Şimdi Ara

Boqe eloboost açıklaması/theokoles diss [SS Geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
7
Favori
6.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Boqe eloboost açıklaması/theokoles diss [SS Geldi]

Selam beyler,
    Öncelikle o çok sevdiğiniz oyunun başında nasıl insanların olduğunu açıklıycam.
    Geçen haftalarda elo boosttan banlanan oyuncular yayınlandı. Bunlar bu sezon boyunca ligten
    men edildiler. Şimdi bu haber sadece websitelerinde duyruldu ve facebook sayfasında herhangi birşey
    paylaşılmadı. Olayın çok fazla büyümesini istemeyip hemen kapatmak istediler.

Öncelikle geçmişe dönelim...
    Ferit Karakaya bildiğiniz gibi ilk banlanan oyuncu oldu. Ferit'i banlamalarında ki sebep, oyuncuları
    korkutmaları ve uyarmalarıydı. Ferit burda bi nevi günah keçisi gösterildi.

Şimdi gelelim diğer meselelere...
    Geçtiğimiz haftalarda banlanan oyuncuların banlanma sebeplerini gördüm. Kimi işin şirketini kurmuş,
    kimi sadece arkadaşının hesabına girip şampiyon denedi diye banlanmış.
    Benim gözler başkalarını aradı. Asıl banlanması gerekenler listede yoktu.

İşte bunun sebebi...
    O hepinizin baron hırsızı dediğiniz tombalağın Ferit'ten farkı yoktur. Elimde elo boost yaptığına dair skype görüşmeleri,
    kişi kayıtları var. Bu adam oynayan çoğu kızın hesabını boostlayıp, kız takımlarının turnuvalarına girmiştir.
    Bununla ilgili bir sürü delil mevcut.

Peki neden banlanmadı..?
    Bu deliller oyun firmasının türkiye'de ki şirketine sunuldu. Adamlar para transferine ait kayıt yok, bakarız bi ara falan deyip
    geçiştirdiler. Aslında firma bu adamları banlamak istemiyor.

Neden banlamıyor?
    Sebebi basit. Fabçıların takımı biliyorsunuz. Adamlar kaç sezon gelene geçene çakıyorlar. Tekel konumundalar. Ağır bir fan kitleside
    var. Bu sebepler bu takımın sahiplerinin oyun firmasında borusu ötüyor. Oyun firmasıda bundan sıkıldı ve bunların karşısına ağır rakip
    çıkartmak istiyorlar. Kısacası rekabet ne kadar artarsa ortam o kadar kızışır, izleyici kitleside o kadar zevke gelir.
    Yozgatsporun herkese çaktığı bi süperlig düşünün. Yozgatspor taraftarı olmak belli bi süreden sonra sıkar ve o ligten hayır falan gelmez.
    Spor rekabete dayalıdır, tekelciliğe değil.

İşte bu noktada..
    Oyun firması bu her hafta ona buna çakan takıma rakip çıkartmak istiyorlar. Lige rekabet istiyor adamlar.
    Her turnuvayı aynı takımın kazandığı, ona buna her maçta türk takımlarına çaktığı bi ligten hafiften sıkılmaya başladınız değil mi?
    Herkes hafiften sıkıldı. Bu sebepten etkin rol oynayan adamlar bu banlama sırasında görmezden gelindi.
    Aslında daha çok tombalak gibi insan var. İşte bunlar kontrol esnasında kayrılıp, görmemezlikten gelindi.

Bu adamlar neden oyuncuları banlıyor?
    Neden banlıyorlar biliyor musunuz? Adamlar lige yeni ve genç oyuncu arıyorlar. Küçük yaşına rağmen delicesine yayınlarda övülen support arkadaşı hatırlayın..
    Adamlar ve izleyiciler sıkıldı artık 20 tane oyuncunun o takımdan o takıma geçip transfer olmaları. Taze kan arıyorlar. Ayrıca sizede umut vermek istiyorlar. Çünkü bu adamlar
    banlandığında ismi duyulmamış yeni oyuncular gelecek, siz oyunu oynayıp yayınları izleyenlerde ben neden bu adı duyulmamış oyuncu olmayayım diye basıcaksınız paraları oyuna.
    Oyun iyice paraya döndü. Her ay bir skin her ay bir şampiyon çıkar oldu. Sırf daha çok harcama yapasanız diye. Oturup hesaplayın oyuna şimdiye kadar kaç para bayılmışsınızdır.
    Sonra tekrar düşünün. Ha diyeceksin yeni şampiyon güzeldir, çeşitlilik olur. Haklısın ama şunuda düşün. 120 tane şampiyonun olduğu bi oyunda neden 30 tanesi oynanıyor ? Düzeltilmesi
    gereken onlarca şey varken gidip yeni şampiyon çıkartıyorlar? Adam sana sattığı şeyi neden düzenlesin sana tekrar satabilecek şey yapabilirken...
    Onlarca eksiği var oyunun. Voice chatten tut, itemlara kadar. Gidin dota2'nin oyun içi avantajlarına bakın. Oynanış demiyorum, avantaj.. Biri oyunu fes edince direk çıkarsınız. Dakika 20 beklemek yok.
    Biri oyundan düşsün çıkarsınız, ceza vs yoktur. Voice chat, Harita üzerinde taktik çizimi vs. Adamlar siz strateji yaratasınız diye oyun içinde oyun yapmışlar. Bu firma gitsin anca size satabilecek yeni
    şeyler çıkarsın. Neyse Dotayı bu işe karıştırmayayım.

