Şimdi Ara

Bora - golf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese keyifli forumlar. 2. el araç almayı planlıyorum, kafamdaki modeller bora veya golf ancak ayırabildiğim bütçe pek fazla değil. 20 bin tl yada 25 bin en fazla. 1999-2000 golf veya 2000-2003 boralar bu fiyatlara denk geliyor ama detaylı bilgim yok. motorları kac km ye kadar iyidir. dizel mi benzinlimi daha iyidir. hangi yıla kadar hangi modelleri önerirsiniz? yardım edebilenlere simdiden tesekkur ediyorum. varsa bu fiyat cercevesinde önerdiğiniz baska arac onları da bakabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Acalikbasi

Öncelikle herkese keyifli forumlar. 2. el araç almayı planlıyorum, kafamdaki modeller bora veya golf ancak ayırabildiğim bütçe pek fazla değil. 20 bin tl yada 25 bin en fazla. 1999-2000 golf veya 2000-2003 boralar bu fiyatlara denk geliyor ama detaylı bilgim yok. motorları kac km ye kadar iyidir. dizel mi benzinlimi daha iyidir. hangi yıla kadar hangi modelleri önerirsiniz? yardım edebilenlere simdiden tesekkur ediyorum. varsa bu fiyat cercevesinde önerdiğiniz baska arac onları da bakabilirim

Öncelikle hb mi sedan mi sorusunu sormalısınız sizin düşünceniz nedir ? Golf kullanma şansım olmadı fakat bora kullandım izlenimlerim şu araç konforlu yere sağlam basıyor yol tutuşu iyi lpg olmazsa yakıtı can sıkabilir çok performans beklemeyin atik bir araç değil ikisine de binin bir test sürüşü yapın ve kararınızı öyle verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lpg dusunuyorsaniz bora alin buyuk bi tank takin. Bagaji gayet genis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modelli punto veya getz varken o parayi 15 yasindaki arabaya vermek

• Kardes 2 yil 2004 model bora binmis birisi olarak (1 ay once sattim) boraya yanasma. Arac motor olarak iyi lpg uyum tam lpg ile yakit cok ekonomik sehir ici 23 krs uzun yol 17 krs.civarlarinda yakiyordum. Cok atik degil ancak hantalda sayilmaz , arada. Elektronigi iyi kolay elektronik arizada vermez ancak sanziman yurur de sinifta kaliyor. Boralar artik omrunu tamamlamis ve heran masraf acmaya meyilli bir durumdalar. Bana tekrar uygun bora bulsan alirmisin diye sorsan yanindan bile gecmem. Golflerde durum nedir bilmiyorum. Hemen hemen cogu malzeme borayla ayni zaten cok farkli olacagini dusunmuyorum ama tecrube edinmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 19 Ağustos 2015; 23:57:11 >
  • 2001 model borayı 2015 e kadar kullandık. Yakıt lpg ile çok iyiydi manuel vites veya motorda herhangi bir sorun olmadı. Ancak bir dönem 2-3 yıl kadar kullanılmadığı için ardından sorunlar çıkardı . Normal karşıladık ufak tefekti. Bir özel serviste yıllık bakım için en son 1800 tl ödedik baskı balata alt rotiller değişince. 2005-2007 model japonlar kadar sorunsuz olmaz yaşı olan araçlar. Kısaca eğer içine oturunca falan yani otomobil biraz da beğeni işidir. Akıl ve beğeninizin ortasını bulun bir karar verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Modelli punto veya getz varken o parayi 15 yasindaki arabaya vermek

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Leon & VW Golf kıyaslaması
    10 yıl önce açıldı
    Opel Astra vs Vw Golf
    8 yıl önce açıldı
    Honda Civic vs Wv golf
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Airapper A kullanıcısına yanıt
    hocam punto veya getzler hakkın da bir bilgim yok. Vw'dir sonucta sağlam arabalar diye bunlara bakıyorum, eğer punto bakacak olsam kaç modellerini hangi modellerini önerirsiniz
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    satıp ne aldınız hocam, boradan sonraki tercihiniz ne oldu
  • riskoflife27 R kullanıcısına yanıt
    hb'lerin duruşu hoşuma gitmiyor sedan alıcam büyük ihtimal. bu devirde benzinli kullanmak zaten sıkıntı lpgli olacak zaten. bora yedek parça konusunda falna sıkıntı çıkardı mı hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acalikbasi

hb'lerin duruşu hoşuma gitmiyor sedan alıcam büyük ihtimal. bu devirde benzinli kullanmak zaten sıkıntı lpgli olacak zaten. bora yedek parça konusunda falna sıkıntı çıkardı mı hiç.

Yan sanayi ürünleri bulabilirsiniz fakat sonuçta wv alman arabası punto benzeri araçlardan biraz daha pahalı olacaktır

• Kuzeni Ocravia ve Toledo'da alternatifler arasında olabilir.
  • Kardes ATV aldim . Tabi ayriyeten bir arac daha alicam ama simdi degil. O butceye octavia ve toledo zorlardim. Motor ve elektronik olarak cogu parcasi bora ile aynidir bu araclarin ancak zaten boraninda bu yonleri sorunsuz. Octavia ce toledolarin yurur ve sanzimani golf boradan daha iyidir. Normalde butceniz bu iki aracada yeter ancak suan 2.el piyasasi biraz karisik internet 2.eli oldurmus durumda 20 binlik araclara hic acimadan 25-30 bin yaziyorlar. Bnm 2004 boraninda internet piyasasi 30 binlerde ama 24 e verdim kurtulmak icin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Kuzeni Ocravia ve Toledo'da alternatifler arasında olabilir.

hemfikirim...

Bu arada boranin yedek parca durumunuda sormustun, yedek parcasi bol hem orninal hem yan sanayiisi bol bir arac. Orjinal parcalari cok pahali degil 10 binlik bakimi orjinal parcalar, benzin filtresi ve castrolun yagi ile 180 -200 liraya cikar. Ama yan sanayi parca fiyatlarida cok dusuktur. Ornegin orjinal parca 100 tl.ise yan sanayisini 20 tl.ye bulabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 20 Ağustos 2015; 2:56:42 >
  • Acalikbasi kullanıcısına yanıt
    o yastaki vw sana zarardan baska ne verebilir 1,5 Crdi dizel getzler bulunabilir. Benzin/Lpg symbol bulabilirsiniz. Modelli araba alin

• Bagaj lazimsa temiz kmsi oynanmamis bakimli bi bora al. 6 yil kullandim 2004 pasific cok memnundum. Lpg ye uyumlu motoru var. Bakimli ve bakimini yaptiktan sonra seni uzmez. Ha motoru biraz daha guclu olsa super olurdu. Konforuna bisi demem cok rahat. Getzle falan kiyaslanmaz. Sumbul falan teneke onun yaninda.

• Golf Iyi Gider Maden Vw Bakiyosunuz
    Golf derim onun disinda da Alinacak vardir Tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • golfu bilmiyorum ama borayı biraz kullanma şansım oldu 1. vites iyi değildi 2 den sonrası 2.0 motor gibi gidiyodu meret yola yapışmış gibiydi albeadan sonra boraya binince tankın içine oturmuş gibi oldum eğer bagaj sorunun olmazsa golfu tercih edebilirsin
  • Golf Hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.