Şimdi Ara

boot.ini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc de bi virüs vardı antivirüs rogramını çalıştırmama izin vermiyordu bende bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp tarattırmayı deniyecektim.F8 tuşuna basarak güvenli moda geçmeyi denedim fakat sistem kendini restartladı ve normal bir şekilde acıldı. bende msconfig den boot.ini ayarlarından başlangıçta safemodda başla komutunu seçtim ve yeniden başlattım. fakat bu sefer gene çalışmadı..ki aksine bu sefer normal şekildede açmayı denedim olmadı.. sürekli restart atıyo bilgisayar.. alt başlıklardaki tüm seçenekleri denedim olmadı.bir türlü vindows açılmıyor.ne güvenli modda ne de normal.. yardımlarınızı bekliyorum :D

masaüstü bilgisayar, xp işletim sistemi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_ -- 5 Mart 2010; 14:37:13 >

• Format zamanı gelmiş Önemli verileriniz yoktur inşallah.Eğer önemli bilgileriniz varsa başka bir pc ye 2.hdd olarak takıp verilerinizi alabilirsiniz
  • format atmadan o ayarları geri nasıl yükleyebilirim recovery nasıl yapabilirim bu konuda hangi komutlarla?
  • Xp cd sini takarak başlangıçta kurtarma moduna geçebilirsiniz.
  • ilk önce geçmiş olsun.
    elinizde XP cd si mevcut ise onu takın ve bilgisayarı onun ile boot edin.
    daha sonra gelen ekrandan "Onar" ı seçin.
    Daha sonra kurulu olan işletim sistemlerinin olduğu bir liste gelecek oradan seçiminizi yapın.
    (Eğer sadece XP yüklü ise numarası "1" dir)
    Daha command line a atacak sizi. Orada Admin şifrenizi girin.
    daha sonra "bootcfg /rebuild" diyin. Boot.ini tekrar orjinal haline dönecektir.
    Umarım yardımcı olur.
  • teşekkür ederim şimdi bi deniyeceğim:D
  • arkadaşlar gene olmadı..gene kör düğüm restart atıp duruyo...:((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultimate BOOT CD!...
    19 yıl önce açıldı
    bios boot sorunu
    10 yıl önce açıldı
    windows boot manager silindi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk_

arkadaşlar gene olmadı..gene kör düğüm restart atıp duruyo...:((

Sen en rahatı format at kardeşim , diyosan yedeklemem lazım , D ye ubuntu kur , yedekleyeceklerini al D diskine , sonra bas C ye formatı , D dende ubuntuyu kaldırırsın , yada en rahatı başka bir pc ye bağla HDD i oraya yedekle verileri.
  • Bir pc ye virüs girmiş ise istediginiz kadar onu silin onun sizin ya sistem dosyanızda (system32) ya da kayıt defterinize bir hasar (iz) bırakmıştır buda sisteminizin format atmadan sağlıklı çalısmayacagına işarettir...

Acronis true image gibi bir program ile Windows u kurduktan sonra driverlarınızı kurun ve kalıp olusturun saklayın bu kalıbı virüs girdiginde sizi ugrastırmadan programı açar yedeklerinize geri dönersiniz...

İyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.