Şimdi Ara

Border Defance War

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm ben bdw charı olarak 45 lvl'e bir char kasmak istiyorum.ama hangi charakteri seçme konusunda kararsız kaldım.bdw charına fazla item döşemicem.o yüzden kararsız kaldım.işte seçenekler :
    Priest :
    aklımdaki tercihlerden birisi,bdw'yi kazandıracak önemli faktör,sadece buff vermek ise gücüme gider.ileri çıkmak isterim.ama fazla çok item döşemeyeceğim için çıkarsam anında avlarlar.
    Mage :
    +7 paper set +8 wood ile yapabilirmi biilemem.Ama mage aklımda.skilleri çok can yakar.ama asaslarla başım dertte.
    Rogue :
    item dizmeyeceğim için hiç bir iş yapamaz solemeye gerek yok.
    Warrior :
    yan charım awrrior ve elinde +7 toto +7 deep var bunları bir warrior 45 te giyebiliyor.Ama bdw için giyemiyorum o yüzden +4 war hammer(32 atack 10 mp rec.) +1 scimitar giyebilirim.Aklımda değil.

Şimdiden yorum yapanlara teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum
    Şu anda ;
    1-Priest
    2-Mage
    3-Rogue
    4-Warrior
    benim sıralamam...

dizeceğim itemler :
    Priest : gorev giysileri,+7 plate shield hp +6 +7 takılar lupus pendant christmas belt
    Mage : +7 paper set +8 wood hp +6 +7 takılar lupus pendant christmas belt
    Rogue : gorev giysileri +1 sword breaker(hemide dual) lupus pendant christmas belt
    Warrior : +4 war hammer(32 atack 10 mp rec.) scimitar +1 lupus pendant +7 plate shield christmas belt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!~~~!!! -- 12 Ocak 2008; 19:33:09 >

• bu durumda en güsel warrior gözüküyor
  • Rogue felaket

Dual +1 Sword Breaker
  • bencede warrior
  • valla ben 40 lwl warirorla giridm gecen ac ile 650 defans buf ilede 2k can oluyodu atak volfla 530 gerçekten çok iş yaptım.. +8 cleaverla adam yıkamıyodu gerçekten....bence weariror kas derim hem sağlam defans hem atak icin .... hemde zevk alırsın
  • Warrior : 3
    Rogue : 1
    Priest : 0
    Mage : 0
    başkalarınında yorumlarını bekliyorum
  • WARRİOR kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunu kazanıncada kırmızı kutu veriyuormu
  • Warrior : 4
    Mage : 0
    Evet veriyor.Zaten işin kırmızı kutusundayım biriktirip kırdırcam bahtıma ne çıkarsa
  • Ow bende kasıcam 45e char peki nerden giriLiyor?
  • Moradonda deniz tarafına doğru gidilince bir npc vardı ordan giriş yapılıyor 17.10 2.10 da girilebiliyor konu saptırmayalım lütfen bu konu benim için çok önemli yan charlar benim için hayat meselesi 1 kere açmak istiyorum ki 1 tane boş yer kalsın ileride aklıma esiyor 1 char açmak
  • İnt mage derim ben
  • bende bdw girerdim ama premium olmadigi icin anca gece olana girerim o saattede uyuyorum girsem dagitirim heralde hb +7 warrior fp +9 kolluk digerleri chitin +8 kafalik +7 dd skelleton belt dual roc we +1 ve str 14 kupe ile girsem ne olur acaba
  • Warrior : 4
    Mage : 1
    tercinizi de söylerseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BozkurtH

İnt mage derim ben

int magede en fazla gorev giysileri düzerim heralde eline de +8 wood kalır en fazla yarı paper heralde
    ÇÜNKÜ KIRMIZI KUTU İÇİN PARA HARCAMAK İSTEMİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!~~~!!! -- 12 Ocak 2008; 0:05:58 >
  • yorum pls
  • arkadaşlar bu gerçekten bu benm için çok önemli
    upupup
  • lütfen yorum ekleyin çok önemli benim için
  • ne up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: dh_erman_dh

ne up up

düzgünce yorum istiyorum neden bu kadar sert çıkıyorsun?
    neyse veletliğine veriyorum
    up yapmak sanattır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!~~~!!! -- 12 Ocak 2008; 18:03:38 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.