Şimdi Ara

Boqe eloboost açıklaması/theokoles diss [SS Geldi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
7
Favori
6.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oliver Quinn

Boqe eloboost açıklaması/theokoles diss [SS Geldi]

Eloobost hemen şikayet etmeliyim. Binlerce insan varken sadece thekolesin üstüne gitmeliyim. Yaşasın kötülük. Ünlüler batmalı. Diğer boostlar önemli değil sadece thekoyu şikayet etsem yeter. Nede olsa sanrım kin besliyorum ona.

O uzun yazıyı okudukça yine gülüyorum ya. Boqeye ne acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neurosius

Şurda kuyruk acısı vs.. gibi konuşanların Türkiye'de ki e-Spor rezaletlerinden haberi yok..

Boqe'nin hakkı var Riot Games'in yaptığı pislikleri ne güzel açıklamış helal olsun.

yav he he adam sadece teori ortaya koymuş. herzaman başkalarını kötülemeye çalışır zaten bizim toplum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 26 Nisan 2014; 17:54:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kez daha söylüyorum boqe önceki sezon oyunuma gelmişti afk kalmıştım xD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgincbisey

Bir kez daha söylüyorum boqe önceki sezon oyunuma gelmişti afk kalmıştım xD

Neden ?
  • quote:

bende 5 arkadaşın şifresini biliyorum amaç ne ki şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

quote:

Orijinalden alıntı: ilgincbisey

Bir kez daha söylüyorum boqe önceki sezon oyunuma gelmişti afk kalmıştım xD

Neden ?

Bi adamla duo girmişti nicki boqeye benziyodu smurfünü boostluyodur diye çıktım :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boqe rezil olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: OwerKing

quote:

Orijinalden alıntı: CrystalM FTW

quote:

üslup çok ağır tombalak gibi insanları rencide edecek şeyler söylenmemeli arkadaş kim bilmiyorum ama bu konuşmalar hiç hoş olmamış bi takımla ilişkisi felan mı var olan söyleyebilir mi acaba ?

eskiden tombalakla aynı takımdaydı. Bence az bile söyledi

adam gelip eloboost şirketi kuracak , Trnin azına ... sonra westte rank kasıcak keyfine bakıcak mallarla biz uğraşıcaz

aynı takımda olsaydı hala bu üsluplamı yazıcaktı sence ? hiç sanmıyorum oyunda da realde de her şey menfaat ilişkisine bağlanmış durumda eloboost durumu kesinlikle kabul edilemez bi durum fakat riot gamesin de her yapanı banlaması gerekiyor suçlu banlanmayıp suçsuz banlanıyorsa orda bir yanlış vardır hak yeniyordur. Kanıtlar felan da varsa arkadaşın riotu bundan haberdar etmesi gerekir.

Adam zaten kanıtları gönderdiğini söylemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: JMartinez

quote:

quote:

quote:

üslup çok ağır tombalak gibi insanları rencide edecek şeyler söylenmemeli arkadaş kim bilmiyorum ama bu konuşmalar hiç hoş olmamış bi takımla ilişkisi felan mı var olan söyleyebilir mi acaba ?

adam gelip eloboost şirketi kuracak , Trnin azına ... sonra westte rank kasıcak keyfine bakıcak mallarla biz uğraşıcaz

aynı takımda olsaydı hala bu üsluplamı yazıcaktı sence ? hiç sanmıyorum oyunda da realde de her şey menfaat ilişkisine bağlanmış durumda eloboost durumu kesinlikle kabul edilemez bi durum fakat riot gamesin de her yapanı banlaması gerekiyor suçlu banlanmayıp suçsuz banlanıyorsa orda bir yanlış vardır hak yeniyordur. Kanıtlar felan da varsa arkadaşın riotu bundan haberdar etmesi gerekir.

sonuç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

quote:

Bilmen demek Riot'a göre hesabına sahip çıkamadığın anlamına geliyor ve sonucu permaban

Hesap satışının yasak olmasının nedeni şifreni başkasının öğrenmesi.

Arkadaşım hesap almadan önce "şu arkadaş hesabını daha fazla oynayamıyor yurt dışına çıkıyor, zaten ailecek görüştüğümüz insanların çocuğu hesabını bana devretmek istiyor" demişti ve hesap ertesi gün perma yemişti. Nedeni hesabınızı koruyabileceğiniz konusunda endişelerimiz var.

• İşte en sevmediğim adam tipi , öküz öldü ortaklık bozuldu haydi her şeyini açığa dökeyim . Yazılanlar doğru olsun veya olmasın böyle laf taşımak , hem de bunu böyle bir üslup ile yapmak hiç doğru değil . Boş yere kendini rezil ediyor başka bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

quote:

Bilmen demek Riot'a göre hesabına sahip çıkamadığın anlamına geliyor ve sonucu permaban

Hesap satışının yasak olmasının nedeni şifreni başkasının öğrenmesi.

Arkadaşım hesap almadan önce "şu arkadaş hesabını daha fazla oynayamıyor yurt dışına çıkıyor, zaten ailecek görüştüğümüz insanların çocuğu hesabını bana devretmek istiyor" demişti ve hesap ertesi gün perma yemişti. Nedeni hesabınızı koruyabileceğiniz konusunda endişelerimiz var.

Zamanında hero denemek için hesap değişir normal oyuna girerdik bu suç mu diyosun şimdi?

Yani hesap devretmek gibi bir durum ve ya ranked girip eloboost yapma gibi bir durum yok ki zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börcır -- 26 Nisan 2014; 18:45:04 >

• Egemen yine yapmis yapacagini ve iyide konusmus. Koray streamda eloboost olayi acildiginda caktirma derken insanimiz sagir olmustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGathering -- 26 Nisan 2014; 18:45:49 >
  • Gereksiz muhabbetler

Banlanan adamlar yine kazaniyor kazancağını

• olaylar olaylar

• quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

• League of Legends Türk oyuncularından bir halt olmaz
  • Çok güzel yazılmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JMartinez

quote:

quote:

quote:

sonuç ?

Arkadaşım okumadın mı anlamadım ki. Adam kanıtları gönderdim fakat para alışverişinin olduğuna dair bir kanıt yok bakarız sonra gibi geçiştirici cevaplar verdiler gibi bir şey yazmış.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.