Şimdi Ara

please enter setup to recover bios setting :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayara reset attımda veya acıp kapattımda böyle bir uyarı alıyorum
    please enter setup to recover bios setting
    f 1 f2 secenekleri sunuyor yardımcı olurmusunuz üstte üstte sorunlardan bi türlü kurtulamadım :(

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Please Enter Setup to Recover BIOS Setting" Hatasıyla Nasıl Başa Çıkılır?

"Please enter setup to recover BIOS setting" hatası, bilgisayarınızın BIOS ayarlarının bozulduğunu veya hasar gördüğünü gösterir. Bu ayarları kurtarmak ve bilgisayarınızı tekrar çalışır duruma getirmek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

• Açılış Ekranını Kontrol Edin: Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve açılış ekranında dikkatlice hata mesajını not edin. Örneğin, "Please enter setup to recover BIOS setting press f1 to run setup" hatası alıyorsanız, BIOS ayarlarını kurtarmak için "F1" tuşuna basmanız gerekir.
    • Belirtilen Tuşa Basın: Hata mesajında belirtilen tuşa basın. Genellikle bu tuş "F1", "F2", "F10" veya "Del" tuşudur.
    • BIOS Ayarlarını Kurtarın: BIOS kurulum ekranına girdikten sonra, "BIOS Ayarlarını Yükle" veya "Fabrika Ayarlarına Sıfırla" seçeneğini bulun. Bu seçenek, genellikle "Çıkış" veya "Kaydet ve Çık" sekmesinde bulunur.
    • Değişiklikleri Kaydedin: BIOS ayarlarını kurtardıktan sonra, değişiklikleri kaydetmek ve bilgisayarınızı yeniden başlatmak için "Kaydet" veya "Kaydet ve Çık" seçeneğini seçin.

Önemli Notlar:

• BIOS ayarlarını kurtarmak, tüm BIOS ayarlarınızı sıfırlayacaktır. Özelleştirdiğiniz herhangi bir ayar kaybolacaktır.
    • BIOS ayarlarını kendiniz kurtarmaya çalışmadan önce bilgisayarınızın kullanım kılavuzuna başvurun.
    • BIOS ayarlarını kurtardıktan sonra sorun devam ederse, bilgisayarınızın donanımında bir sorun olabilir. Bu durumda profesyonel yardım almanız önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • anakartım asus p5kc lütfen bir yardım ediverin :(
  • anakartını güncellemen gerekiyor.Buradan indir :http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=P5KC&p=1&s=22

bunun üzerine bir de kasanın içini açıp anakartının üzerinde bulunan yuvarlak pili çıkartıp 10 dk beklemen gerekiyor.10 dk sonra yerine tak ve bilgisayarı çalıştır.Hala aynı hatayı alıyorsan çıkarttığın pilin aynısından alman gerekiyor BIOS pilin bitmiş demektir.

Sorun bunları yapınca çözülmezse açılış ekranında DEL tuşuna bas ve BIOS ayarlarını default'a getir.
  • teşeküürler kardeşim saolasın pilini değiştirdim problem ortadan kalktı teşekkürler ilgi ve paylaşım için.
  • Yardımcı olabilecek varmı kasaya kola döküldü sildim anakart in sadece ekran kartının olduğu yere kadar sızmıştı

please enter setup to recover bios setting :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugurkurt12 U kullanıcısına yanıt

Anakart zarar görmüş. Pek yapacak birşey yok. Servise verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    no boot device available
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.