Şimdi Ara

White Collar (2009) | IMDB:8.7/10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
6
Favori
31.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suç dehası Neal Caffrey, sonunda can düşmanı olan FBI ajanı Peter Burke tarafından yakalanır. Ama Neal, maksimum güvenlikli cezaevinden kaybettiği aşkını bulmak için kaçar. Peter tarafından tekrar yakalanan ve cezaevine geri dönmek istemeyen Neal’ın sunduğu alternatif plan; suç konusundaki uzmanlığını, diğer bulunması zor suçluları yakalamaları için diğer federal ajanlarla paylaşmaktır. Başlangıçta tedbiri elden bırakmayan Peter, kısa sürede Neal’ın kanunlara uyan ve hiç kimsede bulunamayacak sezgi gücünü ve olayların iç yüzünü anlama kabiliyetini fark eder...

Trailer

Imdb sayfasi :http://www.imdb.com/title/tt1358522/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Güzellllllll
    Yeni dizi,Yeni zevkler
  • Promo bolumu yarin yayinlanacak.
  • fena bir diziye benzemiyor bence
  • White Collar (tanıtım)

Dramatik bir dizi ile karşı karşıyayız. white collar, dolandırıcı neal caffrey ve peter burke adlı eski kafa bir fbi ajanın aralarındaki kedi-fare oyununa artık son verip birlikte iş yapmasını gözler önüne serecek.
    Dizide, sıkı güvenlikli bir hapishaneden kaçan Neal, tekrar ajan Peter tarafından haklanınca ona bir anlaşma önerir. Neal artık ajan Peter'la beraber, eskiden kendisi gibi dolandırıcı olan beyaz-yakalı suçluları beraber yakalamak ister. tabi karşılığında özgür olmak şartıyla. Fakat işler peter'ın pek sandığı gibi ilerlemeyecektir.

White Collar adlı dizimizin oyuncuları ve karakterleri:

Neal Caffrey

Yakışıklı ve karizmatik bir dolandırıcı olan neal, dolandırıcılıkla geçen yıllarından kazandığı tecrübesini artık suçluları yakalamak için kullanacaktır. neal caffrey adlı karakterimizi matthew bomer canlandırmakta. kendisi daha önce Chuck ve Traveler dizilerinde rol almış.

Peter Burke

FBI'ın beyaz-yaka suç biriminde çalışan ve yılları neal gibi dolandırıcıları yakalamaya çalışmakla geçen peter, bir yandan kendisine her zaman destek olan eşi elizabeth ile yaşamaktadır. ancak eski düşmanı neal'a beraber çalışma konusunda pek güvenmemekte. fakat kurnaz ve zeki olan neal tam aradığı ortaktır. Carnivale, Tell Me You Love Me gibi dizilerde rol alan Tim Dekay, White Collar dizisinde ajan Peter Burke rolü ile karşımızda.

Elizabeth

FBI ajanı Peter'ın güzel eşi Elizabeth Burke, kocasının başı sıkıştığında yeni fikirler veren bir sırdaş gibidir. ancak Peter kariyeri konusunda kafa patlamaktan eşi Elizabeth konusunda biraz ihmalkardır. Ne zaman ki Peter eski düşmanı Neal ile bir takım halinde çalışmaya başlayınca, Elizabeth'e eski romantik halini yavaş yavaş gösterme şansı bulacaktır. Eski 90210'da yıllarca oynamış olan Tiffani Thiessen ise Elizabeth rolü ile karşımızda.

Mozzie

Neal'ın kendisine sadık yardımcısı. soyguncularla derin bağlantıları olan ve teknolojik bilgisiyle Neal'ın sağ kolu. çekici karizmasıyla ne eksik, istediği her türlü bilgiyi eden Mozzie dolandırıcıları haklamaya çalışan Neal için daha dikkatli davranmak zorunda. Sex and the City, CSI: Miami, Stargate SG-1 adlı dizilerin de rol olan Willie Garson dizimizde Mozzie karakteri ile karşımızda.

Kaynak

• Saol Mastenc. Gayet bilgilendirici olmus.

Promo bolumu bugun yayinlaniyor.
  • Rica ederim

Severim böyle entrikalı film ve dizileri tek sorun altyazı umarım çeviren çıkar da izleriz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hangover 1 ve 2
    14 yıl önce açıldı
    Suits (2011) | IMDB:9.0
    14 yıl önce açıldı
    Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pilot Bölümü Az evvel izledim.Oldukça Güzel bir dizi. Renkli Komik Eğlenceli.

