Şimdi Ara

Bordeaux'dan mucize dönüş! 3:0 dan 3:4 e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Bordeaux, müthiş bir geri dönüş yaptı !..

Alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Monaco ile deplasmanda karşılaşan Bordeaux, 3-0 yenik duruma düştüğü maçta ardarda attığı gollerle galibiyeti yakalamayı başardı !..

13. dakikada Pino'nun golüyle öne geçen Monaco, Licata'nın 44. ve 49. dakikalarda attığı gollerle 3-0'ı yakaladı !..

Çabuk toparlanan Bordeaux Chamakh'ın 52. ve Diarra'nın 67. dakikada attığı gollerle skoru 3-2'ye getirdi.
    Kalan dakikalarda beraberlik golü için müthiş bir baskı kuran Bordeaux 87. dakikada Chamakh'ın golüyle 3-3'ü yakalamayı başardı.

Bordeaux bununla da yetinmedi ve 89. dakikada Cavenaghi ile bir gol daha bulup 4-3 öne geçerek 3-0 mağlup duruma düştüğü
    maçta 40 dakikaya sığdırdığı 4 golle 3 puanı almayı başardı.

Bordeaux bu galibiyetle puanını 35'e yükseltti ve lider Lyon'un 3 puan gerisindeki ikincilik koltuğunu korumayı başardı.

Dikkat edilmesi gereken bir takım...

• GS-Bordo maçı üst biter.
  • Dün izledim monoca takım filan değil bukadar amatör bir futbol takımı görmedim ilk yarı 4 -5 0 lık maçtı ama helal lsun bordoya adamlar maçın 90 dakika olduğunu unutmuyorlar işimiz gerçekten zor ordan bir beraberlik kurtarırsak burda rahata alırız Allah yardımcımız olsun
  • az önce izledim maçın özetini.
    Defansları çok fazla açık veriyor.hem de öyle böyle hatalar değil yani.Monaco nun gerizekalılığı maçı bu hale getirdi.2 takımda defans olarak berbat . işte biraz hücum hattı iyi bence .
    Galatasaray rakibini hafife almayıp maça gereken özeni gösterirse Allah ın izniyle Show yaparız biz bordo ya . hatta futbol şöleni yaşatırız.
  • Aslında aslanın gözünü böyle boyamaya devam etsinler. Galatasaray büyük rakip sever.
  • Bu maclarin kaderini Skibbe belirler dünki gibi ucmaya kalkarsa isin sonu farkli biter kazandigimiz sürece bazis eylere gözlerini kapatan birisi degilim adamin sacmaliklarini es gecmem eger Bordeuax macinda ucmaya kalkarsa ucururlar.
  • dünkü bjk maçında nonda yerine sabri defansta olursa bordo maçından hiç korkum yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iddaacılar için garanti amçlardan birisi
    quote:

Orjinalden alıntı: mustang

GS-Bordo maçı üst biter.
  • gs liler yine yükseklerden uçmaya başladı, umarım futbolcular da bu mantıkla gitmiyordur
  • isterse 10-0 dan gelsin,bu sene ona güvenip oynadığı tüm iddaalarımı yatırdığı için bu takmdan cacık olmaz diyorum.
  • Muhteşem bir geri dönüş ama savunmaları çok hata yapıyor, Baros affetmez.Baros affetse Kewell affetmez.Kewell da affetti diyelim Arda katiyen affetmez.Hadi Arda da affetti , ya Lincoln?
  • yüksekten uçanlar varsa leverkuseni hatırlatırsınız sizde.
    quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

gs liler yine yükseklerden uçmaya başladı, umarım futbolcular da bu mantıkla gitmiyordur
  • bordo yu rahat bir şekilde yenebileceğimizi düşünüyorum.ama işi ciddiye almamız lazım..oynadıgımız maçlarda işi ciddiye aldıgımızı gösteriyor..olympiakos,hertha ve benfica...özellikle benfica macı..oradaki galatasaray oradaki futboluyla uefayı müzesine birdaha götürür ve birdaha götürür..ama futboldaki en önemli iş güven ve ciddiyettir...90 dakika boyunca maç 3-0 da olsa 5-0da olsa ciddiyet...başarılar aslanlarım inş. bize bir final ve kupa şöleni daha yaşatırsınız sizi çok seviyorum aslanlarım...
  • bu takım bize dayanamaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.