Şimdi Ara

••Border Defender War••(Kırmızı Kutu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
5.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muratsacak

cok yararlı bi topic olmus cidden

kardeş imzana koptum ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LyRi[C]s_

beler bnm bildiim bu 1-60+ için
    2-35-45 için var
    46-59 lar için bişi yok onlar anca dlw takılır

bende tam bunu diyecektim bugün 41 lvl priestimle girdim ayrıca kutuyuda aldık

server: ronark
    ırk: human
    lvl: 41
    job: priest
  • 35-45 level arası olan hakkında bir bilgisi olan varmı?Ne zaman başlıyor?Kaç dakika önce seed aşağıda uyarı veriyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: V3

Paylaşım için Saol...

Bişey Deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloodSweatTear

temoya katılıyorum böyle topiclere can kurban

tşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosesamet18

arkadaşlar bu savaş her gun saat 15:10 ve 00:10 da baslıo ( ama her sefer tam 5 dk geç baslıyo aklınızda olsun )

sawaşa girebilmek için herhangi biyerden bi görew almak söz konusu DEİL... bn sahsen sawaşa 5 dk kala kallugaya gidiorum we orda yukardan duyuru geçene kadar bekliorum , duuru geçince ordaki npc ye tıklayıp kabul ederseniz otomatik olarak yukarda 10:00 dk saymaya baslıo , yapmanız gereken baska HİÇBİSEY YOK

sawaş sistemi su sekilde : 8 vs 8 örneğin humanlardan 83 kişi orclarda 88 kişi sawaşa girmek için npc ye tıkladi. 10:00 dk dolduğunda sawaş 8vs8 olmak zorunda olduğundan humanlarda 80 , orclardan 80 kişi sawaşa girebilmiş olyor... bu genel olarak dengeli oluyo yani her partide genellikle en az bi bufer we bi mage bulunuyo , ama bi kere bufersiz bi partide denk gelmisdi.ayrıca partiden kimseyi atamıyosunz...

sawaşda amaç monumentleri kırabilmek , ortadaki monumenti we karşı ırkın monumentini kırabilen party sawaşi kazanıyor , iki tarafta monumentleri kıramazsa en çok ölduren taraf galip sayılıyo... kazanan taraf yaklasık olarak %5 ( bna bugun %4.80 geldi ) + kırmızı kutu , kaybeden taraf ise %2,5 kazanıyo. sonuc olarak her sekilde karli bi event... we giriş için HİÇÇBİSEY lazım deil...

D.N : partinin öldürdüğü kişi basına 2 np kazaıp her öldüğünüzde 16 np kaybedersinz

ty Bilgi İÇin

• quote:

Orjinalden alıntı: altanbabags

quote:

arkadaşlar bu savaş her gun saat 15:10 ve 00:10 da baslıo ( ama her sefer tam 5 dk geç baslıyo aklınızda olsun )

sawaşa girebilmek için herhangi biyerden bi görew almak söz konusu DEİL... bn sahsen sawaşa 5 dk kala kallugaya gidiorum we orda yukardan duyuru geçene kadar bekliorum , duuru geçince ordaki npc ye tıklayıp kabul ederseniz otomatik olarak yukarda 10:00 dk saymaya baslıo , yapmanız gereken baska HİÇBİSEY YOK

sawaş sistemi su sekilde : 8 vs 8 örneğin humanlardan 83 kişi orclarda 88 kişi sawaşa girmek için npc ye tıkladi. 10:00 dk dolduğunda sawaş 8vs8 olmak zorunda olduğundan humanlarda 80 , orclardan 80 kişi sawaşa girebilmiş olyor... bu genel olarak dengeli oluyo yani her partide genellikle en az bi bufer we bi mage bulunuyo , ama bi kere bufersiz bi partide denk gelmisdi.ayrıca partiden kimseyi atamıyosunz...

sawaşda amaç monumentleri kırabilmek , ortadaki monumenti we karşı ırkın monumentini kırabilen party sawaşi kazanıyor , iki tarafta monumentleri kıramazsa en çok ölduren taraf galip sayılıyo... kazanan taraf yaklasık olarak %5 ( bna bugun %4.80 geldi ) + kırmızı kutu , kaybeden taraf ise %2,5 kazanıyo. sonuc olarak her sekilde karli bi event... we giriş için HİÇÇBİSEY lazım deil...

