Galiba sadece 1 görew olmuyor.Dün gece bn de girdim 24.10 dakine pc başında değildim o sıra geldiğimde partydeydim.Oto party tarzında bir şey var heralde 123-15 gibi bi skorla 2 taşıda da kırarak kazandık.Fkat bn orc um yukardada yazmıslar humanım yendik diye.Sadece 1 grup girmiyor anlaşılan.(A1)Ayrıca kırmızı kutuyu kırdırırken oradaki adam da (human) yendik diyordu.İlginç...
quote:
Orjinalden alıntı: alozanforum
Galiba sadece 1 görew olmuyor.Dün gece bn de girdim 24.10 dakine pc başında değildim o sıra geldiğimde partydeydim.Oto party tarzında bir şey var heralde 123-15 gibi bi skorla 2 taşıda da kırarak kazandık.Fkat bn orc um yukardada yazmıslar humanım yendik diye.Sadece 1 grup girmiyor anlaşılan.(A1)Ayrıca kırmızı kutuyu kırdırırken oradaki adam da (human) yendik diyordu.İlginç...
ordaki sayı evet diyenlerin sayısı 8 er kişilik partiler kuruluyor humanlar 72 karuslar 200 kişi olursa humanlardan 9 parti girebiliyor içeri 8 er kişilik humanlardan 9 parti girince karuslardanda humanlara karşılık 9 parti girebiliyor geri kalanlar giremiyor savaşlar 8 e 8 9 partide farklı yerde savasıyor
np gitmio ama her human kesmende 2 np gelior bide biz dün bitirdik jkesitk hh leri 7m ex + kırmızı kutu verdi
hayır şimdi anlamadıgım bır olay var cocuk bizi altta uyarıcak ve kabul edersek zaman geriye saymaya başlıyacak demişsiniz.Biz bu zaman içerisinde kallugayamı gıdecez peki ? Ortada bır kalluga lafı varda.
quote:
Orjinalden alıntı: messi19
eline saglık guzel olmusta sadece +60 mıs lar icinmi?
ya napıcaksınız 59- ler için olsa %10 exp çok bişi mi 59 lwl adam gibi kassan 1 günde 59 dan 60 olursun zaten sonra kırmızı kutuyu pazarda yüksek fiyatlara koyanlara aldanmayın pathosda yeşil kutu 10m kırmızı ondan dandik bnm gözümde değeri 5m ama cahillik işte kimsede okuma yazma yok galiba ordaki 3.rd yi okuyamıyor.Mavi kutu fiyatından fazla para verip kırmızı kutu alan varsa gitsin buz gibi suyu içsin paranın üstüne yeşil kutudan chitin çıkıosa bundan fp çıkar
şuna bak 7m exp borumu oyunda lvl kasmak dahada kolay oldu
bu arada kırmızı Kutu en dusuk Seviye oluyor Değil mi 3.grade kırmızı 1.si mavi 2.si yeşil ama kırmızıyı 200mye koyuyorlar Galiba aşşasını okumuyorlar Anlayamadım
60-69 arası sanırım bu warder defense
eslanttaki yerden gidilen savaş kaçta başlıyor peki?
quote:
Orjinalden alıntı: altanbabags
quote:
Orjinalden alıntı: onurdag89
emeğine sağlık güzel çalışma olmuş
dün biz ortadaki kristali kestik lakin bir daha çıktı ona anlam veremedim
bana da delos'da geldi yazı seed'den
Saol
Bide Şu Yazı Gelme Sorununu Çözsek Tam Olcak
+70 ler için olan savaşı anlatabilecek varmı peki o nasıl nerden girilir yoksa bunun gibi kendimi cıkıyo
yeni yeni şeyler cıktı nasıl çözeceğiz ya
quote:
Orjinalden alıntı: muratsacak
cok yararlı bi topic olmus cidden
Ty
quote:
Orjinalden alıntı: HighDamagE
teşekkürler arkadaşım sonunda adam akkıllı bilen birisi çıktı koca foruma barım barım bağırmaktan bıkmıştım
quote:
Orjinalden alıntı: HighDamagE
+70 ler için olan savaşı anlatabilecek varmı peki o nasıl nerden girilir yoksa bunun gibi kendimi cıkıyo
+70 ler icin Eslanttan gidiliyor Ayni Ft gibi ordaki adama tıklayarak girmeye calısıyorsun bi tunele giriyorsun ortada ise buyuk bulusma odası var tunelin 2 ucundan humanlar ve orclar girmeye calısıyor ilk once ortaya gelen kazanıyor eee soyle bisey var gelmekte okadar kolay degil bosları kesiyorsunuz:) ben girmedim ama arastıdıgım bilgileri size sunuyorum yalnıslık olabilir
saat 3 ü ceyrek gece bende gırdım. nası oldugunu anlamadım zaten herkesın potu bıttı zaten party de 1 tek warrıor ben vardım.1 tane daha olsa rahat alırdık . 62 - 52 felan yenıldık 52 nın 35 i benden zaten bı ben vardım saglam olan demek kırmızı kutu alınıomus vay vay vay
geri sayıma kadar olan kısımı bilen biri açıklayabilirmi? görevi emc-lufeden alınıyo demişler, ii güzelde adama czdeyken gelmiş biri delosta geldi demiş napıyoz bizede gelmesi için:S????
quote:
Orjinalden alıntı: ITheHeavenI
saat 3 ü ceyrek gece bende gırdım. nası oldugunu anlamadım zaten herkesın potu bıttı zaten party de 1 tek warrıor ben vardım.1 tane daha olsa rahat alırdık . 62 - 52 felan yenıldık 52 nın 35 i benden zaten bı ben vardım saglam olan demek kırmızı kutu alınıomus vay vay vay