Tavsiye ederim.
  • İlk bölümünü izledim. Beğendim. Her bölüm farklı bir olayı çözecek olmaları işin kötü yanı. Çok iyi potansiyel var dizide ama kullanamayacaklar büyük ihtimalle.
  • 3. bolum yayinlandi bugun. Her bolum yeni bir olayi cozuyorlar ama yine de cok kaliteli bolumler. Ilk 3 bolum gercekten guzeldi.

Bu arada dizinin simdilik ana konusu

Kacip giden "Kate" adli kiz olarak gozukuyor. Ilerleyen bolumlerde konu biraz daha oraya kayacaktir. Ordan nereye gider bilinmez.
  • çok güzel bir dizi bu sene V den sonra beyenerek izlediğim en güzel dizilerden biri diyebilirim.
  • 5. bolum dun yayinlandi, harika bir bolumdu.

Artik yavas yavas ana konuya da girmeye basladilar. Gittikce guzellesiyor.
  • Gecen Cuma yayinlanan bolumden sonra dizi araya girdi.

7. bolum (yani yayinlanan son bolum) gercekten guzeldi, hele sonu super bitti. Artik ana konusu da oturmaya basladi.

Henuz izlemeyenler bu arada izleyebilirler.

Bir kac tane daha video koyuyorum.

[DHTUBE=][DHTUBE=]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 9 Aralık 2009; 3:48:51 >

• Bu oyuncu daha önce chuck'ta oynamamışmıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 9 Aralık 2009; 16:41:42 >
  • Evet, Bryce Larkin rolunde oynamisti.
  • Vaaaay adamım oynuomuş baş rolde Chuck dan ahyranlığım vardı kendisine yakışır bu rol
  • 7 bolumude izledim... cok super bi dizi...hem hırsızlık hem polisiye hem mecare hemde esprili...
    cok kaliteli insallah bu kalitesini korur... 8.bolumu iple cekiyorum...

bu tipde diziler cok basarılı bu aralar... bir konuda bir gecmişi olan uzman kişinin uzerinde donen diziler...
    hepside birbirinden catlak karakterler...
    örnek verebilirsek

HOUSE 'daki Greg House... radikal bir doktor...
    MENTALİST 'deki Patrcik Jane... cok bilgili bir medium
    WHITE COLLAR'da... Neal C. karizma bir hırsız...
  • İlk 2 bölümünü izledim fena değildi ama beni sarmadı açıkcası. Biraz Leverage hızı var gibiydi dizide. İzlediysen ikisini de anlamışsındır ne demek istediğimi ama yinede fena bir dizi değil eğlencelik olarak rahat izlenebilecek dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

İlk 2 bölümünü izledim fena değildi ama beni sarmadı açıkcası. Biraz Leverage hızı var gibiydi dizide. İzlediysen ikisini de anlamışsındır ne demek istediğimi ama yinede fena bir dizi değil eğlencelik olarak rahat izlenebilecek dizi.

Leverage izlemiyorum o yuzden tam olarak demek isteedigini anlamadim. Bir de her bolumde kalite bence artiyor, ayrica ilk 2 bolumde pek ana konudan bahsedilmiyor, sadece ufak bir kac bilgi veriyorlar o kadar. 3. ya da 4. bolumden sonra hafiften ana konuya giriliyor ve ana konuya girdikce dizi daha da guzellesiyor. Benim simdilik goruslerim bu kadar.

@[ReNoVaTiO]
    Aynen dostum, dediklerine katiliyorum.

• “White Collar”a 2. Sezon Onayı Çıktı

USA Network’ün bu sezon başlayan dizisi “White Collar” için 2. sezon siparişi verildi. Dizinin, “Monk“un büyük finalinin ardından yayınlanan bölümü 5.55 milyon kişi tarafından izlenmişti. Ortalama izleyicisi de buna yakın olduğu için kanalın sipariş için pek düşünmesi gerekmemiş belli ki. “White Collar“, çok zeki bir suçlu olan Neal’ın (Matthew Bomer) FBI’ya yardım amacıyla şartlı tahliye olması ve beraber çalıştığı FBI ajanı Peter (Tim DeKay) ile başlarından geçenleri konu alıyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.