her programı çalıştıramadığım için Asus 1101 HA netbook'umda, Win7'den XP Pro'ya dönüş yaptım... şu an büyük bir sorunum var, bu alette CD-Rom olmadıgı için winto flash programı ile (http://wintoflash.com), USB'den bootable XP oluşturup kurdum, sonrasında hal.dll hatası verdi, fakat, USB Boot içindeki açılış menüsünde,
USB içindeki koyu seçeneği seçtigimde, sorunsuz boot edebiliyorum, fakat kendi boot dosyam ile (USB'yi çıkartıp boot ettiğimde), netbook'un içindeki Recovery konsol açılıyor ve içindeki XP'yi yükleme menüsü geliyor, halbuki benim zaten yüklü bir sistemim var...
yani;
aynı boot komutu ile USB'den boot edince kendi XP'm açılıyor, USB takılı değilken boot ettiğimde recovery açılıyor. sürekli yanımda USB taşımak çok sinir bozucu ve anlamsız gelmeye basladı, halen çözüm bulamadım olaya...
disk yöneticisi şu şekilde şu an,
C içinde boot.ini dosyasını ne şekilde düzenlemem lazım?
çok teşekkürler yardımınız için...
işletim sistemi kurduğun partitionu fdisk veya acronis partition magic vb. program kullanarak etkin yapmayı dene.
merhaba aynı sorunu bende yaşıyordum. netbookumu çift işletim sistemi yaptım. yalnız xp yi açamıyordum. forumlarda araştırırken hatanın boot.ini dosyasından kaynaklandığını farkettim. sizde benim şekilde düzenlerseniz açılcağını umuyorum. işte boot.ini dosyam :