Olay budur, az ve öz anlatmaya çalıştım. Bir de teorim var, bunun kanıtı yoktur.
    Oyun firmasında çalışan biri takıma girip tekrar oyuncu olacak ve firmadan ayrılmadan kendi pozisyonuna geçeceği kişi banlanıyor, ardından takımın istemediği mid oyuncusu banlanıyor.
    Takıma girmeden daha takımı kontrol ediyor binevi. Eğer böyle ise düşünün yani olay ne boyutlara gelmiş.

https://www.facebook.com/MrBoqe/photos/a.131409933710919.1073741829.130206097164636/261697477348830/?type=1&theater

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver Quinn -- 26 Nisan 2014; 17:54:31 >

• Adam hakli bazı konularda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • holy shit

Adam hislerime tercüman olmuş , ligde naru , theokoles gibi sabah akşam eloboost yapan , yani bu işin şirketini kuranlar var. Cosplay yapan kızlara yavşamak için yapanları tut sınıf arkadaşlarını boostlayanlar falan filan.

Ek olarak eloboost yapmadığından adım gibi emin olduğum Crimson gibi isimlerde listedeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalM FTW -- 26 Nisan 2014; 15:29:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrystalM FTW

holy shit

Adam hislerime tercüman olmuş , ligde naru , theokoles gibi sabah akşam eloboost yapan , yani bu işin şirketini kuranlar var. Cosplay yapan kızlara yavşamak için yapanları tut sınıf arkadaşlarını boostlayanlar falan filan.

Ek olarak eloboost yapmadığından adım gibi emin olduğum Crimson gibi isimlerde listedeler.
    Hislerime tercüman olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Adam hakli bazı konularda.
    Haklı.
  • Gerçekten dotayi yıllarca ayakta tutan kendini fazla değiştirmemesi Nerf buff olayında bu kadar sık ve dengesiz olmamaları. Bende eski toprak Dota ya döneceğim gibi gözüküyor yada ikisi bir arada gider. Lol biraz sıkmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Gerçekten dotayi yıllarca ayakta tutan kendini fazla değiştirmemesi Nerf buff olayında bu kadar sık ve dengesiz olmamaları. Bende eski toprak Dota ya döneceğim gibi gözüküyor yada ikisi bir arada gider. Lol biraz sıkmaya başladı.
    Lol daha ne yapacağını oturtamadı champ'ları oynamayı bırakmalı buff/nerf sıktı.

Dota kalitesini hiç bozmuyor Tr de çok oynanmamasının sebebi ise Valve'nin ofisinin olmaması diye düşünüyorum

biraz daha bu tatda giderse Dota ya dönüş başlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ve Sejuani nerf geldi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üslup çok ağır tombalak gibi insanları rencide edecek şeyler söylenmemeli arkadaş kim bilmiyorum ama bu konuşmalar hiç hoş olmamış bi takımla ilişkisi felan mı var olan söyleyebilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OwerKing

üslup çok ağır tombalak gibi insanları rencide edecek şeyler söylenmemeli arkadaş kim bilmiyorum ama bu konuşmalar hiç hoş olmamış bi takımla ilişkisi felan mı var olan söyleyebilir mi acaba ?

eskiden tombalakla aynı takımdaydı. Bence az bile söyledi

adam gelip eloboost şirketi kuracak , Trnin azına ... sonra westte rank kasıcak keyfine bakıcak mallarla biz uğraşıcaz
  • quote:

üslup çok ağır tombalak gibi insanları rencide edecek şeyler söylenmemeli arkadaş kim bilmiyorum ama bu konuşmalar hiç hoş olmamış bi takımla ilişkisi felan mı var olan söyleyebilir mi acaba ?
    bu kadar sallamanın arkasına elinde bi kanıt bile yok gerçekten tarafsızlık ve saygı üst seviyede bizim toplumda , bu seferde sorgusuz sualsiz bu açıklama desteklenmeye başlandı
  • yillardir oynayip oynayip simdi mok atmak niye

