Bildirim
Boom Beach [ANA KONU] (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir bana denk gelmiyor arkadaş -
Clash of clans gibi sağlam defans yerleşimleri veren bi site yok mu? -
Bu oyunda adam gibi savunma yapmak mümkün değil her türlü yıkıp geçiyorlar, o yüzden hücuma ağırlık vermeni öneririm.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun çok yeni daha doğru dürüst strateji paylaşımı yapan bir site bulamadım. Youtubeda amatör videolarla idare ediyordum ilk başlarda fakat şimdi kendi stratejimi kendim oluşturuyorum ve çok daha zevk aldığımı söyleyebilirim. -
Ben çok sıkıldım hiç ilerleyemiyorum -
-
-
410 kupa civarında geziyorum ama rakipler zor kaynak almak zorlaştı. En iyisi kupa düşeyim biraz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Androide çıktı bu arada -
quote:
Orijinalden alıntı: mach2
Androide çıktı bu arada
Maalesef
-
ipad de oynuyordum bunu android cihaza yükledim ikisini farklı cihazda oynayabilirmiyiz? coc gibi?? bilen varsa bir bilgi verebilirmi -
quote:
Orijinalden alıntı: BraveHeart
quote:
Orijinalden alıntı: mach2
Androide çıktı bu arada
Maalesef
?????????????????????
-
Altın çok fazla birikiyor ve harcayamıyorum.. Ne onerirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Radarını geliştirip bölge aç.
Ayrıca oyunun androide çıkmasına sevindim. Yakında clash of clanstan daha popüler bir oyun olacak bu gidişle.
Clash of clans android için Boombeach'e göre daha geç çıkmıştı önceden. -
Şu oyuna kalkan gibi bir şey gelsin arkadaş 14 dakikada 4 baskın yemişim.
quote:
Orijinalden alıntı: dark dragon
Dostum kasaya ve silahlara agirlik verin, ayni zamanda taslarla da binalarin sagliklarini yukseltince cok rahat oluyor. Bana da gunde 7-8 kisi saldiriyor ama en fazla 2'si yikabiliyor. Tas artiyor saldirdikca millet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpioleo
quote:
Orijinalden alıntı: dark dragon
Dostum kasaya ve silahlara agirlik verin, ayni zamanda taslarla da binalarin sagliklarini yukseltince cok rahat oluyor. Bana da gunde 7-8 kisi saldiriyor ama en fazla 2'si yikabiliyor. Tas artiyor saldirdikca millet.
Kasa zaten lvl14'de maksimum şu anda. Yine de böyle zırt pırt saldırı yemek çok manasız geliyor.
-
bende 31 LVL oldum umarım ilerde iyi paraya alıcı bulur CoC köyleri gibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X