Şimdi Ara

BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
1
Favori
16.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dlc almak isteyen varsa kardeşlikle ortak alabiliriz.KK var bende.
  • oyun elime geçti 23 level oldum tam anlamıyla çözebilmiş deyilim oyunu
  • Beyler oyun Store'da 59 ₺'ye düştü! Kişi başı 29.5 ₺'ye denk geliyor, bilginize.
  • Arkadaslar oyundaki heryeri gezdim ama trophy gelmiyor napmam gerek?😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç ay geçti ama kutulu fiyatı hala düşmedi ilginç.

• Bi hafta once storeden aldik gecmis olsun bize

• Beyler yeni çıkan hammerlocks hunt dlcsini indiren oldu mu? acaba level üst sınırı arttırıldı mı yoksa 50.level son mu yine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Kaç ay geçti ama kutulu fiyatı hala düşmedi ilginç.

O da ilginç.

Kaç hafatadır 2.elde 65 TL'den satamadım. Oyunu 1 kere makinaya taktım. Bitirmedim.. Cok zaman harcanması gereken bir oyun fakat bende o kadar zaman yok malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

quote:

O da ilginç.

Kaç hafatadır 2.elde 65 TL'den satamadım. Oyunu 1 kere makinaya taktım. Bitirmedim.. Cok zaman harcanması gereken bir oyun fakat bende o kadar zaman yok malesef..

Türk oyuncuların pek ilgisi yok oyuna.150tl ye aldığım koleksiyon versiyonu 70tl ye sattım.Şimdi keşke almasaydım diyorum.Sezon pass dahil storede 83tl gibi bir fiyata geliyor oyun.
  • quote:

quote:

O da ilginç.

58 saatlik bir oynama suresi varmis, cok uzun bir sure gercekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

quote:

quote:

O da ilginç.

Türk oyuncuların pek ilgisi yok oyuna.150tl ye aldığım koleksiyon versiyonu 70tl ye sattım.Şimdi keşke almasaydım diyorum.Sezon pass dahil storede 83tl gibi bir fiyata geliyor oyun.

Evet Türk oyuncular oyuna ilgi göstermedi. Konunun sayfa sayısından da bu anlaşılıyor zaten. Yılın FPS oyunu seçildi ama sadece 4 sayfa konusu var.

• Dediğiniz doğru ülkemizde pek oynanan yapım değil ama çok kaliteli bence, kendine özgü grafikler vb.. Bende uzun zamandır almak istiyordum store'deki indirimi görünce almaya karar verdim artık. 1. oyunun GOTY sürümü vardı, dlcleri gerçekten eğlenceliydi.
  • Dayanamadım forumdan bir arkadaş ile kardeşlik yapıp tekrar aldım oyunu.
  • Ben kaç aydır almayı düşünüyordum. Dün kutulu aldım 100 liraya sıfır, bugün baktım PSN de 60 lira. Bu şansla gökten şey yağsa bana şey düşer.
  • arkadaşlar tavsiye eder misiniz ? borderlands 2 yi ocak ayı indirimi ile psn store dan almak istiyorum.
    aslında elimde fallout new vegas var ancak arkadaşım pc sinde oynuyor baya da ilerledi borderlands 2de
    çok vakit isteyen bir oyun, diablonun fps stili sanki diye anlatıyor heryerde de övgüyle bahsedildiği için almak istiyorum.
    gerçi pek vakit bulamayacağım ben de sanırım elimde bf3, new vegas gibi güzellikler var onlara bile yeterli vakit ayıramıyorum :)
    siz ne dersiniz ?

• Ekranı ikiye bölerek evde beraber oynayan var mı? Sarar mı bu şekilde baştan sona? Demosu da yokmuş, bi deneyeydik iyiydi.. Hazır indirimdeyken.. Ne diyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

arkadaşlar tavsiye eder misiniz ? borderlands 2 yi ocak ayı indirimi ile psn store dan almak istiyorum.
    aslında elimde fallout new vegas var ancak arkadaşım pc sinde oynuyor baya da ilerledi borderlands 2de
    çok vakit isteyen bir oyun, diablonun fps stili sanki diye anlatıyor heryerde de övgüyle bahsedildiği için almak istiyorum.
    gerçi pek vakit bulamayacağım ben de sanırım elimde bf3, new vegas gibi güzellikler var onlara bile yeterli vakit ayıramıyorum :)
    siz ne dersiniz ?

Oyunu ben daha almadım ama bu indirim vesilesiyle almayı düşünüyorum.Çok olumlu yorumlar almış başlarsanız bir daha bırakamazsınız deniyor o yüzden bence almalısın ...
  • online pass varmı bu oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: RequeimFatih

quote:

arkadaşlar tavsiye eder misiniz ? borderlands 2 yi ocak ayı indirimi ile psn store dan almak istiyorum.
    siz ne dersiniz ?

Oyunu ben daha almadım ama bu indirim vesilesiyle almayı düşünüyorum.Çok olumlu yorumlar almış başlarsanız bir daha bırakamazsınız deniyor o yüzden bence almalısın ...

aldım aldım :)
    bırakılamıyormuş sahiden , caanım güzelim. diğer oyunlarıma yazık oldu :) level 5 oldum zero karakterimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 20 Ocak 2013; 18:50:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RequeimFatih

quote:

siz ne dersiniz ?

aldım aldım :)
    bırakılamıyormuş sahiden , caanım güzelim. diğer oyunlarıma yazık oldu :) level 5 oldum zero karakterimle

Tmm ben de yarın alıyorum büyük ihtimal psn ni ver istersen coop la daha güzel oluyor oyun :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.