Şimdi Ara

White Collar (2009) | IMDB:8.7/10 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
6
Favori
31.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başrol oyuncusunun "The Trevelar" adlı mini dizisini de tavsiye ederim.
  • OO süper oldu son bölüm alt yazisi cikmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

OO süper oldu son bölüm alt yazisi cikmis

Evet eşekherif sağolsun saat 3 suları gecenin köründe çevirmeye çalışıyordu.
  • bu dizi sıkıysa yakala diye bi film vardı onun konusuyla aynı degil mi?
  • Güzel bölümdü..

Fewler'a oynadıkları oyun süperdi.. Acaba çiçek ne anlama geliyor ?
  • Super bolumdu gercekten.

Izlerken bir yandan baska bir isle ugrasiyordum, o yuzden bende cicegin tam olarak ne anlama geldigini kavrayamadim. Haftasonu yeniden izlerim artik.
  • Daha sadece ilk bölümünü izledim ama güzel bir diziye benziyor. Hadi ben birkaç bölüm daha izleyeyim...
  • Uzun bir süre indirmeye fırsat bulamayacağım bu diziyi dl listemde işler karışltı.Ancak sezon sonu yakalayabilirim
  • Çıkan bütün bölümleri indirdim, izlemeye başlıyorum..

Edit : İlk bölümü izledim , gerçekten çok hoşuma gitti. Hala izlemeyen varsa , hiç olmazsa ilk bölümü mutlaka seyretsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 29 Ocak 2010; 21:11:27 >
  • Çıkan 9 bölümüde izledim. Konusu "Catch me if you can" filminede çok benziyor. Dizi hep bu şekilde devam ederse sıkıcı olacağa benziyor. 3.sezona gitmez bile bence(bu şekilde devam ederse)

Ama şimdilik güzel. En azından 1.sezon izlenmeye değer gözüküyor.
  • İndirip deneyekim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zathura93

Çıkan 9 bölümüde izledim. Konusu "Catch me if you can" filminede çok benziyor. Dizi hep bu şekilde devam ederse sıkıcı olacağa benziyor. 3.sezona gitmez bile bence(bu şekilde devam ederse)

Ama şimdilik güzel. En azından 1.sezon izlenmeye değer gözüküyor.

Dizinin ana konusu suan Kate'i bulmak. Ondan sonra ne olacagi bilinmiyor, ama boyle devam etmeyecegi kesindir.
  • 10.bölüm çıkmış. ama altyazısı yok daha.
  • 10. bolumu bende izleyemedim Lost'la cakistigi icin.
  • Unutmuşum tamamen Up'ladığınız iyi oldu.
  • 1x10 baya guzel bir bolum olmus. Begendim.
  • Bölüm güzeldi hakkaten.
    Neal'in takma rozeti, sakinleştiriciyi alınca kafayı bulması ve bizim Peter'in karısı çok güzeldi..
  • 11. bölümün fragmanını izledim.

Neal bilekliği kesiyor.
  • Kesin görev icabıdır. Gerçi inşallah öyle olmaz..
  • 11. bolum yayinlandi. Gayet guzeldi.

Sarisin bir kadini yakaladilar bu bolum. Bir de Neal'in eski bir arkadasi geldi. Muzik kutusu onda heralde ya da en azindan yerini biliyor. Bir yandan yeni bir olay uzerinde calisirlarken bir yandanda ana konu ilerliyor. Benim en cok merak ettigim sey ana konu nereye dogru gidiyor? Peter ve Neal'in yol ayrimina gelmelerini cok istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 10 Şubat 2010; 7:19:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.