsin bence,polk audio rti a3 için iyi yorumlar var..heco celan'ı söylemiyorum zaten en üste yazmışsın alabiliyorsan onu direk kafadan tavsiye ederim bu arada ağırlığı galiba 14 kg değil 9.5 kg celanların..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 11 Kasım 2011; 22:39:35 >
  • Bence de Polk cok iyi secim olur.A3 harika bir hoparlor. Concept2 yi kesin eleyin. Digerleri hakkinda yorum yapamam acikcasi.
    Bunlarin disinda Atalay beyde Dali Zensor1 var sanirim ve cok guzel yorumlar okuyorum hakkinda. Dinlemedim ama bence Atalay beye danismakta fayda olabilir sizin icin.
    Saygilar
  • çok teşekkür ederim yorumlarınız için. bende atalay bey in zensor yorumlarını okumuştum. hatta bende zensor a yönelecektim ancak bass sürücüsü 5,5 inch ve hacimsiz olunca eledim. diğerleri hep 6,5 luk. atalay bey benim diğer kolonlar hep magnat ve gerçekten memnunum. özellikle de subwoofer dan. magnat ı eleyin demişsiniz. benim en çok 50khz e çıkması ilgimi çekti. henüz dinlemedim önümüzdeki hafta dinleyeceğim. dinlediyseniz yorumlarınızı heyeceanla beklerim. celan ları bulabilirsem tercih edeceğim ama bulsam bile bütçeyi aşarsa polk a veya aleva ya yönelirim. dali concept2 yi eliyorum. bu arada heco nun kendi sitesindeki pdf lerde yazıyor 14kg olduğu.

edit: heco kg..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex@lted -- 12 Kasım 2011; 12:14:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.