Şimdi Ara

Boom Beach [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.578
Cevap
41
Favori
202.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun müziklerini kapatıp altta 30 dakikalık Age of Empires 2 oyun içi müziklerini açtım sanki aoe2 oynuyorum aldigim zevk 2 katina cikti:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmasları biriktirmenin bi mantığı var mı arkadaşlar harcıyorum ben inşaatçı geliceğini de sanmıyorum..
  • Ilerleyen seviyelerde elmas olmadan güçlenmek çok zor, mesela ana bina 16 için 1.350.000 tahta 1.100.000 taş istiyor Elmas buralarda işe yarayacak, başlarda harcamanın hiç bir anlamı yok biriktirdiğiniz kadar saklamaya bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun androide geldikten sonra bilgisayardan da oynanabilir hale geldi.Aynı CoC gibi kurulum yaparak oynayabilirsiniz.

Boom Beach [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 24 Haziran 2014; 14:06:32 >
  • cydia kullanan var mı acaba?
  • Oyun çok sıktı ya acilen inşaatçı benzeri bir birim ile beraber ittifak güncellemesi gelmesi lazım. Tek bina yapıp beklemek oyunu çok sıkıyor.

• Benim 31 bitmek üzere

• Vendetta262 kullanıcısına yanıt
    Toplara karşı erler makinelere karşı sakallı olanı seç :)

• Bi indireyim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana binayı 16'ya bastım ama epey uğraştım daha da uğraşmam. 1350k odun 1150k taş ne demektir ya.

• Beyler ben iphone iPad de oynuyorum
    Galaxy aldım geçen android geldi oyun ama game center daki oyunumu alabilecekmiyim ??

• quote:

Orijinalden alıntı: eerrll

Beyler ben iphone iPad de oynuyorum
    Galaxy aldım geçen android geldi oyun ama game center daki oyunumu alabilecekmiyim ??

Evet aktarabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Oyunda savunma yapmak zor, tamamen hücum ağırlıklı bir oyun. Savunma kazanınca bir kaç Elmas dışında bir şey vermiyor. Şu anki savunmam iyi çoğunu kazanıyor, bir aç eleman var sürekli saldırıp kaybediyorlar. Onlar sayesinde Elmas zengini oldum :)

Boom Beach [ANA KONU]

Savunma o kadar zor değil, biraz stratejist olmak gerekiyor. Her saldıran avucunu yalayıp dönüyor şu anda, saldırmadan önce kolay lokma gibi görünüyor üssüm ancak saldırınca aslında öyle olmadığını anlıyorlar. Saldırıda üssü savunduğumuzda elmas dışında başka kaynaklar da verse iyi olurmuş.

• num N kullanıcısına yanıt
    SS at görelim nasıl savunman bende yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Oyun androide geldikten sonra bilgisayardan da oynanabilir hale geldi.Aynı CoC gibi kurulum yaparak oynayabilirsiniz.

Boom Beach [ANA KONU]

Hocam kurulumuz güzel. Ben de benzer kurulumla baya vakit geçirmiştim. Yalnız sıkıntım yanlardan baskın yediğimde diğer tarafta kalan silahların pasif durumda kalmasıydı. Deneme yanılmayla dizilimi bu şekilde yaparak az da olsa rahatladım.

Boom Beach [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enolgun -- 27 Haziran 2014; 18:51:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enolgun

quote:

Oyun androide geldikten sonra bilgisayardan da oynanabilir hale geldi.Aynı CoC gibi kurulum yaparak oynayabilirsiniz.

Boom Beach [ANA KONU]

Hocam kurulumuz güzel. Ben de benzer kurulumla baya vakit geçirmiştim. Yalnız sıkıntım yanlardan baskın yediğimde diğer tarafta kalan silahların pasif durumda kalmasıydı. Deneme yanılmayla dizilimi bu şekilde yaparak az da olsa rahatladım.

Boom Beach [ANA KONU]

Ana binayi koseye koymak bana gore mantiksiz cunku en kolay o sekilde yerlesim yapanlari yeniyorum.Kenardan ana binaya sislerle gidip 35 warrior ile rahatca aliyorum.Benim yerlesim kusursuz mu tabiki degil ama bu oyunda savunma sistemi cok sacma.Kendimden 10 seviye fazla oyunculari bile rahatca yeniyorum dogal olarak beni de yeniyorlar.O yuzden savunmaya cok onem vermiyorum artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: num

quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Oyunda savunma yapmak zor, tamamen hücum ağırlıklı bir oyun. Savunma kazanınca bir kaç Elmas dışında bir şey vermiyor. Şu anki savunmam iyi çoğunu kazanıyor, bir aç eleman var sürekli saldırıp kaybediyorlar. Onlar sayesinde Elmas zengini oldum :)

Boom Beach [ANA KONU]

Savunma o kadar zor değil, biraz stratejist olmak gerekiyor. Her saldıran avucunu yalayıp dönüyor şu anda, saldırmadan önce kolay lokma gibi görünüyor üssüm ancak saldırınca aslında öyle olmadığını anlıyorlar. Saldırıda üssü savunduğumuzda elmas dışında başka kaynaklar da verse iyi olurmuş.

SS atın deneyelim?

• Buda benim adamdan örnek

Boom Beach [ANA KONU]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eerrll

Beyler ben iphone iPad de oynuyorum

Evet aktarabilirsin.

Google dan biraz baktım ama bulamadım
    Yardımcı olurmusunuz
    İphone da samsunga oyununu nasıl aktaracagim
    Game center dan google playe..
    Teşekkür ederim

• eerrll E kullanıcısına yanıt
    Ayarlar kısmında başka bir cihazı bağla seçeneğinde kodu alıp samsung'da oyuna yazacaksınız, çok basit bir işlem.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.