Şimdi Ara

••Border Defender War••(Kırmızı Kutu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
5.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: onurdag89

emeğine sağlık güzel çalışma olmuş

dün biz ortadaki kristali kestik lakin bir daha çıktı ona anlam veremedim

bana da delos'da geldi yazı seed'den

Saol

Bide Şu Yazı Gelme Sorununu Çözsek Tam Olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanbabags

quote:

Saol

ortadaki kristali kestikten sonra belli bir süre var o süre içerisinde karşı ırkın kristali kesmen gerekiyor kesemezsen ortada bir daha krsital çıkıyor karşı ırkın kristaline dmg veremiyorsun tekrar gidip ortadaki kristali kesmen gerek tam olarak hesaplamadım ama 5 dakka olabilir diye dusunuyorum
    yazı sorunu derken :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 15 Eylül 2007; 1:43:48 >

• Up
  • quote:

Orjinalden alıntı: SashkinCarzyma

quote:

Orjinalden alıntı: altanbabags

quote:

Saol

ortadaki kristali kestikten sonra belli bir süre var o süre içerisinde karşı ırkın kristali kesmen gerekiyor kesemezsen ortada bir daha krsital çıkıyor karşı ırkın kristaline dmg veremiyorsun tekrar gidip ortadaki kristali kesmen gerek tam olarak hesaplamadım ama 5 dakka olabilir diye dusunuyorum
    yazı sorunu derken :)

hmm anladım dostum teşekkürler

• ya banada geldi bugün kabul ettim zaman doldu hiç bise olmadı anlamadım gitti
  • Yukarı
  • peki bu kutudan hangi itemler çıkıyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_silici

peki bu kutudan hangi itemler çıkıyo?

kutu 3rd pek fazla bişey beklemeyin yeşil kutudan daha değersiz
  • hayır bu sadece 60 +lar için deil ben 40 lvli m bende girdim kutyu aldım hatta ama ss yok girdim orcum ebn humanlar eziq cıktı bu sefer 2 kes girdim 2.de aldım ktuyu sattım 75 mden.
  • -59 Lar ıcın warsa cok manyak oLur yaa bu arada emeqe sayqı
  • ya millette okuma yazma yok sanırım kırmızı kutu grade 3 tür yani yeşil kutudan değersiz yeşil kutu grade 2 ama yeşil kutu 50m areste kırmızı kutu 250m işte cahillik demek bu oluyor
  • Bügün 00:10 dakine girdim ortadaki kıristali kırdık ve orclara büyük fark attık sonuç olarak kırmızı kutu ve 7.7m exp kazandık.Eğer orcların kiristalide kırabilseydik daha fazla exp geleceğini düşünüyorum.
  • bizim bi yere gidip gorevi almamıza gerek yok yani alttan accept dicez anladım saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undestructable -- 15 Eylül 2007; 8:09:28 >

• Güzel çalışma
  • kırmızıı kutu maviden iyimi
  • teşekkürler arkadaşım sonunda adam akkıllı bilen birisi çıktı koca foruma barım barım bağırmaktan bıkmıştım
  • kutudan ne çıkıyo peki??
  • cok yararlı bi topic olmus cidden
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeverPlayWithM3

ya millette okuma yazma yok sanırım kırmızı kutu grade 3 tür yani yeşil kutudan değersiz yeşil kutu grade 2 ama yeşil kutu 50m areste kırmızı kutu 250m işte cahillik demek bu oluyor

Cok dogru soyluyorsun dostum ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniorbrs

-59 Lar ıcın warsa cok manyak oLur yaa bu arada emeqe sayqı

millet aya çıkcak hala - 59 diyorsun :D kesin humansın :P kazanan taraf % 10 kaybeden taraf %5 ex kazanıyor gunde 2 kere giriliyor birini kazanıp birini kaybetsen %15 ex sadece 1 saatte %10 da sen kassan günde minumum %25 yapar 4 günde bir lvl alarak 40 günde 70 oluyorsun görevleri yapmadan üstelik fazla efor sarfetmeden hala 59 diyorsun gerçi secim senin böyle bir olay varken ardream gereksiz kasın diye tavsiye ederim ben
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.