23 kasımda yine gülmekten yoğun bakıma gideceğiz galiba |
Borat 2
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Demek bu yüzden IMDb'de görünüyordu. İlk filme hiç gülmemiştim ama yine de filmsiz kalırsam şansımı bunda deneyeceğim. Bu arada Sacha Baron da yaşlandığını belli ediyor be. Yaşını almış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sacha Baron filmlerine önyargım vardı.Sonra ilk filmleri aklıma geldi.İlk filmi mobilde bulamadım.Denk gelince izlicem Borat 2 de izlenir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bakacağım hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Trump`in danismani filmde habersiz olarak oynuyor, basrol oyuncusu Borat`in kizini canlandiran Maria Bakalova`yi taciz ediyor, rudy giuliani Trump`in avukati. Kadinla roportaj sonrasi yatak odasina gidiyor, belini tutuyor, adresini ve telefonunu soruyor, elini pantolunun icine sokuyor (Guya mikrofon cikartma bahanesiyle)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 23 Ekim 2020; 21:41:47 > -
Şuan yok prime da TR'ye düşer mi hemen acaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Malum ortamlara düştü de altyazı bekliyoruz.
-
prime hesabiniz varsa, US vpn ile izleyebilirsiniz.
-
Bi 10 kere de bu filmi izleyeceğim herhalde, adam yine yapmış yapacağını :D Hazır evdeyken Ali G'den itibaren bir gün oturup izlemek lazım tüm filmleri arka arkaya.
-
Filmi bir saat kadar önce izledim. Tabi ki bir beklentim yoktu zira ilk filmi pek sevememiştim. Ancak şu anki politik dünyadan mıdır, yaşadığımız psikoloji midir bilinmez bu filmi ilkine göre biraz daha başarılı buldum.
Sacha tabi ki de iğrençlikten taviz vermemiş.
Pislik herif midemi bulandırdı.Böyle şeylere gülmem ama o nezih ortamda böylesine büyük bir rezilliği ve iğrençliği bu kadar rahat bir şekilde gerçekleştirmeleri sinirlerimi bozdu.
Cumhuriyetçiler, redneck'ler, komplo teorisyencileri, ırkçı ve yobaz muhafazakarlarla hiciv-trolleme usulü çok fena dalga geçmişler. Bu dalga geçme işi yine de taraflı olmuş. İster istemez Kazakistan'ı gömüyorsun, tamam Cumhuriyetçiler'i tongaya düşürüyorsun ama demokratları eleştirmiyorsun.
Trump'ın avukatını röportaj ayağına kandırıp trollemek, gizli görüntü alıp bu görüntüleri hem de seçim arifesi gösterime sunulan filmde kullanmak da "Bu ne cesaret yiğidim, seni tanımak istiyorum." dedirtti, ruh hastası manyak.Yukardaki yorumda da yazılmış ama filmi izlemediğim için mevzu havada kaldığından çok da ilgilenmemiştim. Sacha'nın mizah anlayışını pek sevmem ama şu hareketinden dolayı cesaretine inanılmaz derecede saygı duydum. Bu da haber linki:
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/trumpin-avukati-giulianiye-borat-soku-otel-odasinda-tartisma-yaratan-goruntuler-6092335/
Ekşi Sözlükteki bazı bilgi içeren güzel entry'leri de kopyalayalım:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Ekim 2020; 19:25:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
nadir güldürse de çoğu sahnesi utanç verici
-
Filmi bitirdim ilk filme göre hiç olmamış. Çok fazla politik konu işlenmiş ve oyuncuların farkında olmayan sıradan kişiler olduklarına kesinlikle inanmıyorum. İlk filmde belliydi rasgele kişilerle çekilmişti hatta subway sahnesi efsanedir ilk filmin ama bu film öyle değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X