Şimdi Ara

••Border Defender War••(Kırmızı Kutu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
5.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görev sadece 1. serverlardamı var ve nasıl alınıyo bilen biri açıklasın yaaaaaa konuyu açan arkadaş görev sana czdeyken gelmiş, bize gelmesi için napıcaz? yoksa tüm serverdaki 60-70ede aynı teklif gidiyomu? zor bişi sormuyorum cevap plssssssssss!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nolawarthon Duon -- 15 Eylül 2007; 17:22:57 >
  • up!!!!
  • up!!!
  • up!!!
  • yeşil kutu 40m iken ben 160m kırmızı kutu sattım. millet okumuyor mu altını napıyor anlamadım
  • up!!!
  • beler bnm bildiim bu 1-60+ için
    2-35-45 için var
    46-59 lar için bişi yok onlar anca dlw takılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asraz -- 15 Eylül 2007; 17:41:20 >
  • ben lufedeydım sag tarafta bı kız cıktı ılk secenege tıkladım sonra yukardan gerı saymaaya basladı. sonra bı baktım karısıma bı vıdeo cıktı(oyundayken haa ) ben sasırdım sonra bı baktım ilk topıctekı gıbı resım geldı sonra gırdı ıcerı 8e 8 olması lasım ama bız 6 kısı felandık galıba yenıldık zaten
  • 70+ SAVAŞII HAKKINDA NERDEN DAHA FAZLA BILGI ALABILIRIZ ACABA?
  • up!!!
  • sadece 1. serverlardamıı bu olay ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: __True___Crime__

sadece 1. serverlardamıı bu olay ???

bende soruyorum ama tınlayan yok göreve nasıl gidilir bilen biri açıklasın artık yaaaa
  • up!!!
  • 70+ larin zamani yeri ve nasil girileceği hakkinda bilgi verbilcek varmi ??

Yeri eslanttaki yer oldugunu biliyorum . Ft gibi giiliyor demiş bir arkadaş . Peki zamani ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: dream_theater_07

quote:

Orjinalden alıntı: __True___Crime__

sadece 1. serverlardamıı bu olay ???

bende soruyorum ama tınlayan yok göreve nasıl gidilir bilen biri açıklasın artık yaaaa

ben gittim dun gece ama 1. serverlardanmı gidliyo sadece emin deiglim
  • up!!!
  • Yok mu giriş zamani hakkinda bilgisi olan ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aloneperson

quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

+70 ler için olan savaşı anlatabilecek varmı peki o nasıl nerden girilir yoksa bunun gibi kendimi cıkıyo

+70 ler icin Eslanttan gidiliyor Ayni Ft gibi ordaki adama tıklayarak girmeye calısıyorsun bi tunele giriyorsun ortada ise buyuk bulusma odası var tunelin 2 ucundan humanlar ve orclar girmeye calısıyor ilk once ortaya gelen kazanıyor eee soyle bisey var gelmekte okadar kolay degil bosları kesiyorsunuz:) ben girmedim ama arastıdıgım bilgileri size sunuyorum yalnıslık olabilir

ft gibi giriyorsak tepeden ft gibi uyarı geçmesi lazım yanlışmıyım
    eğer öyleyse bunun saatlerini nerden bulabiliriz?

• quote:

Orjinalden alıntı: dream_theater_07

görev sadece 1. serverlardamı var ve nasıl alınıyo bilen biri açıklasın yaaaaaa konuyu açan arkadaş görev sana czdeyken gelmiş, bize gelmesi için napıcaz? yoksa tüm serverdaki 60-70ede aynı teklif gidiyomu? zor bişi sormuyorum cevap plssssssssss!!!!

Kardeşim Bizde Çözemedik O konuyu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.