D.N : partinin öldürdüğü kişi basına 2 np kazaıp her öldüğünüzde 16 np kaybedersinz

ty Bilgi İÇin

forumlar paylaşmak için

• quote:

quote:

quote:

ty Bilgi İÇin

forumlar paylaşmak için

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Güzel çalışma

ty
  • bunun bug ı vardı hala devam edıyo mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

bunun bug ı vardı hala devam edıyo mu ?

Eet Bende Bilmiyorum ama 60 dan 72 olan cok vardı Devam Ediyormu Bilmiyorum Bilgisi Olan ?
  • daha girmek nasip olmadı güzelmiş.
  • HER NEREDE OLURSAN OL GİDİLİYOR MU ? KALLUGADAN MI GİRİLİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teorikbilgikurar -- 3 Ekim 2007; 10:23:36 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

bunun bug ı vardı hala devam edıyo mu ?

Eet Bende Bilmiyorum ama 60 dan 72 olan cok vardı Devam Ediyormu Bilmiyorum Bilgisi Olan ?

zaten bug oldugu ıcın kapatılar kasan kastı ama neyse şimdi açıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aloneperson

quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

+70 ler için olan savaşı anlatabilecek varmı peki o nasıl nerden girilir yoksa bunun gibi kendimi cıkıyo

+70 ler icin Eslanttan gidiliyor Ayni Ft gibi ordaki adama tıklayarak girmeye calısıyorsun bi tunele giriyorsun ortada ise buyuk bulusma odası var tunelin 2 ucundan humanlar ve orclar girmeye calısıyor ilk once ortaya gelen kazanıyor eee soyle bisey var gelmekte okadar kolay degil bosları kesiyorsunuz:) ben girmedim ama arastıdıgım bilgileri size sunuyorum yalnıslık olabilir

ben bazı seyler eklıyım senın yazına dedıgın gıbı eslant tan gırılıo...aynı border war gıbı oto party kuruluo içerde yaratıklar war dieşik deişik seyler onlardan gem cıkıo(yaratıkları kesmeden baska odaya gecemıon) toplamda 3 oda 12 yaratık kesıon sonra orc larla humanların kapısıtıgı yer war... o oda da dewa dıe buyuk bı yaratık war onu kesen kazanıo ama kesmek kolay deıl ayrıca kesersen sılwery gem alıosun(en ii gem)

• hiç girmedim daha önce acemiyim

60+ lar için yeni saatleri öğrenebilirmiyim bir de altta yazı çıkacakmı yoksa biz mi gidip alacağız
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 4 Ekim 2007; 0:50:21 >
  • bu gece 02:00 da +60 +69 lar giricek
    kallugada bir manita var diğer elmorad ışının yanında
    8 kişi oluyoruz ve görev yazızı geçtiği zaman
    giriyoruz..
  • geceki savaşa girdim ama bi yanlışlık oldu
    geceki savaşa 35-45 lwl arasını normalde alıyorlardı o lwl arasında kimse olmadığı için 2:30 da bizi aldılar
    savaş güzel geçti. 8vs8 yapılıyormuş savaş ezdik karusları .cristallerin hepsini kırdık.
  • saatleri değişmiş bana bu saatleri türkiye saatine nasıl çevireceğimi bir kişi söyleye biilirmi
    7:10 am 4:10pm pst
  • emeğe saygı çok işimize yarayıcak bir topic
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.