Şimdi Ara

Borçlarımı nasıl kapatmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

QNB 13bin

Akbank 2bin

Akbank -8000

Enpara -8700

Yapı Kredi -8700

Borçlarım var. Ayrıyeten Aylık 600 lira olan 12b liralık çektiğimde bir kredi... QNB 3 ay ödeme erteleme yaptığım için bu ay şişti. Yaptığım harcamaların bazılarını erteleme gibi avantajlarım mevcut. Bu ay ödeyecek 1lira param kalmadı. Sizce kredi çekip hepsini kapatıp tek bir borcum mu olsun. Yoksa daha önce yapmadığım şey olan ödememe yoluna mı gideyim. Borç alarak bazılarının asgarisini yatırabilirim. Çok zorlarsam birilerinden borç alır öteleye de bilirim ama çok yapmak istemiyorum. Tavsiye ettiğiniz bir yol var mıdır bana?

• En kötü asgarisini ödeyin. Sonrasında ne yapıcağınıza karar verirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar borcu olan birine bankalar yüksek ihtimal kredi vermeyecektir.

• Veriyorlar. Her gün mesaj geliyor. Notum da gayet iyi. Lakin oranlar yüksek. O yüzden çekiniyorum.

• Zendo kullanıcısına yanıt
    Asgari ödeyin, bir yaptırımı yok. Lakin 1 gün dahi ödememiş olmak kredini notunu ciddi sekilde etkiliyor. Garanti yeni müşterilere 10bin taksitli nakit avans veriyor. Deneyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu harcamaların karşılığı var mı ?

Bu ay paran yoksa , planda kazanç ve ödeme takvimin nedir ?

Borç al ve bu ay icin asgarileri öde , diğer ay borcunu öde ve asgarileri öde. Kazancına göre de borcları ödeyene kadar hiç harcama yapma,

Bu borcları taksitlendiremiyorsan daha düşük faiz ile kısa vadeli kredi kampanyaları da avantajına,

Kredi kartındaki limit ile kredi kartını ödemek istersen kredi kartı yardımlaşma konusuna bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.