Şimdi Ara

BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
1
Favori
16.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OldWolF3

quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

PS3 için online kod durumu var mı oyunun?

YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: FruitFly

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: roy mustang

quote:

Sizce %50 tamamlanmış ve oynanmaya devam edilen RDR bırakılıp bu oyuna dalınır mı, yoksa onu bitirip sonra mı başlayayım

eğer ki co op oynayacaksanız oyunu dalınır.

Sadece single baştan sona oynanmıyor mu?

Tabii ki baştan sona oynanıyor fakat co-op ile karşılaştırıldığı zaman pöff

O zaman ben almayayım bu oyunu çünkü oyunları single oynamayı seviyorum. Oyunun genel yapısı da insanlar co op oynasın diye tasarlanmış zaten.

Ben ilk oyunu single oynadım ve çok sevdim, oyun çıktıktan çok sonra oynadığım için de online co-op olayına giremedim. Yine de 2. yi aldım, bence siz de 1. oyunu en azından birkaç saat deneyip öyle karar verin...

Bu arada ingiltereden alacak arkadaşlar Amazon'dan alırsa oyunun önsipariş Premiere Club üyeliği şifresi de geliyor hala

RDR'de haftasonu %60'a geldim, hala kararsızım onu bırakıp buna başlama konusunda

yok yok RDR çok güzel oyundur onu bitirmeden başlama çünkü Borderlands'e bir başladın mı bitirene kadar hapsediyor seni

• hızlı lvl almak isteyen varsa yardımcı olurum , 50 lvl siren ile , sadece heryeri keşfetme trophyleri ve assasin ile 10 saniye modu kaldı , bunları bitirince borderlands 2 benim için biter :)
  • Ustad ekle beni , aksama 9 gibi girerim
    Ayrica platin aldiktan sonra oyunu satacaksan. Silahlarina ve ekipmanlarina talibim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 9 Ekim 2012; 10:05:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 level oldum gunzerker ile.Legendary class modu ve shield var.Yeni açılan karakteride co-op ile 50 yapmayı düşünüyorum
  • Beyler Premiere Club üyeliği olan var mı? 5. class Mechromancer bugün itibarıyla yayınlanmış diye bir haber var, indirmeyi deneyen var mı?
  • Eve giince indireceğim ama daha dün başladım Zer0 ile, Mechromancer beklesin biraz =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 9 Ekim 2012; 18:07:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bi 11 level commando bi de 14 level siren ' ım var oyunu arkadaşımla oynuyoruz fakat arkadaşım pek giremediği için commando karakterini açtım onu kasıyorum şuan. Benle beraber oynayabilecek arkadaş varsa psnimi ekleyebilir : pearl1995
  • quote:

Beyler Premiere Club üyeliği olan var mı? 5. class Mechromancer bugün itibarıyla yayınlanmış diye bir haber var, indirmeyi deneyen var mı?

kendimi alıntılayayım, psn'den redeem code girince 100k bir dosya indirdi. oyunu makineye ilk defa taktım, 265mb bir güncelleme indirdi. oyuna girip yeni oyun açınca 5. class olarak mechromancer direk açılıyor seçeneklerde. Ben de ilk gunzerker oynayacağım sanırım. sonra mechromancer'ı deneyebilirim ilk oyunu roland ile oynamıştım, değişiklik olsun diye axton harici karakterlerle oynamayı düşünüyorum...
  • Oyunda benim için en iyi karakter commando. O turrent'lar öyle işe yarıyor ki öldüğüm zaman bile second win ile çok çabuk kalkabiliyordum. Sonra da Siren geliyor. Co-op'da Commando ve Siren birlikte zaten efsane oluyor. Biri havada dondururken diğeri turrentla çakıyor mis gibi. Gunzerker ve zero benlik değil. İşlevsiz buluyorum onları
  • platinium aldıktan sonra medal of honor ile takas edeceğim, etmeden once tum itemları veririm isteyenlere, en çok kullandığım ve sevdiğim %5 exp veren item relic , cabucak lvl alıyorum

bencede oyunda oynaması ve en kısa surede 50 olan karakter comando, ve sonra siren geliyor , aslında siren tam bir takım oyuncusu , 2 siren 2 comando ile yapılamayacak birşey yok , neredeyse hiç ölmeden her türlü görevi cok kısa surede yapabiliyorsun .

