Şimdi Ara

Boom Beach [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.578
Cevap
41
Favori
202.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu iyice bozdular içine ettiler. Saldırıdan gelen ganimet asker masraflarını bile karşılamıyor oyun ilk çıktığında herkese bol bol verdiler şimdi kriz var sanki anasını satayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak bulmak çok zorlaştı, köylerden 15000 tahta çıkıyor bir upgrade'e 400-500 bin tahta istiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Kaynak bulmak çok zorlaştı, köylerden 15000 tahta çıkıyor bir upgrade'e 400-500 bin tahta istiyor.

Aynen kaynak şaheseri yapıp takviyeyle idare ediyorum şimdilik anca yetiyor.
  • Bende iki tane var kaynak ödülü %22 yapıyor gelen kaynaklar biraz artıyor. Bir de odun %57 var onu da devamlı toz ile arttırıyorum. Diğerleri birlik hasarı 23 ve birlik sağlığı 32.

• İşte kasayı geliştirmeyen bir elemanın hazin sonu onun sayesinde karargah 15'i bastım.

Boom Beach [ANA KONU]

• quote:

İşte kasayı geliştirmeyen bir elemanın hazin sonu onun sayesinde karargah 15'i bastım.

Boom Beach [ANA KONU]

Adam fena sövmüştür kim bilir o kaynaklarla neyi geliştirecekti

İyi vurgun yapmışsınız

• Birden fazla inşa olmadığı için çooook saçma

• Arkadaşlar şu adayı alabilmem için taktik öneriniz var mı kaç gündür geçemedim gitti
     Boom Beach [ANA KONU]

• Sağdaki mayınları yokedip oradan full piyade ile dalacaksın, alev makinasını roketle indir önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 10 Haziran 2014; 0:42:09 >
  • quote:

Sağdaki mayınları yokedip oradan full piyade ile dalacaksın, alev makinasını roketle indir önce.

Sağolasın

• Beyler deniz altını nasıl kullanıyoruz

• Haritada çıkan sarı şamandıralara tıklayıp ödül seçeneklerinden birini seçeceksin. Sarı şamandıralar 3 er kez kullanılıyor ve sonra yok oluyor. 3 - 4 gün sonra tekrar başka bir nokta da ya da aynı nokta da beliriyor.
  • Süper bi oyun gerçkten ;)
  • bu gün sabah GAMBOT'u yükseltmeyi başlattım. oyunu kapattım. az önce yükseltmenin tamamlandığı bildirimi geldi oyunu açtım yükseltme yapılmamış. benim gibi bu sorunu yaşayan var mı??
  • Burayı nasıl geçeceğiz,var mı bir taktik.

https://store.donanimhaber.com/de/12/3c/de123cd05ea46654993975a04759dc8d.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 13 Haziran 2014; 1:05:00 >
  • quote:

Burayı nasıl geçeceğiz,var mı bir taktik.

http://i.hizliresim.com/oQRQgR.jpg

Full savaşçı yap, ilk önce sağdaki kulelere yönlendir hepsini bu sırada onların solundaki mayınların ortasındaki havan topuna şok at. Kuleleri temizledikten sonra yukardan direk ana karargaha yönlendir savaşçıları. Karargaha yaklaşınca boom ve normal topları etkileyecek şekilde şok at ve savaşçılarına sağlık bas. Savaşçı seviyen iyiyse kesin alırsın.

• COTTONS C kullanıcısına yanıt
    Telefonun saati ile oynadıysan öyle bir bildirim yapıyor...oyun sapıtıyo ama oyunun kendi saati online olduğundan yükseltme özünde bitmemiş oluyor..
  • hayır saatle oynamadım hiç. zaten adetim değildir. oyunda bir sıkıntı oldu bence 1 günümü yedi.
  • Görüntü yok mu?

• Daha yeni basladimda bi tek oyunun kendi adalarinami saldirabiliyoruz coc taki gibi insan yokmu

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.