Şimdi Ara

boot from cd...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aynen böyle yazıyo.. bilgisayar çalışırken yanlışlıkla ramlerden birine dokundum. görüntü bi anda kayboldu. sonra bilgisayarı açtığımda bilgisayardaki device'ları gösteren bi tablo ve altında bu yazıyo. boot from cd.
    win xp yi takıyom, kur diyicem c ve d için win xp'ye göre tanımlı değiller yazıyo. naapcam ben...?

• sen birşey yapmassan geçiyor mu peki boot from cd kısmını?yani xp cdsi takmassan?işletim sistemi ne vardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeagle1245 -- 5 Haziran 2005, 22:27:34 >
  • hayır geçmiyor, öyle bekliyo alet. işletim sistemi win xp sp2 vardı ama ram'e çarptığımda "acronis" programından c'yi geri yüklüyordum. herşey böyle arada, muallakta kaldı ya...
  • belki geri dönerken bir sorun olduğu için disk gitmiş olabilir diycem ama dediğin program hakkında bir fikrim yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ordonat

hayır geçmiyor, öyle bekliyo alet. işletim sistemi win xp sp2 vardı ama ram'e çarptığımda "acronis" programından c'yi geri yüklüyordum. herşey böyle arada, muallakta kaldı ya...

Büyük bir ihtimalle C: raw oldu.
    Yeniden formatlayıp kurucan dostum.
  • win xp'nin kur'u tamir et bölümünden format attım bi değişiklik olmadı, sizin dediğiniz format sistem disketinden atılan mı?...
  • Tamir falan değil, sıfırdan windowsu kuracaksın; başlangıçta c:yi formatlayarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde Acronisin bootable cd si ile başlamayı dene, sistemi geri yüklermiş gibi.
    Tabi Bootable Cd yaptıysan :)
    kolay gelsin
  • benim önerim: (ama hep disktele açican)

command.com
    ntdetect
    boot.ini

bu dosyalari diskete kaydet herhangi bir bilgisayrdan XP si C'de olan. sonra boot A koy.
    ntdetect
    ve boot.ini kesin de command.com muydu hatirlayamadim googledn arttir "xp boot problem" diye.
    buyuk ihtimalle MBR bozuldu senin
  • evet mbr hatası galiba öyle bişeyler yazıyo... açılış disketini bile tanımıyo bilgisayar...dos'a bi girsem...
  • en kısa yol format atmak ama sunu denemelisin...arkadaşın dediği gbi başka bir pc den command.com
    ntdetect boot.ini leri kaydet sonnrada pc ni güvenli kipte başlatarak onları C: nin içine yanı oldugu yere atmalısın belki sorun böyle düzelir....
  • he heyt be!... oldu arkadaşlar oldu... win xp tamir bölümünde "fixmbr c" komutuyla mbr yi düzelttim, şu an yan odada win xp'yi tekrar kuruyom, hepinize çok teşekkür ediyorum ama kirgiz'a özellikle teşekkür ediyorum, ufkumu açtın, mbr hatası olduğunu nasıl anladın helal olsun, google'dan aratınca çok şey buldum,tekrar sağolasın.. oh çok şükür...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.