Şimdi Ara

bootmgr hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yanlislikla 100 mblik in bellek silindi dolayisiyla pc acilmiyor bootmgr hatasi veriyor internette olan cozumleri uyguladim bu seferde ntoskrnl.exe dosyasini gormuyor kendine gore on bellek nasl olustura bilirin cozum varmi format atmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem dosyası silinmiş veya zarar görmüş. Format CD'si var ise sistem kurtarma yapmayı deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem kurtarmadan geri yukleme devre disi onarma ise onaramiyor c d e hepsine erisebiliyorum dos dan dosyalar duruyo ama sistem baslangic 100 mb olan sisteme ayrilan bolum surucusu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çok deneme girişimleri sonucunda hdd yi artık okuyamıyor hdd yi flash gibi pcye taktığımda ise harfleri geliyor fakat içine girmeden önce biçimlendirme istiyor internette araştırdım denilenleri yaptım fakat sonuç elde edemedim bu diski biçimlendirmeden nasıl onarabiliriz.
  • Öncelikle kolay gelsin, şimdi cd den kurtarma denediniz olmadı ? Cd den yeniden kurulum yapın ve diski biçimlendirmeden kurun. Oldwindows diye klasör oluşturur dosyalarınızı yedekleyin ve temiz kurulum yapın. Yine olmaz ise sistemi farklı bir diske kurun yani diskinizin D-E-F herhangi bir bölümüne. Disk part dan baktiginiz zaman sistemin olduğu birimi görüyor mu ?
  • cevabın için teşekkürler diski okuma hatası veriyor yani windows yükleme kısmına bile geçmiyor hardiski söktüm usb den taktım 2 sürücü geliyor fakat içine erişim sağlanmıyor direkt biçimlendirmeden çalışmaz yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.