Şimdi Ara

White Collar (2009) | IMDB:8.7/10 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
6
Favori
31.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s01e12'e kadar geldim. Dizide ilk 3 bölümdeki heyecanı bulamadım, gittikçe batıyor. Umarım toparlanırlar kısa bi sürede. Konu işleyişi berbat, mantık hataları vs kaynıyor ve önemli konuları es geçiyolar aslında çok güzel bir senaryo var ellerinde ama...
  • yorumlara bakılırsa süper dizi.indirmeye başladım ilk bölümü merak ettim gerçekten bakalım nasılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

s01e12'e kadar geldim. Dizide ilk 3 bölümdeki heyecanı bulamadım, gittikçe batıyor. Umarım toparlanırlar kısa bi sürede. Konu işleyişi berbat, mantık hataları vs kaynıyor ve önemli konuları es geçiyolar aslında çok güzel bir senaryo var ellerinde ama...

Cogu dizinin ilk bolumleri yavas ilerler ama ben bu dizinin ilk bolumlerinin daha dogrusu herhangi bir bolumunun yavas ilerlemesini normal karsiliyorum. Adam icerden yeni cikti, hemen ertesi gun adamlarin yaninda kacsa cok sacma olurdu. Izledigimiz bolumlerde isleri hep Neal cozuyor, bu sayede Peter'in guvenini kazaniyor. Ben sezon finalinde Neal ile Peter'in yollarinin ayrilmasini bekliyorum.

Bu arada sezonun bitmesine 1 bolum kaldi. 14. bolum sezon finali. Imdb'ye gore 14. bolumun ne zaman yayinlancagi bilinmiyor ama USA kanalinda da 9 Mart'da yayinlanacak diyor. Hangisi dogru bilmiyorum.

• Bence gayet güzel ilerliyor.. Neal yavaş yavaş amacına ulaşıyor, bu belkide fazla monoton bir yaklaşım olabilir haliyle insanı sıkadabilir ama bölümlük konular, arada ki espriler vs. bile iyi bir etki yaratıyor o bölümü kurtarıyor, en azından benim için öyle. Aşırı göze batan mantık hatalarıda yok eğer ille de bulmak için çırpınırsan her dizide bulabilirsin. Ana hikayemizde büyük ve güzel bir kurgu olduğunu düşünüyorum zamanla göreceğiz zaten.

Bu bölümde güzeldi. Yeni ajan çok sinirdi Neal'a yaptığı sümüklü mendil muamelesine gıcık oldum.
    Mozz'un Uzun yaşamın sırrı Paranoyak olmaktır lafı güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

s01e12'e kadar geldim. Dizide ilk 3 bölümdeki heyecanı bulamadım, gittikçe batıyor. Umarım toparlanırlar kısa bi sürede. Konu işleyişi berbat, mantık hataları vs kaynıyor ve önemli konuları es geçiyolar aslında çok güzel bir senaryo var ellerinde ama...

Cogu dizinin ilk bolumleri yavas ilerler ama ben bu dizinin ilk bolumlerinin daha dogrusu herhangi bir bolumunun yavas ilerlemesini normal karsiliyorum. Adam icerden yeni cikti, hemen ertesi gun adamlarin yaninda kacsa cok sacma olurdu. Izledigimiz bolumlerde isleri hep Neal cozuyor, bu sayede Peter'in guvenini kazaniyor. Ben sezon finalinde Neal ile Peter'in yollarinin ayrilmasini bekliyorum.

Bu arada sezonun bitmesine 1 bolum kaldi. 14. bolum sezon finali. Imdb'ye gore 14. bolumun ne zaman yayinlancagi bilinmiyor ama USA kanalinda da 9 Mart'da yayinlanacak diyor. Hangisi dogru bilmiyorum.

Bencede
    sezon sonunda Neal kaçacak.2.sezonda süper bir kovalamaca izleyeceğiz
    Neden 14 bölüm son yav oynasaydı keşke 22 bölüm filan bilseydim sezon bittikten sonra indirir yazın izlerdim şimdi beklenmez yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 5 Mart 2010; 22:17:53 >

• 9 Mart'da yayinlanacak bolum sezon finali. Cok seyler bekliyorum bu bolumden.
  • quote:

9 Mart'da yayinlanacak bolum sezon finali. Cok seyler bekliyorum bu bolumden.

Evet bu bölümle beraber bu dizinin patlamasini bekliyorum. Bakalim neler olacak.
  • quote:

quote:

Umarım dediğin gibi olur.

• White.Collar.S01E14.Out.of.the.Box.HDTV.XviD-FQM
  • Bu son bölümden beklentim cok fazla, bakalim nasil bir bölüm izleyecegiz.
  • Bölüm gayet güzel, fazla bir şey söylemek istemiyorum ama iyi yani epey. hey canına dedirtti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esekherif

Bölüm gayet güzel, fazla bir şey söylemek istemiyorum ama iyi yani epey. hey canına dedirtti.

İştahımı kabarttın altyazıyı bekliyorum.
    Kolay gelsin
  • Altyazı çıktı teşekkürler eşekherif

http://divxplanet.com/sub/s/159463/White-Collar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 10 Mart 2010; 22:23:12 >
  • Altyazı çıkmış.

Bu arada eski bölümlerden bazı şeyleri güncellediğim için gecikti o, yoksa bir saattir bitmiş halde duruyordu. Sıkıntı yaşadık.
  • Harbiden abboovvvv dedirtcek bir son oldu

Kate başından beri iyiymiş tam Neal la beraber yeni bir yaşama başlamak için fbı la anlaşmış yeni kimliklerle gitcekken kate in içinde olduğu uçak patladı şimdi bir yerde sevinmiyorda değilim neali maymun etmişti Kate inde gitmesini istiyordum
  • Çok güzel bölümdü.

Uçağın patlamasını beklemiyordum. Acaba kim patlattı? Şifreli dosyada ne var? Şimdi işin yoksa soruların cevapları için yeni sezonu bekle...
  • Ya siz böyle konuşunca benim iştahım kabarıyor Merak ettim şimdi diziyi..
  • Gerçekten güzel olmuş beklediğimiz gibiydi, filimsi bir bölümdü.

Bizim Burk Neal'ı gitmemeye ikna etmeye çalıştı ya sinir oldum gerçi bu hayatını kurtardı.
    Kate'i bu bölümde aktif olarak en azından bir kaç sahnede görmek isterdim öldü gitti kadıncağız, ve asıl olay çok daha büyük müzik kutusunun gizemi tam bir sır merakla yeni sezonu bekliyorum.
  • Evet son bölüm gercekten beklentilerimizi karsiladi gibi, cok iyiydi.
  • Çok güzel bölümdü.

Sonu harbiden oha dedirtti.
    Şimdi kim bilir kaç ay daha bekleyeceğiz
    Neal tam özgürlüğüne kavuşmuştu ki bu seferde uçak patladı.Uçak patlaması biraz garip geldi bana efekt yetmemiş gibiydi.
    Kate'yide doğru dürüst izleyemeden atmosfere karıştı.
    Gerçi neal'e yük oluyordu başka bir işe yaradığı yoktu.
    Ben neal kaçacak diye tahmin ediyordum bakalım bundan sonra neler olacak

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.