Şimdi Ara

BORDEAUX GALATASARAY MAÇ YAYINI HANGİ KANAL VERECEK ACABA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bordeaux ile Galatasaray arasında 18 Şubat'ta Stade Chaban-Delmas'da oynanacak UEFA Kupası 3. tur karşılaşmasını hangi tv kanalı verecek bilen varmı acaba

• d smart buyuk ıhtımalle
  • Çeyrek finalden itibaren show tvde olacakmış
  • Deplasman maçı olduğuna göre büyük ihtimal TRT veya SHOW TV de olur.Kim daha çok para verirse o alır deplasman kulubünden D-SMART'da alabilir yani.
  • Deplasman maçlarını şifresiz kanalda içerdeki maçları da D-smart anlaşmalıydı diye biliyorum. Çeyrek finalden sonra da Show TV'de yayınlanacak diye duymuştum...
  • finale kadar tüm maçlar show tv de olucak..
  • Yahu Show'un spikeri kötü,Star TV...
  • aman agalar sakın var mısın yok musun koymasınlar
  • şuan bi değişiklik olmazsa show yada trt ama doğan amca parayı bastırırsa ( ki bastırır ) d smartta..
  • TRT veya show
  • geçen sene leverkusen maçlarının 2sini de dsmart vermişti
  • Finale kadar tüm maçlar show tvde derken gs olurda finale kadar giderse tüm maçları açıkmı olacak yoksa gs elendiği takdirdede çeyrek yarı final maçlarını izleyebilecek miyiz? Ulan dsmart futbol zevkimizin içine ettin be uefa maçlarına bile hasret kaldık senin yüzünden
  • İç saha 3-5 yıl kadar D-Smart'ta.Dış saha artık parayi kim basarsa.
  • Show TV'den nefret ediyorum..Son Uefa Kupası Finali'ni yayın akışında normal saatinde belirtip,maç zamanı ''Var mısın Yok musun'' adlı yarışma programını yayınladılar yanlış hatırlamıyorsam..Bir de utanmadan geceyarısı banttan verdiler..Böyle yayıncılık anlayışına..!!

Umarım avantajlı bir skorla döner ASY'ye Galatasaray.
  • TRT iyiydi ya. o adam bize uğurlu geliyor öyle hissediyorum. Hele ki Benficanınki gibi bir stada girince resmen Ş.Ligindeyiz gibi oluyor
  • Şimdi ''hadi be sende'' diyebileceğiniz bir şey söylüycem ama... Show TV'de yayınlanırsa maç,yeniliriz.Batıl inanç mı ne ama öyle hissediyorum.Bir o kadar da gıcık kaptığım spikerleri var.
  • ntv alsa keşke her 10 dakkasını başka spiker anlatır yeterince spikerleri var zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunama

ntv alsa keşke her 10 dakkasını başka spiker anlatır yeterince spikerleri var zaten...

ercan taner
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

aman agalar sakın var mısın yok musun koymasınlar

hatırlatma lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda1811

quote:

Orjinalden alıntı: tunama

ntv alsa keşke her 10 dakkasını başka spiker anlatır yeterince spikerleri var zaten...

ercan taner

güntekin onay

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.