Şimdi Ara

'Boost 2' Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Jonathan Lanis tarafından geliştirilen ‘Boost 2’ Appstore’da indirime giderek ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Sonsuz koşu türündeki oyunda beyaz zemin rengine sahip tüneller ve borular üzerinde karşımıza çıkan çeşitli renklerdeki kutucuklara çarpmadan ilerleyerek en uzun mesafeyi katetmeye çalışıyoruz. Birincil kişi kamera açısı ile oynanan oyunda kontroller hareket algılayıcısıyla sağlanıyor. Zamana karşı yarış, klasik oyun ve çoklu oyuncu modları hali hazırda bünyesinde barındıran Boost 2’de ek olarak Hayatta kalma modu oyun içindeki marketten satın alınabiliyor. Modlar arasında gözle görünür bir farklılık sunamayan oyun tek bir ana oynanış üzerinde ilerliyor. Openfeint ve Game Center destekleriyle de arkadaşlarınızla rekabet edebildiğiniz oyunda, başarılar ve lider panosu bölümleri de yer alıyor. Oynanış yapısına uygun abartıdan uzak grafiklere, hızlı ritimli müziklere ve başarılı ses efektlerine sahip olan 'Boost 2' eğlenceyi ön planda tutarak, sonsuz koşu türündeki favori oyunlarınız arasında üst sıralarda yer almayı planlayan bir yapım.

Renkli küplerden uzak durmaya çalıştığımız bu eğlenceli oyuna ücretsiz olarak Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.

(Boost 2'nin Android versiyonuna 1,99$'lık fiyat etiketi ile Google Play üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.)

• İndiriyorum, teşekkürler.

Denedim, fena değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 12 Haziran 2012; 4:25:32 >
  • Teşekkürler
  • Galaxy Gio açar mı ki bu oyunu ??
  • Cabuk sıkıyor adami. İndirdim zamaninda biraz oynadim biktim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süre doldu arkadaşlar, tekrar paralı olmuş
    Sazan.avi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 12 Haziran 2012; 4:34:14 >
  • Çok konsantre olunca mide bulandırıcı olabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Süre doldu arkadaşlar, tekrar paralı olmuş
    Sazan.avi

Hangi storeden bakıyorsun TR Store hala ücretsiz ?
  • İndiriyorum, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Süre doldu arkadaşlar, tekrar paralı olmuş
    Sazan.avi

Hangi storeden bakıyorsun TR Store hala ücretsiz ?

arkadaş sağ altta sazan.avi yazmış
  • Videodaki adamda ne refleks varmış be ben daha o kısımlarına bile gelemedim :D

• Rekorlar kaç?
  • akşam indireyim...teşekkürler
  • İndiriyorum . Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.