ama platin almak istiyorsanız assasin lvl 31 , gunzerg lvl 25 olmalı, gereksiz zaman kaybı ama oyun guzel oldugu ve grup ile oynandığı için kendini oynatıyor yoksa hiç uğraşmazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevalsem

platinium aldıktan sonra medal of honor ile takas edeceğim, etmeden once tum itemları veririm isteyenlere, en çok kullandığım ve sevdiğim %5 exp veren item relic , cabucak lvl alıyorum

bencede oyunda oynaması ve en kısa surede 50 olan karakter comando, ve sonra siren geliyor , aslında siren tam bir takım oyuncusu , 2 siren 2 comando ile yapılamayacak birşey yok , neredeyse hiç ölmeden her türlü görevi cok kısa surede yapabiliyorsun .

ama platin almak istiyorsanız assasin lvl 31 , gunzerg lvl 25 olmalı, gereksiz zaman kaybı ama oyun guzel oldugu ve grup ile oynandığı için kendini oynatıyor yoksa hiç uğraşmazdım

hocam ben alabilirm itemleri ozellikle %5 exp vereni

• Jenkisss te takıldım , bununla hiç karşılaşan oludumu , sadece onu oldurme gorevim kaldı , onu yapınca platin gelecek

ek pateki yukleyen oldumu ? kodu girmeye değermi ?

eğer elinizde yuksek lvl karakter var ve 2. bir kolunuz var ise kısa sürede diğer karakterinizede lvl aldırabilirsiniz. ilk 20 lvl i 10 dakikada alırsınız , true hunter mode ta oynarsanız, hızlı lvl almak isteyenlere yardımcı olurum 6-8 arası ve 10-12 arası oynuyorum genelde
  • Bir kişi de oyunun senaryosundan,oyun oynarken hissettiklerinden,oyunun havasına girip o karakterle özdeşleşmesinden,finalde ne hissettiğinden bahsetmemiş....
  • Kardeşlik açarak almayı düşünüyorum fakat oyun hakkında hiçbir bilgim yok. Eğlenceli, bağlayıcı deniliyor. Yorumlarınız neler acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Jenkisss te takıldım , bununla hiç karşılaşan oludumu , sadece onu oldurme gorevim kaldı , onu yapınca platin gelecek

eğer elinizde yuksek lvl karakter var ve 2. bir kolunuz var ise kısa sürede diğer karakterinizede lvl aldırabilirsiniz. ilk 20 lvl i 10 dakikada alırsınız , true hunter mode ta oynarsanız, hızlı lvl almak isteyenlere yardımcı olurum 6-8 arası ve 10-12 arası oynuyorum genelde

Aslında çok daha hızlı level atlamak mümkün, Tiny Tina görevlerinden biri olan elemanlardan birini mağaraya çekme görevinde adamı mağaraya getirmek yerine her öldürdüğünüzde 6.000 exp geliyor. İki kol açıp, birini Tina yanında her defasında görevi aktif etmek çin, diğerinde de adamı öldürmek için beklerseniz bir saatten daha kısa sürede lv. 50 olursunuz

• quote:

Jenkisss te takıldım , bununla hiç karşılaşan oludumu , sadece onu oldurme gorevim kaldı , onu yapınca platin gelecek

hiç sorma tüm görevleri challengeları bitirdim jenkins kekosunu bulamadım sen dene ben denedim gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

hiç sorma tüm görevleri challengeları bitirdim jenkins kekosunu bulamadım sen dene ben denedim gelmiyor

platin aldim sonunda , jimmyi de wild life gorevi olan birisi ile yaptim, denildigi gibi bu gorev aktif iken bloodwing i kurtarma gorevinde 4-5 tane kafesin oldugu, biri bloodwing, olan yere geldiginizde 4 tane kutunun ve bir tane item kutusunun oldugu odadaki 4 kutudan birinde kesin cikiyor,

• quote:

quote:

quote:

platin aldim sonunda , jimmyi de wild life gorevi olan birisi ile yaptim, denildigi gibi bu gorev aktif iken bloodwing i kurtarma gorevinde 4-5 tane kafesin oldugu, biri bloodwing, olan yere geldiginizde 4 tane kutunun ve bir tane item kutusunun oldugu odadaki 4 kutudan birinde kesin cikiyor,

Evet biliyorum orayı wildlife'da,oyunu sen mi kurdun yoksa arkadaşının oyununda mı aldın,ben birkere denedim loot robotu çıktı jenkins yine çıkmadı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet biliyorum orayı wildlife'da,oyunu sen mi kurdun yoksa arkadaşının oyununda mı aldın,ben birkere denedim loot robotu çıktı jenkins yine çıkmadı.

benim degildi gorev, sadece yardim ediyordum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.