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKattchup

bu kadar sallamanın arkasına elinde bi kanıt bile yok gerçekten tarafsızlık ve saygı üst seviyede bizim toplumda , bu seferde sorgusuz sualsiz bu açıklama desteklenmeye başlandı

Alıntıları Göster
    Theokolesin bi manitası vardı lol kız takımında.Kızlar kullanmış olabilir çocuğu yada theokoles belki kızları kullanmıştır
  • quote:

quote:

adam gelip eloboost şirketi kuracak , Trnin azına ... sonra westte rank kasıcak keyfine bakıcak mallarla biz uğraşıcaz

aynı takımda olsaydı hala bu üsluplamı yazıcaktı sence ? hiç sanmıyorum oyunda da realde de her şey menfaat ilişkisine bağlanmış durumda eloboost durumu kesinlikle kabul edilemez bi durum fakat riot gamesin de her yapanı banlaması gerekiyor suçlu banlanmayıp suçsuz banlanıyorsa orda bir yanlış vardır hak yeniyordur. Kanıtlar felan da varsa arkadaşın riotu bundan haberdar etmesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

Theokolesin bi manitası vardı lol kız takımında.Kızlar kullanmış olabilir çocuğu yada theokoles belki kızları kullanmıştır

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litendria -- 26 Nisan 2014; 16:00:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

Lol daha ne yapacağını oturtamadı champ'ları oynamayı bırakmalı buff/nerf sıktı.

Dota kalitesini hiç bozmuyor Tr de çok oynanmamasının sebebi ise Valve'nin ofisinin olmaması diye düşünüyorum

biraz daha bu tatda giderse Dota ya dönüş başlar

Alıntıları Göster
    ''Adam sana sattığı şeyi neden düzenlesin sana tekrar satabilecek şey yapabilirken... '' Bu noktaya kesinlikle katılıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Gerçekten dotayi yıllarca ayakta tutan kendini fazla değiştirmemesi Nerf buff olayında bu kadar sık ve dengesiz olmamaları. Bende eski toprak Dota ya döneceğim gibi gözüküyor yada ikisi bir arada gider. Lol biraz sıkmaya başladı.
    Oyuna kuruş para harcamadım ve harcarsam yalnızca rün sayfası için harcarım ve para konusunda dengeyi en iyi sağlamış oyun da lol bence. Onun dışında ban olaylarında haklısındır o konuda bir fikrim yok ama, para konusu tamamen bireye kalmış, favori şampiyon(lar)una alırsın biter fazla para harcayacak bişey yok.
  • quote:

quote:

quote:

aynı takımda olsaydı hala bu üsluplamı yazıcaktı sence ? hiç sanmıyorum oyunda da realde de her şey menfaat ilişkisine bağlanmış durumda eloboost durumu kesinlikle kabul edilemez bi durum fakat riot gamesin de her yapanı banlaması gerekiyor suçlu banlanmayıp suçsuz banlanıyorsa orda bir yanlış vardır hak yeniyordur. Kanıtlar felan da varsa arkadaşın riotu bundan haberdar etmesi gerekir.

Alıntıları Göster
    Son 3 günde 50 maç attım farklı hesaplarla neredeyse 40 maçta afk kalın boşuna oynamayın veya rakip ace yaptığında siz mi kazanacaksınız eğlenin şimdi veya /surrender at keke gibi şeyler öyledi. Hiçbir hesaba birşey olmadı. Eloboost'u engellemek düzgün bir sistem haricinde zor. TR de yapabildiğiniz kadar yapın paranıza bakın uğraşmayın böyle yok ban yemiş takım lazımmış gibi şeylerle.

O banlanan eloboostların hepsi eloboosttan degil lig ile alakalı durumlar. Yeni oyuncular görmek istiyorlar yoksa bu düzenle DP her turnuvayı domine eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

karın tokluğuna çalışıyo demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

karın tokluğuna çalışıyo demek ki

Alıntıları Göster
    Streamde 3 kere kontrolden geçtim falan diyor kime inanıcaz şimdi

• quote:

quote:

quote:

Bak bende eloboost yapıyorum ona bişey demiyorum ama yaptığı halde çıkıp streamda yok 3 kere kontrolden geçtim yok şu yok bu yapmıyorum falan demiyorum.

Bak hwadan ferite , diğerlerine.

Çıkıp söylüyor riot bu kadar az turnuva yaptıkça , lcs kuralları uygulandığı halde lcsdeki gibi oyunculara maaş verilmediği için eloboost yaptıklarını söylüyor.

Adamlar hayatlarını bu oyuna adıyorlar , e spora adıyolar ve riotun yaptıgı 3 ayda 1 tane kıytırık turnuva.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalM FTW -- 26 Nisan 2014; 16:14:33 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.