Bildirim
boot menüsü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Selam
Resimde ve alttaki DVD aygıtını sola veya HDD simgesini sağa çekerek boot aygıtını ilk sıraya alabilirsiniz.
Ya da boot menüyü açmak için başlangıçta F8 tuşuna basarak açılan menüden DVD sürücünüzü seçerek onunla başlatabilirsiniz.. En mantıklısı da bu zaten..
Kolay gelsin. -
bay kg teşekkür ederim cevap vermişsiniz başka cevap yok zaten, şimdi benim sorunum format atıcam ben zaten boot menüsünü açıyorum orda cd den başlatma seçeneği yok, aynen şöyle seçenekler var
SATA PM: ST500DM002-1BD142(476940MD3)
SATSM :ASUS DRW-24B53T (4424MB)
Disabled
boot menüsü aynen böyle, bu masa üstü asus marka 1 yıl önce aldım, buna hiç format atamadım çünkü bir türlü cd den başlatma seçeneğini bulamıyorum -
Selam
Anakarttınızın tam modelini verirseniz, sitesinden bakıp yardımcı olabilirim.
F8 seçeneğinde aygıtları göremediğinize göre, muhtemelen kapatılmıştır UEFI'den. F5 tuşuna basarak Default durumuna getirin @BIOS'u ve öyle deneyin..
Belki de yeni @BIOS yüklemek durumundasınız.. Şu andaki yüklü BIOS Version: 0801 olarak gözüküyor.. Sitesine bakın varsa daha üst sürümlerinden birini kurun..
Yapamam diyorsanız bir bilgisayarcıda bunu yaptırın. Eğer İzmir'de iseniz getirin bana ben size DH adına ücretsiz halledeyim(Sistem kurulumu ücretlidir)..
Kolay gelsin.. -
F7 ile gelişmiş moda girip boot sekmesi altından dvd yi ilk olarak gösterebilirsin çıkarkende F10 ile kaydetmende gerek -
quote:
Orijinalden alıntı: NUKET46
bay kg teşekkür ederim cevap vermişsiniz başka cevap yok zaten, şimdi benim sorunum format atıcam ben zaten boot menüsünü açıyorum orda cd den başlatma seçeneği yok, aynen şöyle seçenekler var
SATA PM: ST500DM002-1BD142(476940MD3)
SATSM :ASUS DRW-24B53T (4424MB)
Disabled
boot menüsü aynen böyle, bu masa üstü asus marka 1 yıl önce aldım, buna hiç format atamadım çünkü bir türlü cd den başlatma seçeneğini bulamıyorum
Öncelikle sanırım bu harddiskiniz oluyor > SATA PM: ST500DM002-1BD142(476940MD3)
Buda sanırım Optik sürücünüz yani dvd okuyucunuz oluyor > SATSM :ASUS DRW-24B53T (4424MB)
Yani ASUS DRW yi seçerek yapabileceğinizi düşünüyorum fakat daha mantıklısı advanced moda girip (F7 basın) bu eski tip biostan boot menü altından cd-rom seçip işinizi kolayca halledebilirsiniz.Kaydetmeyi unutmayın.Kolay gelsin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X