Şimdi Ara

White Collar (2009) | IMDB:8.7/10 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
6
Favori
31.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende gecen hafta bir kac reyting siralamasina bakmistim. Reytinglere gore bu yil yayinlanmaya baslayan diziler arasinda en cok reyting alani White Collar'mis.
  • Konuya daha yeni rastladım dp'de burada da açılmış listeme ekliyorum diğer dizilerden kalan boş zamanımda izleyeceğim bryce hatrına
  • 8. bolum Sali aksami yayinlandi. Guzel bolumdu. Dizinin yayinlanma gunu artik cuma degil sali.
  • Gercekten güzel dizi, kadro saglam yani. Dizi arayisi icerisideydim, izleyeceklerin tereddütleri varsa mutlaka izleyin derim. En azindan ilk bölümü izlyein dizi zaten icine cekecek sizi.
  • Hdd'yi boşaltır boşaltmaz başlayacağım diziye önümüzdeki hafta sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 23 Ocak 2010; 9:07:25 >
  • Vayy Bryce adamımdı ya Chuck'tan keşke çıkmasaydı..
    Zaten tam böyle ajan rollerine yakışan tipten eminim güzel dizidir.
  • Biraz basit ama güzel diziymiş arada güzel kurgularda var ve çoğu şey oldukça kaliteli bence isteyen denesin.
  • Dizinin 7. bölümünü izleyeceğim birazdan.Şu ana kadar yayınlanan bölümlerden dizinin ana konusu ve gidişatı gerçekten iyi.Anlatım ve tarz olarak biraz Mentalist'e benzetsem de Mentalist'teki soğukluğu hissetmedim açıkcası bu dizide.Şu ana kadar mantığa uymayan ve beni sinirlendiren bir senaryoya rastlamadım.Dizi kolikler rahatlıkla bu diziye el atabilirler diye düşünüyorum.

Zamanın ötesinden gelen edit:

Mentalist yazmışım,Life dizisi olacaktı,benzettiğim dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 29 Ocak 2010; 20:03:36 >
  • Oldukça ilgimi çeken bir dizi..Sezon bitince indirmeyi planlıyorum..
  • Ilk 6 bolumde dizinin ana konusu yavas yavas anlatiliyor. 7. bolumden itibaren ana konu daha da ortaya cikiyor.

8. bolum harikaydi.
  • Dizinin başrol oyuncusu Chuck'ın nam-ı diğer Bryce Larkin'i değil mi yahu
  • Evet, o.
  • İlk bölümü izledim az önce.

Fena dizi değil bence, senaryosu falan da güzel.

Takip etmeye çalışacağım bakalım.
  • Son bölümüde az önce izledim, bu dizi tutar, tutmus bile
  • En son 3'ü izledim şarap şişesinin gizemini çözdü helesi.. güzel dizi hakkaten sadece olayları tek bir bölümde çözmeleri ertesi bölümde farklı bir olay ve gene çözmeleri çok gözüme batıyor , sinir oluyorum. Gerçi polisiye dizilerinin olmazsa olmazı bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 25 Ocak 2010; 13:01:52 >
  • Vauuy be diyorum diziye olan bakış açım 7. bölümden sonra tamamen değişti süper bir bölümdü.. bu dizide olmasını ummadığım bir kurguydu çok etkilendim.
  • Youtube'dan izleyemeyenler için, alternatif adres;

White Collar Fragman
  • yaz bi gelsin hepsine bakacaz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Vauuy be diyorum diziye olan bakış açım 7. bölümden sonra tamamen değişti süper bir bölümdü.. bu dizide olmasını ummadığım bir kurguydu çok etkilendim.

Ilk bolumler biraz daha karakterleri tanimak icin yapilmis sanirim. Gittikce ana konuya giriyorlar, gittikce guzellesiyor. Oyle ana konusu olmayan, her bolum farkli birilerini yakaladiklari polisiye dizilerden degil.

@Alfredo
    Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Vauuy be diyorum diziye olan bakış açım 7. bölümden sonra tamamen değişti süper bir bölümdü.. bu dizide olmasını ummadığım bir kurguydu çok etkilendim.

Ilk bolumler biraz daha karakterleri tanimak icin yapilmis sanirim. Gittikce ana konuya giriyorlar, gittikce guzellesiyor. Oyle ana konusu olmayan, her bolum farkli birilerini yakaladiklari polisiye dizilerden degil.

@Alfredo
    Tesekkurler.

Sandığım gibi değilmiş ki..

Kate'i kaçıran FBI ajanını Peter sandım. Şimdi 8'i izledikten sonra bir hayal kırıklığı oluştu. Keşke öyle olsaydı harika olurdu , ama belkide öyledir kim bilir..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.